💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 238
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 780
И миналата година имаше тази игра.
Но миналата година беше в пъти по-интересна за гледане.
Тук Андрей я обезсмисля с присъствието си на терена.

# 781
Симеон си е разменял писма с някого? ..Хмм, Красима? Не виждам кой друг.

# 782
Кефи ме как продукцията прави игрите спрямо това кое племе те искат да спечели 😂 Когато искат бойците да са на съвет дават “груба селска сила”,сега знаят за възможностите на Андрей и са си казали “абе време им е на приключенците да ходят на съвет,все пак Мани вече не е там,няма кого да пазим”

# 783
Андрей е един, противника са 5 физически най-добре подготвени мъже - както и да го погледнеш, браво на Андрей.

# 784
Ами и преди е имало такава игра, така че не е измислена сега специално заради Андрей.

# 785
Значи като дадат силови при положение, че едното племе са 5 коча по 100 кила няма проблем, сега като дават игра подходяща за Андрей и Бойците взехте да мрънкате.

# 786
Андрей се представя супер в тази игра, но няма как иначе - това си е неговата игра.

# 787
  • London
Много добра игра на Боби.
Боби във всичко го бива.

# 788
Ми скука ...все едно да сложат ледена пързалка и 9 човека за пръв път да надяват кънки и един кънкьор да пуснат. Ми не е интересно ....
Милена нали уж тича? Какво учи в НСА?
Какъв е проблема ?
Нека да видим издръжливостта на горили, морили …. Не може само да има игри за мускулести батки !!

# 789
Андрей е класа в тази битка. Предвид визитката му никаква изненада. Като цяло обаче всички бойци се справят добре(без Мани ест). Неделчо ме изненада приятно. А Борис е супер комплексен играч. Най-силният от мъжете може би. Много силна игра и за него, но не може да се мери с Андрей тук.

# 790
Значи като дадат силови при положение, че едното племе са 5 коча по 100 кила няма проблем, сега като дават игра подходяща за Андрей и Бойците взехте да мрънкате.
Същото каза и моят мъж Simple Smile

# 791
Кардиото и издръжливостта на Андрей са от друга лига просто.

# 792
  • София
По принцип е малоумно да вкарват професионални спортисти и да ги изправят срещу обикновени аматьори.
Или всички да са профита или всички аматьори. Андрей си избива комплексите срещу брокери и певици. В неговия спорт, последно място на олимпиадата.

Тази игра все пак си върви с формата и рано или късно щеше да се играе. В първи сезон обаче не си спомням да я бяха играли. Миналата година играха 3 от 5 когато Лазаринов блесна.

# 793
Много добра игра на Боби.
Боби във всичко го бива.
Да, но няма шанс на финала, просто никога не биха му позволили да спечели.

# 794
Мани пак използва да клюкарства и да топи тези, които й бяха първи приятели до вчера. Толкова отровна атмосфера, че цялото им племе ми е противно, барабар с днешния победител.

Общи условия

Активация на акаунт