💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 336
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, смайлко! Flowers Hibiscus

Мани веднъж да се затича и взе че ѝ изпука нещо. Не знам ще продължи ли да ни разсмива с участието си, но би било най-достойният начин да се оттегли този символ на Волята...с линейка!

# 91
Не че нещо,ама една игра ще имат с тичане и издръжливост и няма да може да се сложи на нея Андрей ?!? Той собственоръчно ще изкара играта на Бойците, ако бяха дали тази възможност.

# 92
Не разбирам как се записват тези хора за участие в нещо, което дори не са гледали?
В първи сезон на този пост Пламен щеше да колабира, във втори Боби издаде багажа. В трети сезон слагат жени?! Ако е стратегия, непонятна ми е.
И в сферата на фантастиката и с много "ако": Ако Елизабет беше взела Стратю, ако приключенците бяха 2 поредни седмици на съвет, с гласовете на Валентин (капитан) и Милена щяха да елиминират двама от другата коалиция.
Така, бойците нямаше да се сетят, че Елизабет е соло и нямаше да стрелят в нея. Сега, в обединеното племе, стрелбата от всички посоки й е гарантирана. Не вярвам, че ще й дават все имунитет. Може би веднъж, а след това предимство срещу грошовете й.
Опасявам се, че хубавата игра довечера, ще бъде омаскарена.

# 93
  • Испания

Изнервен изглежда и все по-високомерен.

# 94
Този пък някой умрял да му пише. Ами да блокира като си няма работа, ако някой го обижда и тормози разбирам, но ако му задава въпрос, който не му харесва и го блокира? Нали иска да е известен? Май короната е тежка.

# 95
  • Испания
Този пък някой умрял да му пише. Ами да блокира като си няма работа, ако някой го обижда и тормози разбирам, но ако му задава въпрос, който не му харесва и го блокира? Нали иска да е известен? Май короната е тежка.

Да му го напиша тук на руски, та ако чете, да разбере: "Тяжела ты, шапка Мономаха!", както е казал А. С. Пушкин.

# 96
  • London
В каква връзка ги пише тия глупости? Още за Красима, че я е номинирал ли го обвиняват?🤣

Да си сипе едно....🥃 или ,🥃🥃🥃 направо!

А жена му била пред важен избор и щяла да разкаже след малко....тия хора ми стават все по-странни.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 13:25 от La Catrala

# 97
Представям си важния избор, сигурно дали да се запише и тя за следващите игри

# 98
  • London
Нещо разочароващо било.....нещо на драма ми замирисва, но не знам. 🤣🥃🥃

# 99
  • Испания
Прави се на интересна. Било очаквано това, което се е случило вчера.
Бяха в зоопарк.

# 100
  • London
Какво общо има зоопарка? С това ли е свързано важното решение? Боже, боже.....

# 101
  • Испания
Какво общо има зоопарка? С това ли е свързано важното решение? Боже, боже.....

Не, не, не знам. Тъй като казва, че вчера се е случило нещо, което се е очаквало, а вчера Андрей публикува снимки от зоопарка, затова го написах. На шега.

# 102
  • London
Най-вероятно ще обърне палачинката и ще оплюе Елизабет. На това ми замирисва.Joy

А в това време Тутанкамон се е скрил някъде откак стратегия битува и думица не продумва.Joy Неделчо, ако ме четеш моляяяяя в следващото видео направо я изрисувай като Тутанкамон и как нарежда наоколо.Joy

# 103
Ако трябва да съм честен, ми се иска да сгъват вече палатките и да приключват. Разочароващ много сезон за мен лично, а можеше да е най-хубавия от всички, защото и средното ниво на каста и игрите продължавам да мисля, че са по-добри през тази година спрямо предходните две. Дано си направят изводи и догодина са по-добре и по-малко нагласени нещата .. но не мисля, че ще стане. Защото рейтинга на предаването е доста висок през тази година, но за това заслуга има и аграрното реалити, което е в най-слабия си сезон от както се излъчва в ефир.

# 104
  • София
Има ли запис, винаги ще има и монтаж.
Щеше да е яко, ако предаването беше наживо и за битките имаше публика. Могат да направят планински сезон, който да се върже с есента и времето когато излъчват формата. Ама нейсе... Много е сложно, а те нямат нито финанси за това, нито изгода да го правят.

Общи условия

Активация на акаунт