💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 114
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 855
Ралица нали "всеки път" предлагаше  грошове за каквото и да е?!

# 856
  • Sunshine state
Ралица много манипулира вота на играчите и се меси прекалено. Би трябвало да е по-неутрална.

# 857
Я, за първи път Паулина не държи сметка защо я номинират Open Mouth не е възможно

# 858
Номинацията на Валентин ще е по-същите причини като номинацията на Неделчо. Стратегически верен ход е добър на логически игри играч  да се опиташ да го отстраниш от играта в момента.

# 859
Я, за първи път Паулина не държи сметка защо я номинират Open Mouth не е възможно
да, защото преди държеше сметка, понеже беше с довода най-слабо звено, когато това не беше вярно, а (беше Семира).
Я Валентин как клепа, когато ги няма Туджаров и Семира, но сега е доста по-приятен.

# 860
Днес е забравила как се говори, за това Simple Smile Като си спомни може и да чуем нещо за това..

# 861
Оффф длъжен ли е всеки да я пази Полито като писано яйце?! Полимир само му гледах реакциите до като говореше Борис и ми идваше да му лепна един шамар. Рабихчиев и той се обажда... Ми няма всички да номинират Вальо,сори! Примирете се. Пуу че ме ядосаха. 😆

# 862
  • София
Дано Вальо и Поли се спасят. Боец искам да си замине. Дано утре вземат играта приключенците.

# 863
Оффф длъжен ли е всеки да я пази Полито като писано яйце?! Полимир само му гледах реакциите до като говореше Борис и ми идваше да му лепна един шамар. Рабихчиев и той се обажда... Ми няма всички да номинират Вальо,сори! Примирете се. Пуу че ме ядосаха. 😆
Да, длъжни са Simple Smile

# 864
Тази мани е толкова двулика... Овца, без извинение първо клевети Бойците, сега Приключенците. То е нормално но поне не толкова, все пак където я пратят там играе. Светата тройца уж я няма, пък номинират Валентин, има я и още как да видим каква ще е номинацията на Симеон

# 865
  • London
На Мани вълшебната катерица Беатрис й ги говори. Как знае какво са си "писали" Симеон и Красима Laughing и Красима чак 4 страници изписала.. Grin

Как ги е дала тия фермани - 4 листа? Толко жените не са си писали на мъжете на фронта по време на война.

# 866
Аз ако съм там, бих номинирала Паулина с някакви доводи от рода на: добра е в баланс, изометрия и ако й се падне такава игра, би имала големи шансове да отстрани други (да се надяваме Бойците). А и в останалите компоненти се представя добре. А чисто силови играчи ще са чао при баланс, изометрия, пъзел или пипкава игра.

# 867
Ох, Мани е такъв елементарен интригант и манипулатор, точно за звезда в Тупарева продукция. Ама колко хора и се вързаха и развързаха езиците.
Най-ме изкефи как Миленка просто си гледаше ноктите по време на всичките и откровения. И Морунов като каза как му е било достатъчно. С тях не пробива. Както и с Андрей, който е супер прикрит човек. Напоследък го забелязвам колко често е със скръстени ръце.
При приключенците Валентин е интелигентен, Борис е хитър, Симеон го играе тарикат, Поли също е хитруша, Стратимир не е никакъв социален играч, а Рабухчиев(съжалявам, че ще го кажа), но ми изглежда просто глупав. Всеки техен съвет обаче е парад на лицемерието. Те и Мани с хвалби щяха да изпратят на елиминация.

# 868
Ралица завързва интригите, подклажда огъня, ако не е тя, нищо няма да са разбрали кой на кого какво казал.... и защо се бърка толкова в номинациите, нали ВСЕ НякоИ трябва да са номинирани или никого да не номинират, че да са чисти като сълза.

# 869
  • Испания
Браво за номинацията на Борис. Надявам се, че Симеон ще номинира Паулина.

Общи условия

Активация на акаунт