💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 342
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 60
Ей честито на Неделчо, най сетне е разбрал , че не е синеок блондин и се е нарисувал правилно , по махленски

# 61
Гласувах, че Мани отпада. Много брутално падна, с линейка я извозват, сериозничка изглежда контузията.
А и Морунов може и Мани да изпраща с Bella Ciao. Чиста спекулация, нали Grinning

# 62
На Борис жена му е обаче егати машината.....щеше да бъде много силен участник. 😉

И да ви питам...лъжа ли се или това е тя тук с Красима? Тоест се познават отпреди шоуто?

И на мен ми прилича на Красима.

# 63
Не само че прилича, но и си пише.

# 64
  • London
Не аз знам, че това е Красима ....питах за другата жена дали е приятелката на Бобката? За нея не бях сигурна ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
  • София
Ще спечелят биткИ за спасение от номинации според мен на 100% до обединеното племе. За тази седмица залагам племената да си разделят по една победа за спасение.
Дали ще проработи стратегията зависи до много голяма степен от утрешния избор на Капитан в племето. Има две възможности - Милена или Андрей. Ако Андрей стане капитан заедно с Елизабет ще имат три гласа при максимално възможни шест. И точно с решение от Капитана ще имат пълен контрол над ситуацията. И вероятността при това положение Неделчо да го отнесе е много голяма. Не намесвам грошовете на Елизабет и Милена, защото мисля, че няма да ги ползват. Или ако Милена използва грошове за допълнителни гласове или имунитет то реципрочно Елизабет би отговорила само на гласовете. Морунов също няма да ползва сабите според мен.
Според Елизабет това е стратегията, чрез която ще спечели ИВ, поне аз разбрах, че иска да стигне до финал и да победи Андрей, което ми се струва невъможно, не само победата над Андрей, а и стигането и до финал. Тоест при всеки различен краен резултат, стратегията би била неуспешна. Ще има хора, които не са в племето на Елизабет, нямат нейната стратегия или грошове, и ще стигнат до обединеното племе впреки това. Така че за мен е  преексопнирана таи толкова очевидна стратегия, Милена беше "бушон" и в племето на Приключенците, статусът ѝ в Бойците не го е определила Елизабет. Има причина, заради която това ни се прераказва вече четвърти път в последните два епизода.

# 66
Тактиката на ЕА е според мен Елизабет да обере негативите и да отвлича вниманието, за да може Андрей да стигне до финала и да го спечели. Мисля, че и Елизабет знае, че Андрей има повече шансове на финала. После сигурно ще делят. То за 50к и аз не бих ревнувала позите за пред камера на мъжо Grinning

# 67
  • Sunshine state
Няма да св учудя, ако са се познавали от преди.И Симеон се познаваше с нея, ама не го казаха, все едно е някаква супер голяма тайна. Нито пък разкриха, че Стоян и Симеон също се знаят.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 08:59 от Pupitka

# 68
Благодаря за прекрасната тема, Смайли! Гласувах, че няма да се върне. Много се надявам да не се върне и Рабухчиев също, този ми е адски неприятен.

# 69
Добро утро! Още веднъж благодаря за темата!
Не ви разбирам тези, които искате Мани да си тръгне. Тогава какво ни остава за гледане? Мани, на кого ни оставяш?

# 70
  • London
Няма да св учудя, ако са се познавали от преди.И Симеон се познаваше с нея, ама не го казаха, все едно е някаква супер голяма тайна. Нито пък разкриха, че Стоян и Симеон също се знаят.
Тези познанства по принцип не са маловажни с оглед на това кой би подкрепял в играта даден човек.

Не мисля, че Андрей и Елизабет имат договорка за парите честно казано. За мен лично сумата не е толкова голяма, че да поражда подобни договорки.

# 71
  • Където морето целува небето...
Благодаря за темата!
Как няма да се върна Манка? Ще се върне, че и контузена ще "опука някой пърдюха".

# 72
# 73
Не искам Мани да си тръгва заради контузия. Искам да бъде елиминирана в игра, и то възможно най-скоро. Ще е голям резил, ако стигне до обединеното племе. Но от друга страна, този формат напълно си заслужава Мани за победител.

# 74
Димо повдига вежди като говори за битката между Андрей и Елизабет:  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт