💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 807
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 830
Да, Красима и от отслабването е променена, изчезнали са бузите от предаването.

# 1 831
  • София
Пъзел 15 може да го нареди всеки.Щом аз ,която съм никоя,го правя за 1.30м ,значи Валентин просто е имал пъзел с извадено парче и вкарано обратно.Магически не даваха нищо от неговото поле.
Защо го жертваха него?
Само това ми е интересно.
Аз дори не се ядосах,по-добре да се махне от това предаване,в което по някаква причина не е желан за финалната седмица
Успех в живота,Валентин!

# 1 832
  • София
И на мен някои от жените ми харесват повече в естествен вид, без гримове и филтри.

# 1 833
  • Испания
Скрит текст:
Пъзел 15 може да го нареди всеки.Щом аз ,която съм никоя,го правя за 1.30м ,значи Валентин просто е имал пъзел с извадено парче и вкарано обратно.Магически не даваха нищо от неговото поле.
Защо го жертваха него?
Само това ми е интересно.
Скрит текст:
Аз дори не се ядосах,по-добре да се махне от това предаване,в което по някаква причина не е желан за финалната седмица
Успех в живота,Валентин!

Защото не е ценен за продукцията. Нито вдига скандали, нито е клюкарка. Затова останаха Паулина и Неделчо.

В интервютата им дават насока какво да говорят, но не ги задължават да го правят. На някои им идва отвътре и с радост плюят останалите.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 13:32 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 834
  • София
Уф,как поиска да види торбичката с имената...Защо не каза Неделчо ,я опитай този пъзел.

# 1 835
Във фб откриха решението на пъзела на Вальо, ако на някой му се занимава да пробва Joy

Честно казано очаквах отдавна да е отпаднал, доста скучен герой се оказа за продукцията. Ама поне да бяха дали силова битка , че да изглежда по-достоверно. В инстаграм Вальо разказа, че на формата за кандидатствоне написал нещо от сорта "няма пъзел, който да ми се опре" и на единия от кастингите са им давали пъзел да решават и той не го е решил, след което са му навряли листа в лицето "я виж тука какво си писал". Joy Той се ядосал много , нещо се развикал, чак психоложката дошла и му дала някакви бонбонки за успокоение и го пратили да си ходи. Joy Всичко това се случило за около 5 минути , а на всички останали кастинга бил поне по 30-40мин. Още тогава си помислих, че нарочно са му дали нерешим пъзел, за да видят как ще реагира при провал и шоуто им е харесало , само дето не го видяхме в играта нито 1 път са си изпуска нервите. Joy И каква ирония да отпадне от пъзел.

Милена каза, че за доброволно напускане дължат неустойка , някой питаше по-рано. Тя е искала да си ходи първите седмици. Това момиче живее в някаква паралелна вселена, първо кандидатствала за 1ви и 2ри сезон. Без да гледа нито 1 епизод от първи сезон! Не е стигнала до кастинги.  За трети сезон не искала да участва, приятелят й я записал, сигурно е написал нещо пикантно във формуляра  , че да я поканят. Joy И въпреки, че била избрана пак НЕ гледала игрите , само от втори сезон няколко серии към края Joy Изобщо нямала представа как се играе ,номинации, грошове, типове игри .. Joy

# 1 836
  • Испания
Уф,как поиска да види торбичката с имената...Защо не каза Неделчо ,я опитай този пъзел.

Може и да го е казал, но как ще го излъчат, като те са сготвили Валентин!

Във фб откриха решението на пъзела на Вальо, ако на някой му се занимава да пробва Joy

Само че никой не е казал, че е разрешено да се нареди в обратен ред.

И въпреки, че била избрана пак НЕ гледала игрите , само от втори сезон няколко серии към края Joy Изобщо нямала представа как се играе ,номинации, грошове, типове игри .. Joy

Пролича си снощи като каза: "Имунитет ли е и или каквото е..."

