💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 016
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 990
Аз видях, че търка с шкурка, ама първоначалната форма се дялка с нож. Шкурката е само за изглаждане. Не може да ме убеди, че може да издялка толкова симетрично сърце и то 3D

# 991
И аз съм убедена, че нищо не са правили Елизабет и Андрей, обаче от друга страна добре им го казаха. Елизабет малко да се усети, че той наистина е женен мъж с дете и определенията "мишленце" не му прилягат, нито да му се кикери по столовете.
Аз ако бях на жената на Андрей щях да се чувствам супер унизена от неговото поведение. И колкото и да знаем, че е риалити, че има монтаж, не бяха ок нещата между тях двамата.
Красима и Симеон също минаваше границата, главно от негова страна и резултата се видя след предаването.
Забавен флирт е Неделчо да си каже пред всички как е в плен от чара на Поли или Елизабет, например.

# 992
  • Испания
Скрит текст:
За играта сте се изказали. Изненадата ми е, че Рабухчиев оцеля. Smiley

Егаси дебилната история стана. Маня като селската клюкарка ходи от къща в къща и разнася простотията си. А с Неделчо точно като две тетки обменящи клюки. Мани подхвърля кой какво казал, какво чула, а Неделчо доукрасява и дотъкмява. Иди после се оправдавяй. Disappointed
Морунов по договор мълча, слуша, подпира отегчено глава, накрая им/ни го рекна.
Елизабет и Андрей се почувстваха толкова неудобно. А да говориш за хора които не могат да отвърнат...
Красима в някое интервю беше казала, че сърцето си имало предистория, но не е излъчено. Като се разделили думите ѝ били, че макар и боец си остава с Шампионско Сърце и така е приела "подаръка" като талисман.

Тя Красима не е давала никакви надежди на Симеон реално погледнато.  А вчера Мани каза ''Те са си много влюбени''. Satisfied

Аз бая помислих за негативното отношение на Елизабет и Андрей към Красима и почвам да си мисля, че може да е именно, защото ги е сгащила по някакъв начин. Заподозряла им е аферката.Bowtie

Смайли, Неделчо, ако не се лъжа вчера изръси ''Аз съм виждал този син маркер''Satisfied  Но как аджеба се дават 4 листа хартия на плажа..... къде са ги мушнали, как са ги предали и защо камерата не е уловила? За мен е много странно....  Dizzy Face

Да, де! Затова сложих маркер в скобите, но и маркери не им раздават.

Ако е имало нещо такова, дали нямаше да ни го покажат? Не мисля.

# 993
  • През девет планини в десета...
Не мога да разбера Маносаната защо не ходи нормално. Нали се върна от обективен преглед от болница и каза че е напълно добре. Как си напълно здрав и същевременно не можеш да тичаш. Или лекарите лъжат или мани. И в двата случая имаме некадърни хора. Братанов излезе щото уж му имаше нещо на рамото, чак камерата снимаше вътре в лекарския кабинет, скенер, разясняване на снимки и т.н. А Мани куца два месеца и нищо и няма...

# 994
  • London
Аз видях, че търка с шкурка, ама първоначалната форма се дялка с нож. Шкурката е само за изглаждане. Не може да ме убеди, че може да издялка толкова симетрично сърце и то 3D

Гледала ли си Фермата? Там сума сезони нещо се дялкаше.... Bowtie Спомням си Красимир как дялкаше за Паулина разни неща, то любови, бебе правиха.... баща стана.Laughing Това донесе рейтинг до небето, та някой разсъдлив мозък е решил, че може да играе в тая посока. Красима обаче го прати при пържолите.... и останаха разочаровани. Бързо я изпратиха към вкъщи за назидание и после сагата продължи в нейно отсъствие, сега омразата между Андрей и Симеон ще върлува до финал където ще се хванат за гушите, ще дадат на Андрюша спринт..... и кой откъде е.Satisfied

Смайли, ако е нямало съвсем нищо очаквам скоро включване на Симеон и Красима да разяснят въпроса.....

# 995
Според мен е добре за Андрей, че не коментира глупостите по негов адрес. За какво да се оправдава?! Явно не е гузен 😉

# 996
  • London
Андрей според мен се усети наскоро..... и забележете повече не пуска нищо с Елизабет. Почна да качва семейни снимки и видеа. До един момент нон стоп пускаше сторита с Елизабет, снимки и тн. Сега нищо.... а самата Елизабет се е покрила от доста време тотално, навярно ближейки рани в някой кюш.

