💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 086
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 315
Паулина се справяше доста добре, стабилна беше на люлката, даже с една ръкаподаваше по диагонал. Елизабет очаквах да е по-подвижна, тя като дърво седеше, че и се изплъзна и вика да я хванат. Може би наистина ниския ръст и попречи в тази игра, ама и очаквах да е като маймунка на тази люлка. Защо не я смениха с Милена , да тегли ластика нали можела всичко. Голяма излагация за гимнастичка, чак Паулина го забеляза и го каза в прав текст.

# 316
  • London
Daisy,
Да, и на мен ми направи впечатление. Аз вече започвам да си мисля, че Елизабет не е расла сред хора, а в залата. Тя си знае само себе си, и нищо и никой друг не я интересува.
Расла,расла....а не може да се залюлее.Joy

# 317
Не мога ...скролвам аз и на какво попадам.

Ау мъжете ставали злобни квачки когато завиждат на друг мъж ,хихи. А Стратимир си е за завиждане определено

# 318
Великите мъже се бият по гърдите, че искат да ходят на битки, но всички виждаме как реагират когато получат тази възможност. Един хвърля тигани, друг мишкува, трети чака някой да му изглади ризата... Close

Ралица не спира да повтаря как това било сезона на жените, но всеки петък гледаме как отпада жена. Факт е, че Калоян е единствения мъж, който отпадна по естествен начин в този сезон. Мартин беше сдъвкан и изплют, а Стоян изгърмя заради грошовете на Кремена.

Разбирам ситуацията на фона на некадърните жени във формата, но като зрител ми писна да гледам едно и също всяка седмица.

# 319
  • В светлината на слънцето
Друго си мисля аз. Когато си бил добър в даден спорт или поне средно ниво, но и в двата случая е логично да си тренирал много, някои умения някак не се забравят. Ето, в случая на Красима - тренирала е някога художествена гимнастика и показа завидна точност, когато се наложи да хвърля и цели нещо. Просто притежава вече изграден навик да преценява правилно разстоянието, замаха, силата, височината и т.н., така че уредът (топка, торбичка, пояс) да падне там, където трябва. А какво видяхме ние днес? Една Елизабет, претендираща да е била топа на топовете в спортната гимнастика, но поради лошо стечение на обстоятелствата (тук даже и на мен ми стана мъчно и съжалих бедното дете, аха и сълза да пролея) получила травма и отпаднала от любимия спорт, показваща отчайваща безпомощност на нещо, на което трябва да е фурия и да им скрие шапките на всички. Е, колко да е била добра като гимнастичка, че да не помни нещо, което е правила цял живот. А даже е и треньор. Май успя да изненада и продукцията. Щото тази игра си беше подредена баш като за тях.

# 320
  • London
Аз отдавна казах, че ние добра гимнастика нямаме в страната ....била е добра за тукашния стандарт.

# 321
За капитанската битка имам предположение, което се базира на споделяните тук снимки от инстаграм. Досега кой с кого дружи по снимките издаваше до някъде кой в кое племе се е озовал - Симеон тренираше с Рабухчиев, Елизабет ходеше в пожарната на Морунов. Та пускахте тук едни снимки с кой тренира сега Андрей (запомнила съм я, защото ми направиха впечатление бицепсите му, а в ИВ е някакъв много хилав). Единият позьор на снимката беше Стратимир, та си мисля че Андрей ще бъде пленен. Ще видим след няколко часа Simple Smile

Днешната игра на люлките гледах с превъртане. Станах като Братоев, който в началото казваше, че на дивана пред телевизора лесно се играе. Но пък си спомних как близначките от Сезон 1 със синхрона си на люлките стопиха лагерите на Пламен, който не можеше да им смогне и беше пред инфаркт на поста с ластиците.

# 322
  • София
Браво на моите хора! 🙂
И Стратимир как блесна. Не спирам да повтарям, че е супер състезател и най-комплексния от мъжете този сезон. Където и да го сложиш играе с лекота. Бърз, точен, експлозивен, гъвкав. Има и сила. Единствено на пъзел не сме го виждали, но пъзелите са отделна Вселена и не ги коментирам. За съжаление няма да му позволят да стигне твърде далеч, но пък дано ме опровергаят и да го видя на големия финал. Страхотен е Спайдърмена!
Браво и на Поли! Играе момичето, въпреки, че не е спортистка. Но все още не мога да забравя онази грозна пародия с Мартин и каквото и да направи това ще остане петно. Не е виновна персонално, а продукцията, но трябваше да загуби и да отиде да се бие със Симеон на острова. Все пак още една положителна точка за нея в личната ми класация след онази с плуването.

Играта беше направена изцяло за любимците на продукцията, Бойците и в частност Андрей и Елизабет. За всеки случай имаше и сложен пъзел с Неделчо на последен пост. Един ски бегач и маратонец + професионална гимнастичка и да не могат да направят синхрон. 30-13 торбички беше резултата преди Вальо да тръгне да реди пъзела. Разгром! Ралица беше бясна в края и ги нахока, ама естествено го отнесе Андрей (не че блесна с нещо, Стратимир го разби тук), а не главния виновник, Джуджито. Излагация голяма за Джуджи. Добре все пак, че си призна. И защо никой не поздрави Милена? Момичето изкара без смяна на най-тежкия пост! Вярно, тренирала е лека атлетика, ама все пак браво!

Гледах промото, вече си гледам промотата наред, защото нямам тръпка в този сезон, все ми е тая, стига Мани да не спечели, което е ясно, че няма как да стане. Просто са безлични или скучни повечето фаворити, няма значение дали са комплексни и издръжливи. Не са интересни, това е проблема. Интересен ми беше Алекс. Туджаров. Стоян. Неделчо донякъде, ама той няма физика, както и Туджарката. Стратимир също ми е интересен ама само когато е в битка, до момента в който си отвори устата. След години няма да си ги спомням. Останалите са просто скучни или ме дразнят с нещо. Но и продукцията носи голяма вина за да се стигне до тази апатия.

Май ще позная, че Мани ще отпадне непобедена, но да видим. Все пак в промото може и да подвеждат. Приключенците коментират за нов капитан, ама това може да е рано сутринта и още да няма новини за Мани.
Ако все пак трябва да има нов капитан, то се надявам Симеон да не го хване шубето и да се изложи за пореден път, а да излезе в мъжка битка срещу Андрей. Откога го чакаме този дуел. 🙂 Ако се стигне до такъв дуел ще съм твърдо за Андрей, въпреки че ме разочарова много. Време му е отново да блесне, че минаха повече от 2 месеца от последната му запомняща се проява.
И също така според мен няма да има директно отпаднал утре, а ще има пленен играч. Нарочно така подвеждат от продукцията. Ако изобщо ще има отпадане на капитанска този сезон (може и да няма, защото всички го очакват и повтарят, а продукцията не обича да и предвиждат ходовете), то това трябва да е следващата седмица по моите изчисления, а не тази.

# 323
Daisy,
Да, и на мен ми направи впечатление. Аз вече започвам да си мисля, че Елизабет не е расла сред хора, а в залата. Тя си знае само себе си, и нищо и никой друг не я интересува.
Да, личи си, това вглъбяване в себе си и аз мисля, че го дължи на времето прекарано в залата в тренировки. Нищо друго не я интересува освен нея самата. Безчувствен човек, но е чак плашещо това.

# 324
Грешка на Бойците-Милена трябваше да е на мястото на Елизабет.Ама и тук стана като с хандбала.Гимнастиката и люлянето не намериха синхрон.Тъкмо се стиковат и някой от сините даде фира и играта спира за всички.😉
Не мога да кажа браво на приключенците(нищо, че имаха право на смяна!?).За мен тук имаше уговорка-да се пробват и после айде.Няма как да сложиш да виси надолу с главата човек, който му става лошо от.., а Мани, ох Мани.
Монката иска да е капитан,но няма желание..
Пропуснах за какво се скараха с Поля!?

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 13:10 от bubanka

# 325
  • София
Доколкото схванах, в предишен момент е изразила съмнение за успешната му борческа кариера в чужбина.

# 326
  • Испания

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 13:10 от bubanka

# 327
  • Бургас
Казват,че това ще е една от игрите тази седмица ,как мислите ,кой ще спечели?

# 328
Също има възможност
Скрит текст:
спойлерът, ако е верен, да се върне Мани, но да отпадне на капитанската утре. И на елиминация в петък да падне Горилата. А някъде в спойлер бях чела, че именно Горилата е големият победител. Като цяло на никой спойлер не вярвам, имам ги предвид, но съм скептична.

Взима скалпа го разбирам като кражба на капитан, а не директна елиминация, но ще видим.

Помните ли Георгиос как се беше контузил и вместо да се жертва на елиминация се изниза като пръдня из гащи? Много жалко мъжленце беше той, както и всичките мъже от славяните.

Скрит текст:
ако Рабухчиев е победител, финалната битка трябва да е с монетите Joy

# 329
Ау ,гледах го! Поля наистина Беше нагла.Тук Симеон правилно й се изрепчи.Това с репликата по негов адрес явно не са го дали.
Ама как така ще има камери и ще говори някой друг, а тя статист...Стратимир и той една ..
Благодаря, Смайли!

Общи условия

Активация на акаунт