💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 118
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 810
Била в племето, в което 5 пъти я номинирали, а видиш ли Приключенците я направили Капитан.. хаха. А защо ли я направиха капитан, за да не изгори някой от тях. Все едно са я направили по друга причина.

# 811
  • Испания
Ако знаеха, че Мигла ги пази от номинационен съвет, нямаше да я направят капитан.

За Неделчо сините са идиоти, а той самият?

# 812
Манито е ужасна. Ако Бойците нямат акъл, ще й се вържат на приказките. Ама те там не са от най-умните.

# 813
Браво на Неделчо! 
"Да играеш играта срещу идиоти..."

# 814
Да отбележа, че Симеон е страшен боклук и само се пречка нарочно блокира пътя на Милена,Морунов и Андрей. Нали не го е страх, ама само с номерца иска да бие.
И той и Боби са големи мишоци … все гледат да излъжат, да прекарат другия, готови са на всичко - разбирам спортна злоба , но тяхното е … и все уж признават победата ама гледат някак си да я обезличат !!

# 815
Мани дъно .Време и е да хваща пътя .Тъпарев прекалява вече.

# 816
  • София
Андрей е ясен.
От останалите, изпъкнаха Борис, Стратимир и Рабухчиев.
От Бойците никой друг не бих отличил, включително и Милена. От приключенците само тези тримата. Симеон, Поли и Вальо бяха слаби.
Гледам глобално всичките 6 рунда.

# 817
  • София
Неделчо трябва да благодари на Мани за това, че пропускат съвет, защото ако не беше в техния отбор нямаше да получат точно тази игра.

На вас реалистично ли ви се струва това, което каза Ралица на втория ден от седмицата: "Андрей, имаш феноменална седмица. Арената те обича, направо на финал!" Trollface Това е третата "индивидуална" игра на Андрей за три месеца и са минали два дни от седмицата, като първия ден той се изправи срещу Мани... Малко обективизъм няма да ѝ навреди на Рали.

# 818
На Борис му куцат пъзелите, според мен. 👍
Ще отпадне с такъв компонент. 😜
Залагам 1 мигла.
П. П. Полито малко гузен негонен го раздава. Обяснения, оправдания.

# 819
Не виждам един читав човек при червените. Всички са ми мега неприятни. Не искам нито един от тях на финал. Толкова злоба и негативна енергия лъха от всички.
Мишката  Неделчо не можел да види логика при "идиотите". Нямам търпение да го видя смачкан от Мани.

# 820
Ето я вече цялата игра точкувана.

Седмица 11 Първа битка за спасяване  : Бойци - Приключенци
Скрит текст:
Класическа Сървайвър игра , леко изменена. Двата отбора обикалят бягайки по трасе с препятствия, гонейки се един друг. Застигнат и докоснат от противника играч излиза от играта.
Бойци - Приключенци 5:1
По ред на излизане от играта
Рунд 1 - Мани, Рабухчиев, Паулина, Валентин, Елизабет, Неделчо, Борис, Симеон, Рабухчиев, Андрей, Милена и Морунов 1:0
Рунд 2 - Мани, Неделчо, Елизабет, Паулина, Валентин, Стратимир, Симеон, Борис, Милена, Борис, Рабухчиев, Андрей и Морунов 2:0
Рунд 3 - Мани, Андрей, Рабухчиев, Паулина, Симеон, Валентин, Елизабет, Морунов, Неделчо, Борис и Стратимир 2:1
Рунд 4 - Неделчо, Мани, Стратимир, Морунов, Валентин, Рабухчиев, Паулина, Милена, Симеон, Борис, Андрей и Елизабет 3:1
Рунд 5 - Мани, Борис, Стратимир, Валентин,Паулина, Неделчо,  Симеон, Рабухчиев, Андрей, Морунов, Милена и Елизабет 4:1
Рунд 6 - Мани, Паулина, Валентин, Симеон, Стратимир, Елизабет, Милена, Неделчо, Борис, Андрей и Морунов 5:1

Точки за индивидуалното класиране:
2.5т - Андрей(2.5т/3т)
2т - Морунов(2т/3т)
1т - Милена (1т/3т), Елизабет(1т/3т), Борис(1т/3т)
0.5т - Рабухчиев(0.5т/3т), Стратимир(0.5т/3т),Неделчо(0.5т/3т)
0т - Мани(0т/3т), Паулина(0т/3т), Валентин(0т/3т), Симеон(0т/3т)

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 23:04 от Bengun

# 821
  • España
Надявам се много скоро Поли да размаже Мани и да я изхвърли от игрите!!!!

# 822
  • София
Мани ме съсипва, като съдебен стенограф е, всичко запомнила. SobSobSob

# 823
На мен пък за първи път ми доставя удоволствие да гледам игра в този сезон. Омръзна ми от груба сила или чист баланс. Тук има нужда от високо ниво издръжливост и добра стратегия. Да, реално състезател като Андрей свири мача предварително, но е много по-смислено от животинското дърпане, което гледахме миналата седмица.
Отделно поздравления за Борис, страхотно представяне, не съм очаквала такова ниво.
Андрей не ми е любимец, дори и не можех да го отлича по някакъв начин, тук вече блесна, въпреки че отново не бих го определила като комплексен играч. И все пак подобна физическа издръжливост ме респектира.
Честно казано очаквах повече от Милена. Ще ми се да блесне по някакъв начин това момиче и да оправдае симпатията, която изпитвах към нея през цялото време.

Мани е особен случай, голяма фурнаджийска лопата - зависи при кого е. От друга страна пък нека се види всеки какво представлява и всеки да носи отговорност за думите ти, защото е много лесно да говориш зад нечий гръб, а после когато си изобличен да започнеш да търсиш оправдание.

Ето, и Неделчо се съгласи с мен, че Мани им носи късмет.Grinning

# 824
Какво му се палите толкова? Ето ви един пищов или речник за по-добро разбиране на формата:
- Подла игра - стратегията на другите, която не е в мой интерес.
- Идиоти - хора, чиято стратегия не мога да схвана
- Мръсни номера - ходове, за които не съм сетил или които и аз правя, ама то е друго
- Безинтересен участник - някой, който не участва в интриги и скандали
- Честна игра - термин с неизвестно за продуцентите значение
- Водещ - тъп и плосък подстрекател, задвижван с команди по микрофона.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 22:16 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт