Отговори
# 510
Към момента нямам признаци на заразяване. Благодаря!
При това групово несъответствие няма какво да се направи, както при резус конфликта.

# 511
Към момента нямам признаци на заразяване. Благодаря!
При това групово несъответствие няма какво да се направи, както при резус конфликта.

Няма. Чак след раждането, ако се наложи и се преборва още там, в родилното. Може бебето да го прекара леко и да не се наложи намеса.
Аз много се радвах моето бебе какво жълтурче с дръпнати очи е...( и аз съм жълта там, където слънце не ме огрява. Даже като малка ми казваха китайчето, заради дръпнатите очи.) А то било жълтеница. Сега дано като съм със стаж, да изляза по-умна.🤭😂🤭
Мерси за допълването от съфорумките. Чак днес прочетох инфо по въпроса. Моята информация е от лекарите там и явно са ми спестили.
Радвам се, че идват на дневен ред отново жк прегледите, и се изреждаме една след друга на среща с бебетата. Моята среща е в четвъртък. После чаааак след Нова година.🥳🍀💝🕵️🌈

# 512
Като гледам вече си имаме и нощни птици Wink Малеее...тепърва няма да се спи както трябва. Аз да си призная тази възглавница за бременни ми е супер неудобна , а корема вече  тетли надолу и ми причинява дискомфорт. На все че спя по корем основно Sad Днес ще се срещам с доктора за плановота секцио и най-вероятно ще сменя наблюдаващия, защото е супер незаинтересован от проблемите които имам. Не си вдига телефона, а последно му писах на 18.11 и нямам отговор. Така че посредата на бруменносто ще бяяягааам Wink Усмихнат ден от мен Wink

# 513
  • София
Free2020 Пробвай да си подпреш корема с декоративна възглавничка. Аз така спя и ми е много удобно. И моя стария лекар беше супер незаинтересован и го смених преди месец. Сега съм при нов и разликата е от земята до небето. Истината е, че ако нямаш доверие на лекаря, постоянно се притесняваш и четеш по форумите и Фейсбук групите за някой със сходни проблеми. А после като го питаш той се дразни.

# 514
  • София
Нощни птици .. чак ми се плаче в някои сутрини момичета 😂😂 хахах
Моя младеж ме рита снощи до към 3/4 , на мен ми се спи , две не виждам , той си рита , опъва си се , подскача ми корема .. няма проблеми …
Сутрин ме оставя до към 11 , евентуално ако е в настроение , но ММ става рано за работа та се събуждаме заедно с него и после мъка да заспим.
Днес просто е някакъв кошмар, опитвам се да заспя поне за 2 часа , съседите до нас и над нас са полудяли. От едната страна една глуха баба говори по телефона цяла сутрин ( всички разговори й разбрах без да искам ) , над нас местят мебели ли какво се случва не знам.
Ако не убия никой днес ще е прекрасен ден , ММ не иска да се връща от работа 😂😂😂😂

# 515
И аз имам проблеми със съня. Вечер заспивам за секунди, но после ставам средно 2-3 пъти до тоалетната и някъде към 5-6 като се събудя няма заспиване....В допълнение малкият почва да мърда, рита. Много ми е дискомфортно и се въртя през 5мин. уж да се наместя, но не мога да си намеря място. После ме унася към 7-8 и поспивам още два часа. Едвам отлепям от леглото, чувствам се ужасно недоспала и кисела.
Да се посмеете малко: през нощта мъжът ми се завъртя и аз му казвам "ох как ме ритна" и той подскача и казва "ама бебето ли рита сега?" а аз почвам да се смея и му отвръщам: "ами не, ти току що ме изтрита с крак, не е бебето" Joy

# 516
И аз от време на време киселея, ММ казва, че тази ми бременност няма нищо общо с предната, била съм кисела от време на време Grinning И му напомням тогава, че работя и гледах детето вкъщи 2 месеца, та да се оправдая Simple Smile, не че понякога не усещам и аз, че хормоните ми бушуват ама няма да си призная пред него Joy Със спането нямам проблем, защото лягам късно, ставам рано и нямам време да се помотвам, както се казва Grinning Но и бебка е кротка, не ме рита много ни денем, ни нощем.

