Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 284
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Да се включа и аз...  Grinning
Нямах време да чета всичко, но тук-там...
За праха за пране и омекотителя - ползвах и двете на Сано Максима и наистина са страхотни, но на Кали й излизат едни червени петънца по тялото, за които една дерматоложка от Мед. академия каза, че са от прах или омекотител. Спрях да слагам омекотител - не изчезнаха, смених праха с Тео бебе - същата работа,   Sad сега съм решила да купя течен сапун за пералня, пък да видим... Нещо прането на ръка хич не ме влече, да не кажа, че ме ужасява!  #Cussing out Събрах прахове и омекотители за една година напред - сега с половинката ще миришем на бебета...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За сокоизтисквачката - аз имам AEG Eleстrolux и съм доволна /е, досега съм изстискала само една ябълка за нас и две-три круши  Wink/, имам чувството, че може да пусне сок и на камък...  Mr. Green
Отново за завиването на ръчичките - аз я увивам отвсякъде с одеалцето и така не може да се измъкне!  Mr. Green
Да ви се похваля - вчера Кали се смя с глас!  Grinning Heart Eyes Дядо й започна да й говори, да я гъделичка лекичко и кулминацията беше "самолетче", при което тая скица така се разкиска, че всички наоколо се вдетинихме и се попикахме от хилеж...  Joy Беше направоооо... нямам думи! Не съм очаквала, че ще изпитам такива емоции!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Ох, айде стига толкова от мен. Поздрави на всички майки и бебешори!   Sunglasses
P.S. За протокола  Wink  /понеже видях, че вече сме включени в кюпа, за което благодаря сърдечно!/ - Калина се роди със секцио на 07.07.06, 2450 гр., 45 см., термина ми беше на 17.07.06.

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 13:15 от jane1

# 181
Някоя мама пускала ли е тези бебешките филмчета или Baby tv?
Леле много са готини и София само как ги гледа Simple Smile
с голям интерес супер са
Simple Smile
http://www.torrentspy.com/search?query=baby+einstein&submit. … 3&submit.y=11

има цяла тема в майки бъдещи и настоящи Simple Smile

# 182
Прасчо моето прасенце   animal037 е в казарма!Пратихме го при майка ми в Хисара за 9 месеца! Cry
Но говорих с педиатърката ни и каза че няма проблем да си го гледаме само да има всички ваксини и т.н.!Но за цапането на стени ще го превъзпитавам и няма да яде вече манджички готвени та да се бърши, а ще е на гранули и кокали чат пат!Преди беше всичко черно на негов ръст където мине и се бърше!Сега както е ново измазано ще го трепя като го вземем!Дано го вземем скоро но като гледам ще е след нова година май!

# 183
Честити месечинки на Галkо, Цветелина на мама st.g, Белослава на мама didkapan, Виктория на мама Silvia_N

Ние днес ходихме уж да ни бият ваксината, но като казах на личната, че имаме Стафилококи и тя реши да изчака. Ама като и казах че давам кърма, тя заяви че то докато яде малката кърмата и няма да минат тези гадорийки и т.н. (а аз що литература изчетох и с частната педка като се консултирах се оказа че няма пречки, даже е по-добре да кърмя)...Абе, шантава работа  Thinking

Я някой да ми каже ако знае как се ползва този Клотримазол крем? След всичкия антибиотик дето изпих нещо гъбясах  Crazy Гинеколожката ми изписа по телефона (за съжаление нямаше възможност в близките 3 дни да ме прегледа  Sad )Гиназол крем за еднократно поставяне + Клотримазола. Само дето не знам как и къде точно да го мажа  Embarassed Ако не е удобно да обяснявате тук, моля пишете ми на лични  Hug

Пламена снощи се смя яко с глас като и разтривах бутчетата  Laughing

Рени, честити придобивки и да не ни забравите с Пламена, че тя толкова се пази...друг мъж не поглежда  Mr. Green

# 184
  • Варна
Здравейте и от нас wavey
Честити месечинки на:
Галко на Ренито
Белослава на Didkapan
Виктория на Silvia N
Цвети на stg

тъй,водих си записки да видим дали няма да забравя нещо Crazy
Valche,искренно съжалявам за това което се е случило,дано не се повтаря.  bouquet
 welcomeна новата мама.а в кой район живееш?
прах за пране използвам Тео бебе и съм много доволна.не смятм че на този етап трябва да се използва омекотител.
педи ми каза че като са още много малки бебоците има голям шанс да избият алергии към такива нещо и смятам да изчакам
St_g,това за желязото не го знаех Thinkingче ние вече отдавна си удвоихме теглото Shocked.трябва да прегледам по-обстойно кърмаческия
Fiona,нашия пасатор е на Braun и съм много доволна Peace
а сега има и нов модел със 100 джаджи който ще е супер
didi_81,аз съм много доволна от нашата люлка,която не е точно бебешка,но ние си я приспособихме.и като сложа отгоре да висят играчки,голяма игра пада.много често спи в нея,.абе голямо удобство е,ако имаш възможност вземай не му мисли Hug
Eli83,много хубаво че ви се оправят пъпчиците.дано много скоро да е съвсем добре Heart Eyes
а   261uu как го чакам........чак лигите ми потичат като се сетя.ама то ще е декември.сега в края на месеца ще има едно  animal085.имам предвид теле hahaha/че това май е овца/
geri_to,мерси Flutterсимпатяга е,нали.да ти кажа и аз малко се тревожа с това негово надаване Tired,но пък е толкова подвижен че като тръгне да пълзи или ходи малииииииииииииииииииииииии