# 997
Не отваряй !
Скрит текст:
Валентин се спасява.Неделчо директно отпада .Поли отстранява Мани.Двама ще отпаднат тая седмица.Другата е сливането на племената.Започват индивидуалните битки ./spoiler]

# 998
Ах,Мани,ти колко си долна?! 😂 Може и продукцията да говори през Мани,но и ролята ѝ пасна като ръкавица.Е това да не ти е в къщата.
Андрюшката завалията искАло и да не беше най-добрия в гоненицата при положение,че гони една куца,една сочна секси певица,две горили,едно сити момче и сал едни двама,дето може да се напънат да побягат повече от 20 минути без да се  издрайфат.Все пак е ходил на оплимпиада,нищо,че там беше никой.Не знам какво е имало между него и Елизабет,но тези прегръдки,обръщения и ревноста на Андрей,когато Елизабет е до някой от мъжете в отбора не са нормални за само приятели.
Довечера играта ще е за приключенците най-вероятно.Номинирани Мани и може би Неделчо.
От искам на финал Стратимир,Вальо и Поли.
От бойците Морунов,Милена,Неделчо( само ако си забърсва устата по-често)

# 999
Не, аграрното шоу не го гледам, ама явно има мода с дялкането Grinning
Той Андрей много хубаво не коментира в предаването, ама за сметка на това сега в Инстаграм наваксва и го раздава уж много над нещата.
Това за А и Е щом и самите играчи са го усетили, значи не е плод на монтажа (не вярвам чак секс да са правили). Но само като си представя картинката плод на Маниното въображение смях ме напушва - как Красима се катери по балконите да шпионира А и Е, след това бърза баш това да сподели със Симеон в писмо, дълго 18 страници, което умело крие под оскъдния бански на плажа, че да може да го предаде, а пък Симеон от своя страна няма търпение да сподели със своя душеприказчик Мани. Това нещо, ако не е измислено от самата Мани, със сигурност е измислено от Симеон, за да плете интрига. В началото мислех, че е прост, но готин, но после се оказа само прост.

# 1 000
О, аз вярвам, че всичко се намира. В стопанството освен новата къща, която е поизчистена има стара дървена барака. Вода може да няма прекарана до това място, но мръсни пластмасови кофи и инструменти със сигурност има.
Като покажат кадрите с дрон се вижда, че нито вилата, нито стопанството са изолирани. Вилата е в съседство с други парцели с къщи , асфалтиран път, може би в близост има и магазин.Wink
Те са 24 часа заедно, знаят си и кътните зъби, защото си говорят, споделят...затова и после са изненадани от това което чуват в интервютата, включително и монтажа, целящ да ги изпокара в играта и след нея. Но и това е причина да остават приятели, преживели са го, а много от ситуациите които гледаме са чиста интрига и манипулация на монтажисти и режисьор.
Но дори и да са си говорили, подхвърляли по лични неща, даже да са се случили (не визирим Бети и Андрей, дори не този сезон), Маня съвсем умишлено ги изпляска точно пред включената камера, а решението да се излъчат думите ѝ знаем чие е.

# 1 001
  • London
Не, аграрното шоу не го гледам, ама явно има мода с дялкането Grinning
Той Андрей много хубаво не коментира в предаването, ама за сметка на това сега в Инстаграм наваксва и го раздава уж много над нещата.
Това за А и Е щом и самите играчи са го усетили, значи не е плод на монтажа (не вярвам чак секс да са правили). Но само като си представя картинката плод на Маниното въображение смях ме напушва - как Красима се катери по балконите да шпионира А и Е, след това бърза баш това да сподели със Симеон в писмо, дълго 18 страници, което умело крие под оскъдния бански на плажа, че да може да го предаде, а пък Симеон от своя страна няма търпение да сподели със своя душеприказчик Мани. Това нещо, ако не е измислено от самата Мани, със сигурност е измислено от Симеон, за да плете интрига. В началото мислех, че е прост, но готин, но после се оказа само прост.

Днес очаквам да изпляскат, че Красима реално е паднала от балкона и така е контузила крака си..... докато се опитва да види кой кой е налегнал в стаята на Андрей.Laughing

# 1 002
Според мен е добре за Андрей, че не коментира глупостите по негов адрес. За какво да се оправдава?! Явно не е гузен 😉

Всъщност не се знае дали не е коментирал - може да не е излъчено. Когато заснемат индивидуални интервюта може и да са го питали, но не им е харесало това, което е казал и не го излъчиха. Пуснаха само коментарите на Елизабет. Иначе е точно така почнеш ли да се оправдаваш - явно е, че има нещо. Паолина направи точно това - въртя, сука и за всички, особено за Симеон стана ясно, че си ги е казала тези неща и никой не я провокирал. По доброто беше да направи някакъв лек коментар и да спре да рови по въпроса.

# 1 003
Не отваряй !
Скрит текст:
Валентин се спасява.Неделчо директно отпада .Поли отстранява Мани.Двама ще отпаднат тая седмица.Другата е сливането на племената.Започват индивидуалните битки ./spoiler]
Елпида, Благодаря!
Скрит текст:
Много се радвам за Вальо! Въпреки всичко ще ми е тъпо за Неделчо. А Поли срещу Мани ще се гледа! Две любимки на продукцията във вендета!

# 1 004
  • София
В началото мислех, че е прост, но готин, но после се оказа само прост.

Joy

И аз не мисля, че са правили нещо АЕ, но закачка си имат и отношенията не са само приятелски. Там е много удобно да се разсееш, да забравиш приятно семейни задължения; друга среда, други хора, лято, голи девойки...

Общи условия

Активация на акаунт