💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 91 221
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 420
И защо за Доли и Моли няма място в резиденцията?

# 421
  • Испания
Ужасни рани има Борис! Бррррр!

# 422
  • София
Мернах пътьом Симеон какви ги дръсти. Той много си е повярвал нещо.

# 423
Ако кракът на Мани е счупен и то според лекар, както точно Елизабет се чуди защо Мани не се е качила на люлката? Какво общо имал кракът й с люлката! Уау...
Тя да гледа себе си и как се изложи, а не да мисли за Мани

# 424
Симеон на някои от синхроните прилича на липсващото звено в еволюцията.

# 425
  • Испания
Милена какво си пипа пръстите и между пръстите на краката. Тези хора нямат никакво възпитание и никаква хигиена. Ужасно!

# 426
Ох много се смея с Неделчо.

# 427
  • Испания
И той е един лицемер... Неделчо приказва за другото племе, че са били лицемерни.

Елизабет с истеричния си смях не се понася.

Показват, че Андрей стиска очи, когато Димо казва, че победителят взима главата на победения, значи той ще победи.

# 428
  • София
Симеон на някои от синхроните прилича на липсващото звено в еволюцията.

Ох, да Joy И аз го наричам с подобни епитети. Хич го няма в рецитациите, горкия!!

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 21:43 от лято!

# 429
Симеон на някой от синхроните прилича на липсващото звено в еволюцията.
Никога не съм го харесвала, но по-скоро ми беше безразличен. Но от снощи ми е в черния списък,  вече и физически ми заприлича на австралопитек.

Този гаден смях на Елизабет ще спре ли? Да се дразня на смеха на някого ... значи наистина ме дразни, досега никога не ми се е случвало в реалния живот смеещ се човек да ме дразни Grinning  обикновено започвам да се смея и аз с него, ако смехът е силен.

А червените и те пригласят на Елизабет за Мани, обясняват че не можела да се наведе, нямала мускули...

# 430
  • London
Най-после някакви плодове на резиденцията се виждат, а не само майонеза и онзи гигантски салам. Нищо, че няма особено сезонни като череши например или грозде. Някога изобщо хапнаха ли прясна риба, при все че са на морето и в резиденцията?  Добре че е стопанството.

В резиденцията Тодор сподели, че им пльосвали китайско.Joy Ти риба търсиш.Joy

# 431
Абе вече и Симеончо ми се вижда заслабнал леко в интерес на истината.
Елизабета какво се подиграва на Мани за люлката специално, след като и тя самата беше много зле. Мани поне толкова си може, пък и нали няма органи и е с навехнат крак. А на Елизабета какво й е оправданието.

# 432
Не познах обаче за Борис аз Simple Smile
Явно Симеон ще стане Боец, а Мани ще се върне и двете племена ще станат с по шест човека днес.

# 433
Симеон изора дъното, аз ще ходя на капитанска, после ама аз няма да ходя.
Смешник и сега дава пак задна... по същия начин се държа и когато  номинира Елизабет, искам, ама само на думи.

# 434
  • Испания
Борис не може да си върти врата, обръща се целият.

Паулина взе думата и никой не казва нищо.

"Вий спитИ ли биееееееее?"

Естествено, че се върна.

Общи условия

Активация на акаунт