💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 787
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 845
Приятелят на Милена я записал? Все едно я напъжда от тях (шегувам се!)или е искал благородно да я предизвика и провокира да се развихри. 😁 За сдържаните натури е полезно.
И да беше гледала предаванията, какво? Нямаше да се промени кой знае какво. Даже можеше и да не се яви изобщо.

Ако Вальо е написал такова нещо, еее, младо момче е, не се е сетил, че на Титаник пишеше "The ship that never sank" 😆 Но е малък и ще се научи. Ето, след това избухване на кастинга той не се е показвал като нервак във формата.
А относно това, че е в България - може да е хоум офис. Моя приятелка така замени Единбург за Варна за месец. Разлика от 2 часа в таймзоната дори не е проблем.

Паулина нека знае 5 езика, но важното е как ги знае. Кежуъл разговор мога да водя на 3 езика, но два от тях са ми силни. А и не броя матерния/патерния език. 😆
Аз очаквах нарцис като нея да има профил в Линкдин, нали е бизнес представителка, но уви - не я намерих.

# 1 846
  • London
Не знам за вас, но аз намирам Милена за най-симпатична от жените останали във формата, защото е естествена.Поли също е симпатична, но не съм сигурен дали няма корекция на устните.

Милена на мен ми идва твърде обикновена, няма го пламъчето.

Поли и да има корекция някаква за мен лично това не е проблем до момента в който изглеждаш натурално, нещата са пропорционални и добре изпипани.  Противното виждаме при Кремена, която и сама си го казва.

Аз лично също смятам, че след години ще се подложа на някои процедури...., за мен лично, ако имаш плътни устни и приятен нос не са оправдани такива на младини. Като стана на 45-50....предполагам ще изглаждам бръчици. Не го намирам за лошо.

ЯЯЯЯ, Елизабет се появи.... вече се бях притеснила, че е отишла на Наречен да си лекува нервите на санаториум. Тия включвания с вечно фалшивата и насилствена усмивка крещят ''Абееее много ми е гадно ама вие няма да го видите'' и ей така напук ще се хиля бееее.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 14:26 от La Catrala

# 1 847
Красима специално е отслабнала много и това не е Фотошоп. Видя се още при Гала.

Говорехме за лицето, не за тялото.

# 1 848
  • London
Красима специално е отслабнала много и това не е Фотошоп. Видя се още при Гала.

Говорехме за лицето, не за тялото.

Ми с грим е, нормално да изглежда различно. В предаването ходеха както майка ги е родила. Отделно и лицето и се е изпило, тоест няма ги бузките ( които аз много харесвах де.... ). Та не виждам кое толкова различно визирате?

# 1 849
И да беше гледала предаванията, какво? Нямаше да се промени кой знае какво. Даже можеше и да не се яви изобщо.

Ако Вальо е написал такова нещо, еее, младо момче е, не се е сетил, че на Титаник пишеше "The ship that never sank" 😆

Точно това си помислих и аз , че ако беше гледала поне половин сезон щеше да знае за какво шоу става въпрос и нямаше да си прави труда да кандидатства Joy Просто цялото й поведение е несериозно , не казвам, че трябва да е луда като Неделчо и Туджаров да се подготвя със стратегии, но поне да беше гледала къде отива. Иначе всички казват, че тя е много забавен човек , пеела постоянно , танцувала , тренирала всеки ден доста силово, доколото е възможно със собствената й тежест Joy просто тези неща не се показват, защото не са интересни и ние оставаме с впечатление, че Милена по цял ден мълчи и блее тавана Joy

За Вальо - естествено, че не цар на пъзелите, видя се , то и той го знае, направил се е на интересен , за да им привлече вниманието и очевидно е успял.

Много бигбрадърски е този сезон, Мани бие по точки за най-дразнещ персонаж от 3те сезона в моята класация. Всъщност май с Тодор си делят първото място Joy

# 1 850
И какво, ако Паулина има корекции? Според мен всеки си решава как да изглежда и какво да прави със собственото си тяло. Има хора, които си правят корекции, които не личат или им стоят добре. Има и такива, които се обезобразяват, например Кремена. Това не променя отношението ми към тях.
Милена няма корекции, но ми е много безлична. На мен лично не ми харесват жени с детски вид, а тя точно такъв вид има, особено като си сплете двете плитки. Паулина е много женствена и наистина, според мен, е една от най-хубавите жени в Игрите.

# 1 851

ЯЯЯЯ, Елизабет се появи.... вече се бях притеснила, че е отишла на Наречен да си лекува нервите на санаториум. Тия включвания с вечно фалшивата и насилствена усмивка крещят ''Абееее много ми е гадно ама вие няма да го видите'' и ей така напук ще се хиля бееее.