# 517
Моето постоянно рита, мести се, върти се и по едно време това ми пречеше да спя, но от 2-3 дена намеря ли си удобна поза, което не е лесно и никакви негови движения не могат да ми пречат на съня. При някои по-силни удари се събуждам за секунди, но пак си заспивам, на сутринта помня бегло, че съм се будила и е ритало. Аз ставам рано да си пия Еутироксина, будя мъжа за работа и докато той се оправя пак се унасям и заспивам, така е вече от няколко дена, но нещо много изморена се чувствам през повечето време и си спя. Късно заспивам, защото трудно си намирам място, но после никой не може да ме събуди и съм доволна, че до скоро едва спях по 3 часа на нощ, а от скоро сигурно пак едва ще се спи от задух и тежест.

# 518
Аз си спя чудесно.Заспивам  обикновено към 23 и сутрин ме събужда алармата да будя детето за училище.Не използвам възглавници и не изпитвам дискомфорт въпреки огромния корем,дано така да продължава.
Само в първите седмици на бременността ставах по 3-4 пъти до тоалетна, сега не.
Следобед също спя по час,час и половина. Преди не съм го правила,но явно организма си има нужда.
Бебето е много кротичко и рядко удря силни ритници или да се мести.Нищо общо с батко си 🤷‍♀️ На моменти чак се филмирам като ви чета.Обаче от приятелки и по-възрастни жени чувам как и при тях е било така с различните бременности ,как са ходили по 2 пъти в седмицата да проверяват дали е добре бебето.

# 519
Снощи се събудих към 4.30 и до към 8 се въртях. Станах хапнах и легнах до към 12ч. Grinning Малчо ритка и през нощта, но не ми пречи, даже ми е приятно да го усещам. И аз спя с декоративна възглавничка, но я слагам между коленете, също се подпирам на ММ. Той отскоро нещо откачи и иска да спи все с гръб към мен, за да не ме ритнел. Това пък позволява аз се опра с моя гръб на неговия и ми е супер. Понякога заспивам трудно от болки в таза и така ми е много удобно.

# 520
Двете бременности определено са различни при мен. Това бебче е много активно. Най-вече вечер. Тъкмо да озъптя каката и да си мисля, че ми е дошло време за почивка и бебето запопва да рита. Дъщеря ми е болна, вдига температура вечер, плаче и ме търси, бебето рита като лудо, смени си позата и сега пак атакува пикочния ми мехур. От 3 дни почти не съм мигнала и съм на предела си. От вчера имам усещането, че все едно имам тежест на гърсите и не мога да си поема хубаво въздух. На някоя от Вас да се е случвало?

# 521
Редовно не мога да дишам добре. Стои седалищно и мен ме рита в пикочния мехур, а понякога пък така застава, че не мога да си го изпразня хубаво. Понякога натиска с глава и гръб нагоре към ребрата ми и тогава едва дишам, това съм го виждала как го прави на ехографа и се чудя какво ли се опитва да постигне.

# 522
И на мен ми се случва да имам затруднено дишане, особено напоследък. Аз го отдавам на многото килограми при мен.
Бях на преглед вчера, бебка е 700 гр. в 24+4, всичко изглежда наред. Единственото ми притеснение са чести болки ниско в корема, а и в кръста. Отдавах го на обездвижване, а като се движа повече става още по-силна болката. Засега ще пия повече магнезий и ако в близките дни не мине ще ходя на вливки в болницата.

# 523
От 2-3 дена съм много зле с апетита и ми е постоянно уморено, това с храненето ми се е случвало и друг път (общо взето през няколко седмици имам такива дни) и се притеснявам да не навредя на бебето така. Едва ям по веднъж на ден, вчера даже толкова нищо не ми се ядеше, че накрая видях реклама на вредна храна и казах на мъжа ми, че само това бих яла в момента и той ми взе. Ям по някой банан или вафла през деня, ядки също се опитвам, но по малко. Казала съм си, че и ако утре не ми се яде ще започна насила да ям. Днес уж ми се ядеше и след малко като тръгнах към кухнята започна да ми се гади. Сега нали е важно да си набавя вещества, а аз се чувствам виновна, че не успявам да му осигуря необходимо. То си рита и се мърда, само след обяд беше заспало с мен и се надявам да е добре. Трябваше да изразя притесненията си някъде, така че ви се оплаках и освен ще видя какво би ми се дояло, че да дам поръчка на мъжа.

# 524
Момичета, на някой случвало ли се е да има повишени еритроцити в урината ( 4-5 на поле)? Тъкмо ми излезнаха резултатите и се притесних 😑, иначе всичко друго си е Ок.

Общи условия

Активация на акаунт