Popova,да се оправяш бързо Flowers Bouquet
айде че пак се улях Embarassed

# 185
Абе какво става с този сайт....за трети и последен път се опитвам да публикувам  #Cussing out

Мерси момичета   bouquet вече май съм по-добре
Диди,isi_kam   Hug
Аз за желязото знам че започва да се изчерпва след 6-тия месец на бебо.
Ели,радвам се че пъпчиците ви минават,дано скоро се оправи Юлчето,и нямате и спомен от тези гадни пъпки.А с кучето ще е голяма веселба,ела ни виж ние какъв цирк сме вкъщи,а като почне да пълзи Ема,Берта трябва да се крие в миша дупка.Д-р Драганов(ортопеда)когато мъж ми го пита има ли проблем,че бебето живее с куче?Доктора каза,че стига да е имунизирано няма никакъв проблем,и че детето на вън живее с хилядо кучета и котки(улични).И че е най-добре да търсим психолог за кучето,защото детето ще го побърка  Joy
Айде до после   bouquet

# 186
  • somewhere over the rainbow
Честито на порастналите днес дечица! Hug
Ели,бе и аз се зачудих за този Дактарин,че уж в листовката пише,че е за в устата newsm78,а то друго било.
Ние пък климатика го спираме през нощта,още не е толкова студено,пък и нали трябва да се спи на по-ниски Т...бебетата също.
Венка,ние вече не гладим,или чат-пат само долните дрешки. А за стерилизирането,писала съм,че не стерилизирам. Наистина няма смисъл от престараване Naughty Peace
Фиона,аз така,наведнъж правя доста пюрета и замразявам в бурканчета на Ганчев,колкото за един обед.
Диди,ми да,супер си е люлката Peace Дая каза,че като дойде Алекс официално да й иска ръката,може да му я отстъпи да се полюлее малко Joy А и защо да купувате-и една в семейството е достатъчна. Crossing Arms
Нарина,аз що Клотримазол измазах докато бях бременна,ама ефект йок. Но то нали през бременността гъбите са много упорити #Cussing out Ми как да мажеш? Отвън,около влагалището,там където ги усещаш. Дано ти помогне,че знам какво е Twisted Evil

# 187
Честито на месечинките днес и мерси за почерпките!

Ние досега бяхме навън, как духаше..бррр. Ама после огря слънце и даже топличко стана. Ясмин още спинка от свежия въздух. Аз май съм единствената откачалка дето не облича космонавт още - ама я разхождам със зиманата част на количката, завивам я с одеалце и на нея и е добре. Облечена е днес с дънки и пуловерче.

Бета, аз май няма да готвя пюретата. Поне може би не в началото, защото от 20.1 се връщам на работа и ще видим как ще се оправям с всичко. А и тук по магазините не съм виждала ранни моркови още да продават?

Фиона, и моят пасатор е Браун - с различни приставки - пасатор, миксер, резачка, трошачка за лед,..Доволна съм, не че го ползвам много де Mr. Green

St.q, и аз знам както попова - бебетата имат запас от преди раждането от желязо, което започва да се изчерпва към 6ти месец. Няма общо с теглото.

За алергиите - и аз съм живяла като малка на село и не знаех какво е алергия (е имам към мед, ама това защото майка ми е яла в промишлени количества докато е била бременна). Ама като се преместих в София на 10г такава сенна хрема ме олепи, че няма лекуване и досега. Sad

# 188
Честити месечинки на всички, празнуващи днес и през уикенда!
На мен ми слагаха торба с пясък след операцията, имам още да свалям, но скоро не съм се мерила.Обаче диети не обичам да правя, смятам да започвам с коремните.
Прах за пране използвам само на персил и не слагам никакъв омекотител.
Ние сме на памперс 3, утре сме на консултация и ще се похваля колко сме пораснали.
Все още стерилизарам всичко и гладя, чудя се докога ли newsm78. Сигурно ще започна да стерилизирам през ден, имам 6 шишета, по 1 за ядене и едно за вода.

Да ви питам ако дрешките на бебчо са чисти, сменяте ли ги всеки ден?

Валче, тези лекари заслужават  newsm64 .и аз си изпатих  с тях, вече доверие им нямам ама никакво. Дано не се повтаря.
Ели и  при вас нещата се оправят, браво.
Добре дошла на новата мама.
Аз още не съм започнала със сокове и пюрета, имам робот и мисля да го използвам. За начало сигурно и аз ще стържа на рендето, че не си заслужава за 1-2 лъжички да го цапам.  Пасатора ми е най-обикновен, first мисля че беше и в началото за пюретата сигурно ще го използвам.
Бебшките филмчета ги пускам и Ева си умира от кеф, така съсредоточено ги гледа, че чак не мига.

# 189
Да ви питам ако дрешките на бебчо са чисти, сменяте ли ги всеки ден?
Аз лично ги сменям на 2-3 дни ако са чисти.

# 190
исках и да се оплача и забравих, Ева от няколко дни не иска да яде, но днес беше върха-само 3 пъти е яла до сега по 120 мл., какво става не мога да разбера.

# 191
  • somewhere over the rainbow
МГиздова,ти пак ли палaчинки ще правиш на докторите? newsm78 hahaha Joy
Ето малко за флуора

# 192
и пак стана грешка и ми се появи тази с тигана Grinning

# 193
има ли някое бебенце, което още не се смее с глас или сме само ние? Вярно, че Ева се роди в края на юли ама все пак?

# 194
Ако ви се чете за Флуора, ето ви още един линк:

http://ma-mabg.com/forum/viewtopic.php?p=1568&sid=118347506b … a28d7f4b9044193a5

Май Бибошка го беше дала преди време, пак и благодаря!
Може и да е крайно, но сигурно има някаква истина.

Общи условия

Активация на акаунт