Остави я да се радва на зъбите си Joy Все пак преди няколко месеца е махнала брекетите , нормално да се радва сега и да се зъби Joy

Красотата е субективно понятие и ще ти свърши работа само на първата среща, после ще трябва и да си говорите Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 1 852
Понеже много обичам пъзели, снощи го намерих този пъзел в нета и го решавах много пъти, беше ми интересно. Един път го реших за по-малко от минута, няколко пъти  за повече от 10 минути, един-два пъти така го заплетох, че се отказах, не ми стигна търпението да си играя. В повечето случаи го решавах между 4 и 7 минути. Първите два реда се правят лесно, не е съществена помощ да са ти подредени. Проблемът е на последния ред, когато обикновено са разменени местата на 13 и 15 при подредени всички останали числа. И тогава започваш да разместваш последните два реда, за да ги наместиш. Ако знаеш предварително как да ги завъртиш, което предполагам, че Неделчо е знаел, става бързо. Но можеш и сам да го заплеетеш така, че да ти изгуби доста време. Дори и да ти го дадат така подреден, че да са ти нужни малко ходове, за да го решиш, може и сам да го разбъркаш, без да се усетиш. Според мен, това е станало с Вальо, едва ли продукцията му е дала грешен пъзел. Просто, мисля, че е въпрос на късмет в случая.

И аз си го мислех същото, още повече, че бях решавала преди този пъзел, но с комбинацията на Валентин - няма как да се получи - поне аз не успях. После потърсих в нета и видях, че дори и с алгоритми на компютър - тази комбинация не е решена до ден днешен - така, че.................
Ето до тук стигна Вальо
1   2   3    4
5   6   7    8
9   10 11 12
13 15 14  <>

# 1 853
  • London
LaughingЧакайте да ви шокирам.... снощи на чалготека Мани е пирувала с на Симеон бившата. Това момче се е спасило Симеон!

А, Андрей харесал всички разголени снимки на Марешка.... веднага са се появили дедективи да запитат жена му по тези въпроси. Аз наистина не знам как изобщо има очи да се показва пред хората. Явно Андрей си е ....лапни шаран със слаби ангели, нищо че се прави на Божоооо теле.Close

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:09 от La Catrala

# 1 854
  • Испания
LaughingЧакайте да ви шокирам.... снощи на чалготека Мани е пирувала с на Симеон бившата. Това момче се е спасило Симеон!

А, Андрей харесал всички разголени снимки на Марешка.... веднага са се появили дедективи да запитат жена му по тези въпроси. Аз наистина не знам как изобщо има очи да се показва пред хората. Явно Андрей си е ....лапни шаран със слаби ангели, нищо че се прави на Божоооо теле.Close

Като гледам бившата на Симеон, не съм много сигурна кой от кого се е отървал.

Андрей се прави точно толкова на умряла лисица колкото и Милена.

# 1 855
  • София
За съпругата на Андрей не знам, но Елизабет може и да е забелязала тази му активност, защото с Марешка вече не са приятелки. Laughing И ще ги е харесал наскоро, защото доскоро Марешка нямаше снимки в Instagram, в една статия от преди месеци пишеше, че ги е изтрила. Та времето съвпада с края на приятелството ѝ с Елизабет. Trollface

# 1 856
За мен също Милена е много симпатична. Не е красавица, но е чаровна, а това понякога е по-важно. Елизабет също е хубава, но характера и така я загрози в моите очи, че вече не мога да я възприема като такава. Поли има красиво лице, но с тези превзети муцки ме дразни, а в тяло никак не ми допада. Като цяло мисля, че Елия за мен беше най-хубавата този сезон.

# 1 857
  • London

Като гледам бившата на Симеон, не съм много сигурна кой от кого се е отървал.

Андрей се прави точно толкова на умряла лисица колкото и Милена.

Тя може и Мани да е направила интригата като е издрънкала на момата за 4 листа писмооооо. Това е толкова долно момиче.

# 1 858
  • София
Независимо, че това не е първоначалния ред на числата, то те са видими и в крайна сметка решим ли е или не?

Ясно се вижда:
1    2    3   4
5    6    7   8
<>10  15 14
 9 13  11 12

Това е нерешима комбинация Wink

Ето я снимка на въпросната комбинация при нерешимия пъзел Wink
https://www.sfu.ca/~jtmulhol/math302/applets/15-14-problem/15-14-problem.html

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:31 от chiana2003

# 1 859
Ако Елизабет е приключила приятелството си с Марешка само защото Андрей й е лайквал снимки, това говори, че Елизабет е тотално зле и очевидно ревнува Андрей. А Андрей, семеен мъж с дете, да се прехласва по 2 кифли...падение.

Общи условия

Активация на акаунт