Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 280
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
моето бебче също не се смее още newsm78 само веднъш преди 2 седмици но беше супер smile3521чувствам се по-добре като мисля че е нормално newsm10

# 196
Честито на Галkо, Цветелина, Белослава и Виктория!

Ние все още излизаме всеки ден и аз не му слагам космонавт. Марти от събота по цял ден издава звуци - нещо средно между викане и пеене.  Laughing А за първи път се смя с глас като се видя в огледалото.  hahaha

Стерилизирам всяка вечер шишетата и помпата за кърма. Пюрета не смятам да правя, защото нямам градина да си отгледам еко продукти, че да си заслужава.

Valche, дано повече нямате проблеми и да не ти се налагат подобни преживявания.  Hug

Филмчетата и аз ги пускам на Марти, но само по 10- 15 минути за да не се уморява. 

НАН, каква ти е люлката?Има ли я някъде на снимка? Аз се чудя дали да купувам такова чудо.  newsm78

# 197
Привет мамчета сладки! Hug Много ми липсвахте тези дни, но нямах много време. Моя тати се беше прибрал и имах само време да Ви чета. За това моля за извинение и да честетя на всички, които са имали празници и мини рожденни дни през изминалите дни, както и днешните слънчица, които порастнаха с още един месец. Много да слушкат и повече усмивки от техните сладkи личица.
Valche - съжалявам, че така са се отнесли с мъничката. Тая докторка е за убиване #Cussing out Дано повече да нямате такива проблеми
Рени - честита ти месечинка и за новите придобивки. Със здраве да ги ползваш. А Галко много да те слушка.
Добре дошли на новите мами. Колкото повече, толкова по-весело.
Фиона - моят пасатор е Moulinex. Имам го от 5 години и нямам проблеми. А как го омърморих, като ми го подари мъжлето ooooh!...
От три седмици пера бебчо с прах Ариел и нямам проблеми, а и супер ухае.
Все още гладя, но като си спомня баткото го гладих до 3 месец. Но тогава беше ад. Всеки ден 2 перални. Като се сетя ми става лошо. Тогава памперсите бяха много скъпи. Майчинството ми стигаше само за 30 броя. Дано да не се връщат тия времена. Praynig Praynig Praynig
Една моя позната ме съветва да спирам да гладя, защото така се изнежвала кожичката на бебчетата. Не знам дали е вярно newsm78
mgizdova - сменям дрешките, въпреки че са чисти поне 3 пъти, ама аз съм си такава и тримата мъже съм ги дресирала да ми правят ревю сутрин, обед, вечер Joy-Майтапя се. Просто така съм свикнала.
Ели - За протокола- и аз давам сок на Венци
Днес беше супер топличко и слънчево времето и си направихме много дълга разходка. Венци спа непробудно 4 часа smile3524
Ох, дано да не съм забравила нещо. Много цунки на сладките бебочества и готина вечер на прекрасните им мами  love001

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 19:58 от eti_31

# 198
Днес ми е много смешно, МГиздова с палачинките, Жоржито чака слонче за Коледа... rotfImbo
Имат ли гъдел някъде бебчетата ви?
Мама Писана, Да , и мойта София гледа и има гука и пищи от радост.
Прасчо, как след операцията тежест върху корема?Те тези торбички не се ли слагат само при нормално?на мен не са ми слагали.
st.q, аз казвам кафяв на този продълговатия , който е кафяв.А не знам какво имат предвид в кърмаческия.Може би ще си купя една каша готова да видя какво е вътре.
Прасчо, КетиК имат бебешорска стачка.А Пингвина тя не се сърди за нищо, аз имах предвид макси и Равия, заради разправията.Ние сме на Памперс 3, а сега взех един пакет Дайперс и  не са лоши, но май този размер ни е малък.Софи е около 5200-5500.
Ох, как забравих jane1, ти и ми прати снимки на бебешока?

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 18:39 от fiona

# 199
Здравейте мами!
Честито на бебенцата, които порастват днес с още месец!  bouquet
За праха за пране - използвам ту Тео бебе, ту Сано максима и съм доволна и от двете. Омекотител още не ползвам за бебешките дрешки, защото и аз смятам, че са още твърде малки и за да не предизвикам някоя алергия  Naughty
Иначе и на мен не ми е любимо занимание гладенето, но откакто си имам бебче, ми доставя истинско удоволствие да гладя мъничките бодита, с малки ръкавчета и крачолчета. Затова гладя все още дрешките на бебка.
А за стерилизирането - е това ми е особено досадно и смятам в най-скоро време да престана.
Изобщо си мисля, че всички тези неща със стерилното са по-скоро за спокойствие на майките, айде да малки бебенца до месец-месец и половина, да, ама после.... Особено ми беше досадно в началото, когато се изцеждах кърма и давах на бебка да яде с шише - по 7-8 пъти на ден стерилизиране на помпа, шишета, биберони - ужас! Close
Лека вечер на всички!

# 200
  • някъде
jorjito качи някоя снимка на люлката ако може Blush
N_A_N,jorjito,Попова,mgizdova, много се смях с вас Joy Страшни скици сте Hug
Аз омекотител не слагам Naughty Бебо много рядко се смее с глас и то за по няколко секунди Party Дрешките ги сменям всеки ден, само връхните може и през ден! Peace

# 201
Здравейте отново
Аз също всичко стерилизирам и гладя. Решила съм да го правя до въвеждане на нестерилни храни. Незная кое е правилно или не, но за сега успявам Simple Smile. Дрешките ги сменят минимум по веднъж на ден. Но при нас е и неизбежно, че много се напъваме да ставаме и в крайна сметка повръщаме.
Пера дрешките с Персим Сенситив без омекотител и съм много доволна. Всичко пера в пералнята, че не обичам на ръка  Embarassed
Ние се смее отдавна с глас, като първия път беше на сън Simple Smile. Как му се радвах само мммм страхотно беше Simple Smile).

# 202
  • somewhere over the rainbow
prascho, и Дая отдавна се смее с глас,ама ние сме в началото на юли...а вие имате още време.
Надежда, имам снимка на Дая в люлката,но не се вижда много добре. В "Нашите бебета на 2 месеца" е. Мисля,че Попова има по-ясна снимка.
Абе да ви питам-вие получихте ли по пощата рекламен пакет на Памперс? Аз днес получих. Съдържа едно списание за бебета 3-7 месеца "Как да насърчите вашето бебе да открие света" и 1 памперс 3 номер. На мене и в родилното ми дадоха подобен пакет,само че за новородени-с повече брошури и книжки и памперс 1. Сега и това newsm78
Ааа,и някой знае ли последния куплет на "Зайченцето бяло"? hahaha

# 203
  • Варна
 dohверно че слонче съм сложила Joyа имах предвид Animal Pig

дрешките и аз ги сменям всеки ден.гладя всичко защото ми доставя удоволствие и имам време сега защото татито си е вкъщи,а после незнам newsm78
Didi_81,нашата люлка ни е завещана от едни приятели и незнам дали въобще такива се продават вече  Blushестествено че ще кача снимки само че утре. Hug
ние също не смеем още с глас Cryзасмя се само един път и то като беше на месец и половина два.една нощ като се опитвах да го приспя,  hahahaтака ми се подигра
 е май е това засега.ако се сетя нещо пак ще ви притесня Mr. Green
лека и безревлива на всички bye

# 204
  • Варна
ей във тъмнината с лампичка в ръката
малката светулка,на щуреца булка.
зайчето видяла,пътя му огряла
отишло при зайка,свойта мила майка!
 Hug Hug Hug

# 205
МарияЕли, добредошла!Изпрати ми на лични данни за бебчето, за да ви включа в списъка отпред.

# 206
добре заварили!малката се казва Елена роди се на 11.07.2006 3.650 кг. 51см. термина ми беше 01.07. но твърдо отказваше Grinning!искараха я насила[smilie=smile3521.gif] .

# 207
здравейте пиша ви за малко днес преживях един от най копмарните ми дни във живота оказа се че Валери е със вирусна пневмония която трудно се открива наложи се да му бият урбазон за да може да се чуе нещо за сега няма да сме на инжекции а през устата във четвъртък ще видим на контролата.
момичета не давайте на никой да кашля срещу децата ви и не ходете там където има много хора. единственото хубаво нещо е че го хвана във период когато кърмя и лекаря каза че ще му мине по бързо не знам какъв е този вирус Марти продължава да кашля въпреки антибиотика и него ще го водя на контрола във четвъртък от 3 часа плача и не мога да спра защото аз съм най-лошата майка която не можа да опази бебчето си не мога да пиша повече защото нямам сили
извинявайте че пак се оплаквам
лека и спокойна вечер

# 208
  • София
Здравейте,

и ползвам тео бебе без омекотител, но мисля, че и ариелът не й пречи, защото Яна спи повечето при мен, нашите чаршафи ги пера с ариел и нормален омекотител, не бебешки. Още гладя и стерилизирам, но при нас какво ли толкова стерилизираме - по едно шише вода или чай на няколко дни, които тя не пие  Mr. Green. Дрешките сменям почти всеки път, защото все има повърнато или наплюто. Обаче не знам защо си правя труда, като Яна всичко слага в устата - и завивки, и дрънкалки (които хвърля насам-натам), и каквото още докопа. Аз едни пластмасови дрънкалки ги стерилизирах и те се разтопиха и отидоха в кофата, така че вече само ги забърсвам играчките, като ги хвърли.

Явно с тия зъбки напредваме вече - много се лигавим. Четох Спок, че зъбките израствали за 3 месеца, значи сега като се лигавим, към 6-7 месец ще имаме първи зъбки  newsm44. А пък днес си търкаше челюстите една в друга, мъчат я зъбките вече явно.
И ние не се смеем на глас, ама много се усмихваме - на познати и непознати, само да ни се усмихнат и  Laughing. Много й се радват по улиците как се хили като ряпа.
Също издаваме и едни пискащи и цвилещи смешни звуци. Оня ден за първи път започна да си комуникира с пералнята чрез тях - чак се обадих на тати да я чуе, толкова беше смешна. И й сложих телефона на ухото да й говори и тя се усмихна. А днес за първи път започнахме да си вдигаме крачетата и да ги стигаме с ръчички.
Аз раждах нормално, но не са ми слагали торбички на корема. Още си ми е голям, а днес опитах да вляза в най-широкия си панталон отпреди да родя и доникъде не можах да го вдигна  Cry.
Някой знае ли с Витал център може ли да се пасира, че ми стои един в шкафа?
За желязото, мисля, че на шестия месец се правят изследвания на кръвта и се гледа хемоглобина, но дотогава трябва да си има запаси от мама.
На нас пък ни пратиха лепенка за кола от Панадол "Съкровище в колата" с едно бебче в мишо костюмче, много е сладко.

PS: Isi_kam, тъкмо да пусна поста и ти писа. Недей да се самообвиняваш, как можеш всичко да предвидиш. Пожелавам ти много, много бързо да се оправите  smile3525

# 209
  • някъде
isi_kamspoko, дано всичко се оправи по-бързо и да се излекува малкият дребосък! Praynig Не се обвинявай че си лоша майка, никой не е застрахован от такива неща! Flowers Bouquet
Нан и на мен ми изпратиха това от Памперс! Wink
На мен ми сложиха пясък на корема макар че бях секцио но много ме болеше и помолих да ми го махнат! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт