💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 165
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 795
В началото не вярвах, че Боби ще се докаже като комплексен играч. Но успя. Браво на него!

# 796
  • София
Ама наистина, не са съчинили тази игра специално за Андрей. Който се представя супер, очаквано, най-сетне и той да блесне (в моите очи Grinning ).
От Милена очаквах по-рано да се включи като бекъп, а не пет човека да седят на пясъка и да гледат състезание.

Мани наистина си е талисманче. Grinning

Сините с някаква засукана стратегия тръгнаха, за момента не виждам да е успешна.

# 797
  • София
Да предположим, че една игра в неговата сфера е нормално да се случи ...но ако наистина финал се даде подобно нещо ще си е гавра.
Така е, но пък беше добре да поприкрият идеята с 1-2 допълнителни компонента, а и да е по-интересно за нас. Щото и без да я бяха играли директно да бяха изпратили приключенците на елиминации. По-предвидим резултат в нито една игра досега не е имало!

# 798
Заслужена и предвидима победа. Браво на Андрей!

# 799
  • Испания
Никой не казва, че са съчинили тази игра за Андрей. А че е дадена в този момент за него.

Миналата година я играха. Помня Вайс какво правеше на нея. Едно от малкото неща, които помня от предишни сезони.

# 800
Е, много ясно, че не можеш да биеш професионален маратонец със стратегия. Намирам, че е нечестно да поставят играта по този начин

# 801
Еми много се радвам. Браво на Андрей!
Време им беше на Приключенците да ходят на съвет, но жалко че Мани няма да е там.

# 802
  • London
Ми скука ...все едно да сложат ледена пързалка и 9 човека за пръв път да надяват кънки и един кънкьор да пуснат. Ми не е интересно ....
Милена нали уж тича? Какво учи в НСА?
Какъв е проблема ?
Нека да видим издръжливостта на горили, морили …. Не може само да има игри за мускулести батки !!

Ще ти го кажа по-простичко за мен би било интересно, ако има поне още един бегач за да има интрига? Иначе какво на теб ти е интересното като зрител? Аз знам, че тази игра я имаше и миналата година и тогава бе много интересно, защото имаше повече баланс и някак си не бе толкова безинтересна.

# 803
Вайс и Лазаринката бяха страхотни миналата година.

# 804
Добре свършена работа от Андрей.
Много неспортменска игра от Симеон.
Браво и на Борис, Стратимир и Милена за представянето им днес.

# 805
Игра специално подбрана за Андрей и съответно за бойците, можеше да я разнообразят малко поне... ако му дадат такава на финал, няма как да не е победител.
Играта е традиционна за формата. Във всяко издание я провеждат.

# 806
  • София
Рабухчиев пък, голяма чест са ѝ оказали на Мани, като я направиха капитан. Хич не мислят какво говорят.

Ми радвам се, че Приключенците са на съвет. Аз винаги съм за по-окаяния отбор. Grinning

# 807
Браво на Боби!!!
Остана ми единствен фаворит в играта, колкото и да се опитват да го очернят.

# 808
  • Испания

Мигла пак се изяви.

# 809
  • София
Странно що не казахте за предишните игри ,че са избрани за приключенците.
Ами не може все за тях да бъдат.

Общи условия

Активация на акаунт