# 1 837
Не бях гледала цяла седмица. Нещо тотално са ми безинтересни. Вчера реших все пак да видя какво се случва. Много тъпо за Валентин. Един от малкото участници, който ми беше симпатичен. Умно момче, добре физически, възпитан.
Паулина на всичките й претенции и големи приказки просто се разгърна в пълния си блясък. Много сме хай, много сме биг левъл, но само до момента, в който няма провокация, а всички ахкат и охкат, колко сме уау. Ами за съжаление не е. Една посредствена жена във всяко отношение. Сините очи и русата коса нали не ги борим за нейна заслуга. Важна е и стартовата позиция, защото е много лесно да си образован и да говориш 5 езика, особено ако растеш в двуезична среда, родителите ти са интелигентни хора и т.н. Мани няма какво да я коментирам, нея я разкостваме цял сезон.
Мишките нещо не ги виждам активни. Мънинката тотално изчезна от ефира, големичкия пък само с жена и дете се покзва, няма сестричка, няма душичка. Що така този човек. Но за сметка на това пък жена му е мега активна.
Толкова да ми е все едно кой ще победи, че нямам думи. С кеф ви чета, но не ми се гледа честно казано.
Много ми е симпатична Красима, откакто излезе. С този цвят на косата смятам, че много й отива и свалените кг доста добре й се отразиха.

Едит: докато се обяснявам Елизабет се развихрила JoyJoyJoy
Благодаря, Смайли, че ни държиш в течение.

# 1 838
Независимо, че това не е първоначалния ред на числата, то те са видими и в крайна сметка решим ли е или не?

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:16 от ShoxXx

# 1 839
Относно пъзела - не знаех, че има нерешими, тогава изобщо не трябва да се включват в игри.  
  Според мен участващите в реалита толкова им е важно да ги дават по телевизора,  че другото е маловажно. Целта оправдава средствата, никой не е чак такъв идеалист и наивник.Аз затова гледам повече като на психология и взаимоотношения, характери,  не толкова като "бързи, смели, сръчни".

# 1 840
Не знам за вас, но аз намирам Милена за най-симпатична от жените останали във формата, защото е естествена.Поли също е симпатична, но не съм сигурен дали няма корекция на устните.

# 1 841
# 1 842
Понеже много обичам пъзели, снощи го намерих този пъзел в нета и го решавах много пъти, беше ми интересно. Един път го реших за по-малко от минута, няколко пъти  за повече от 10 минути, един-два пъти така го заплетох, че се отказах, не ми стигна търпението да си играя. В повечето случаи го решавах между 4 и 7 минути. Първите два реда се правят лесно, не е съществена помощ да са ти подредени. Проблемът е на последния ред, когато обикновено са разменени местата на 13 и 15 при подредени всички останали числа. И тогава започваш да разместваш последните два реда, за да ги наместиш. Ако знаеш предварително как да ги завъртиш, което предполагам, че Неделчо е знаел, става бързо. Но можеш и сам да го заплеетеш така, че да ти изгуби доста време. Дори и да ти го дадат така подреден, че да са ти нужни малко ходове, за да го решиш, може и сам да го разбъркаш, без да се усетиш. Според мен, това е станало с Вальо, едва ли продукцията му е дала грешен пъзел. Просто, мисля, че е въпрос на късмет в случая.

# 1 843
  • Испания
Ето това е истината.

Това не се отнася за Паулина, обаче, защото тя е не по-малка махленка от Мигла.

# 1 844
Понеже много обичам пъзели, снощи го намерих този пъзел в нета и го решавах много пъти, беше ми интересно. Един път го реших за по-малко от минута, няколко пъти  за повече от 10 минути, един-два пъти така го заплетох, че се отказах, не ми стигна търпението да си играя. В повечето случаи го решавах между 4 и 7 минути. Първите два реда се правят лесно, не е съществена помощ да са ти подредени. Проблемът е на последния ред, когато обикновено са разменени местата на 13 и 15 при подредени всички останали числа. И тогава започваш да разместваш последните два реда, за да ги наместиш. Ако знаеш предварително как да ги завъртиш, което предполагам, че Неделчо е знаел, става бързо. Но можеш и сам да го заплеетеш така, че да ти изгуби доста време. Дори и да ти го дадат така подреден, че да са ти нужни малко ходове, за да го решиш, може и сам да го разбъркаш, без да се усетиш. Според мен, това е станало с Вальо, едва ли продукцията му е дала грешен пъзел. Просто, мисля, че е въпрос на късмет в случая.
Съгласна съм с теб, все пак всяко друго нещо говори, че продукцията яко е работила и предвиждала ходовете на Вальо та да стигне до това заплетено положение !!

Общи условия

Активация на акаунт