💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 881
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 470
Ще има скубане на коси след малко. Grin

Що така бе Вальо? Confused Много ме е яд!

# 1 471
  • София
Е как може бе Sad
в ступор съм.
Извика готов, но явно това го извади от ритъм и трябваше да ги пренарежда.
Аз съм учуден не само от неговото отпадане, но и от това, че Поли и Мани толкова бързо се справиха.

Голяма загуба е това, че Вальо напусна и то пък на пъзел точно.
Жалко.

# 1 472
Мани ако победи ще е майтапа на сезона 😂

# 1 473
Ееее, много ме е яд за Валентин!
Аз съм в шок за Валката . Започвам нова работа от 01. 12 и се зарекох , че ако Валката спечели значи и аз печеля ... Не , че на някого му пука , но боли . Вале , лично аз ще те помня 👏👏👏

# 1 474
Пожелавам успех на Валентин. Много приятно момче.
Стискам палци на Поли тук. Дано разкара Миглата.

# 1 475
  • in Wonderland
Ее, жалко за Вальо!
И ся кво, Поля или Мани.
Двете да ги изпращт най- добре!

# 1 476
  • Варна
Офф,радвам се за Неделчо.
Браво ..
Пък ми е жал за Валентин.

# 1 477
  • Испания
Ралица: "Ти ще бъдеш запомнен, Валентин". И тя, и Димо не са чували за звателен падеж.

# 1 478
Нов спойлер - Паулина отпада на плуване от Мани 😂

Жал ме е за Вальо , много добро момче … заслужаваше да продължи . Ама те и за това го номинираха , не е техния тип мачо и не им беше чяк така близък . Не , че наистина не е имал издънки , но главната причина не е тази .

# 1 479
Ами ядосана съм, че Вальо отпадна от Манка пфуууу и сценарий

# 1 480
Първо фалстарт, че на всички им бяха по различен начин наредени числата. Абе, тази голяма продукция няма ли пари за 4 дървени плочи, та да обезопаси участниците от риска за преписване и всеки да има равен старт.
Много съм разочарована от отпадането на Вальо, един от малкото приятни на мен образи.
Искам игрите другата седмица да са щафета, с финален етап пъзел и Приключенците да бедстват като Жътварите миналата година.

Сега смятам, че ще ми се сбъдви предсказанието, че Мани може да отпадне само от друга любимка на продукцията.

Вальо за мен беше комплексен играч, остава като един от малкото  положителни образи в този сезон и му пожелавам успех.

# 1 481
Жалко за Вальо. Докато викаха само, че Вальо и Поля са един след друг, Мани пуфкаше... изведнъж тази нареди пъзела. WTF!

# 1 482
  • London
Вальо се резильоса....да беше ял от баницата на късмет, вместо да говори, че не се яде преди битка.

А Мани ....ужас плете интриги мимоходом. Не се спира ...хубаво я затапи Паулина в този случай.

# 1 483
Неделчо смята, че ще ги изкъртят, защото са си махнали мозъка, който пък отпадна именно на пъзел..
И все едно червените не падат почти нон стоп. Който и да падне вече са почти на финала на обединението... Не виждам нищо драматично.

# 1 484
Толкова са ми противни Бойците, че чак ме е яд като ги дават. Айде, не съществува в света мозък като Дечо

Общи условия

Активация на акаунт