💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 308
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Прилича на мазен женкар.

# 76
Няма да св учудя, ако са се познавали от преди.И Симеон се познаваше с нея, ама не го казаха, все едно е някаква супер голяма тайна. Нито пък разкриха, че Стоян и Симеон също се знаят.
Тези познанства по принцип не са маловажни с оглед на това кой би подкрепял в играта даден човек.

Не мисля, че Андрей и Елизабет имат договорка за парите честно казано. За мен лично сумата не е толкова голяма, че да поражда подобни договорки.
И аз не мисля, че имат. Но много хора са готови да мамят и за 200 лв, какво остава за 50 хиляди. Макар че не им ли вземат данъци?

# 77
  • Sunshine state
Взимат им около 20%, тоест остават едни 80 бона, които в днешно време да си кажем са нищо пари. Андрей е много закъсал по неговите думи, та са си доста пари явно за него. Отдавна казвам, че тия наградни фондове в предаванията трябва да де увеличат. И аз не вярвам да имат уговорка. Важни са познанзтвата, ама ей на, държат ги в тайна.

# 78
А жената на Андрей какво работи?

# 79
  • Испания
А жената на Андрей какво работи?

Според нея, треньор.

Гледах ѝ упражнението за болки в гърба, обута в клин на шампионите. За мен е пълен смях.

Според мен, на гърба на "звездата" Андрей иска да става инфлуенсър. Тя самата беше казала, че понеже сега мъжът ѝ е звезда, тя събира последователи, за да работи с тях.

# 80
Ама треньор само през компа или и в зала? Несериозно ми звучи, ако само прави видеа.

# 81
  • Испания
Не в зала. Някъде четох или чух от нея, че искала да е известна и да има много пари.
Вятър ѝ вее между ушите.

# 82
Оф, поредната лигла-инфлуенсър, с други думи - безработна. И очевидно не особено умна. Пък се чудим защо Андрей толкова се кефи на Елизабет 😃

# 83
  • Испания
Че Елизабет е голям мозък!

Видях в стори отпреди 132 седмици снимки от зала - стречинг /не много отчетливи кой какво прави, но не ми се гледат всички/. Това означава, че е било в Казахстан. Тя каза, че от година е в България.

# 84
  • London
Андрей чистят дамаски на мека мебел, килими също сигурно. Имат фирма за почистване с една дума. Поне това бях засичала неотдавна. Нямам идея дали още съществува обаче. На снимката Андрей чистеше диван с парочистачка.

# 85
Андрей се занимава с различни неща. Не знаех къде е жена му в цялата схема и как допринася. Живи и здрави.

# 86
  • Испания
Беше казал, че прави баклава и други сладкарски изделия. Имаше и сторита. Алекс се шегуваше, че иска Андрей да му занесе баклава.

# 87
  • London

Излъгала съм ви на снимката не е Андрей с дивана....., Но ето това му изписва за работно място.

Ми жена му сигурно си гледа детето. Аз лично не виждам нищо лошо в това. Важно е на тях това да им допада.... и устройва.

# 88
Всеки с разбиранията си 🙂

# 89
Не мога да го скрия, а и не знам колко е вярно.Който не иска да не го чете!
https://www.marica.bg/lajfstajl/taynata-padna-ultramaratonec-v-i … ta-nagrada-snimka

Общи условия

Активация на акаунт