Нямах време да чета всичко, но тук-там...
За праха за пране и омекотителя - ползвах и двете на Сано Максима и наистина са страхотни, но на Кали й излизат едни червени петънца по тялото, за които една дерматоложка от Мед. академия каза, че са от прах или омекотител. Спрях да слагам омекотител - не изчезнаха, смених праха с Тео бебе - същата работа,
сега съм решила да купя течен сапун за пералня, пък да видим... Нещо прането на ръка хич не ме влече, да не кажа, че ме ужасява!
Събрах прахове и омекотители за една година напред - сега с половинката ще миришем на бебета... За сокоизтисквачката - аз имам AEG Eleстrolux и съм доволна /е, досега съм изстискала само една ябълка за нас и две-три круши
/, имам чувството, че може да пусне сок и на камък... Отново за завиването на ръчичките - аз я увивам отвсякъде с одеалцето и така не може да се измъкне!
Да ви се похваля - вчера Кали се смя с глас!
Дядо й започна да й говори, да я гъделичка лекичко и кулминацията беше "самолетче", при което тая скица така се разкиска, че всички наоколо се вдетинихме и се попикахме от хилеж...
Беше направоооо... нямам думи! Не съм очаквала, че ще изпитам такива емоции!

Ох, айде стига толкова от мен. Поздрави на всички майки и бебешори!

P.S. За протокола
/понеже видях, че вече сме включени в кюпа, за което благодаря сърдечно!/ - Калина се роди със секцио на 07.07.06, 2450 гр., 45 см., термина ми беше на 17.07.06. 
е в казарма!Пратихме го при майка ми в Хисара за 9 месеца! 

Гинеколожката ми изписа по телефона (за съжаление нямаше възможност в близките 3 дни да ме прегледа 

на новата мама.а в кой район живееш?
как го чакам........чак лигите ми потичат като се сетя.ама то ще е декември.сега в края на месеца ще има едно
.имам предвид теле
/че това май е овца/
симпатяга е,нали.да ти кажа и аз малко се тревожа с това негово надаване
,но пък е толкова подвижен че като тръгне да пълзи или ходи малииииииииииииииииииииииии 
,а то друго било.

.и аз си изпатих с тях, вече доверие им нямам ама никакво. Дано не се повтаря.