💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 909
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 350
  • London
Аз няма да се изненадам Неделчо и на пъзел да отпадне. Страх и спичане...., Които не са му чужди особено като трябва да стори нещо сам без племе са достатъчен фактор за бързо отпадане в пряк двубой.

# 1 351
  • Испания
Достатъчно е една част да му липсва, ако са повече. Има такъв случай този сезон. Няма да изпадам в подробности.

# 1 352
  • София
Аз няма да се изненадам Неделчо и на пъзел да отпадне. Страх и спичане...., Които не са му чужди особено като трябва да стори нещо сам без племе са достатъчен фактор за бързо отпадане в пряк двубой.

Да, ама Манито и вероятно Полито също, трудно ще го наредят изобщо, та Неделчо ще има време да се осафери.

# 1 353
Възможен спойлер

Скрит текст:
Възможен спойлер

Скрит текст:
Преди малко Неделчо публикува на стори как пътува с колата си, която е със стикера на ИВ. Може би казва, че днес отпътува от Игрите.
Снимка
Скрит текст:

# 1 354
  • Испания

Не трябва ли другите да преценят дали са секси, а не Кремена да го пише?

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 13:51 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 355
  • London
За мен е по-странно изчезването на Елизабет от картата на Земята....почвам да си мисля, че до финала на предаването ще се крие.Joy

# 1 356
Тъкмо пак изгледах реакцията и поведението на Симеон и племето му след битката вече като победиха.Ей ,няма такава радост бе ,ама всичките един дол дренки там -"нацепените батки" Rolling Eyes
Симеон едни борчески  жестове,  с Рабухчиев отново маймунския поздрав пък Тими и останалите им се кефят Innocent  И накрая като запяха "Не сме безгрешни,но сме истински ...." ,направо паднах вече Smile

# 1 357
  • София
Това беше техният начин да си върнат на Мани. Тя доста гадно постъпи. Вярно, че я направиха бушон, но я посрещнаха достатъчно сърдечно в племето.

# 1 358
  • София
От два дни насам съм по-добре вече,а то търпение нямаха да ми прецакат Валентин.
Направо се чудя.ако на съвета нямаха опция за втори човек,дали Борис и Симеон пак биха натиснали на Поли.
И онази скромната и справедлива Милена нали само по игра номинираше,да,да и как реши,че Мани може да победи Валентин.Значи Елизабет някак я трая,защото пък тя си е отходила по дуели.
Тази Милена вече едва я издържам.Като се сетя как изтърча отнякъде и с грейнали очи попита защо плаче Мани и се хили,пача.
Обобщих ситуацията.Анти номер 1 -Милена Simple Smile
Фаворит-винаги моят Валентин.
Връщам се да сричам.

# 1 359
Аз продължавам да симпатизирам на Милена и й стискам палци да стигне възможно най-напред. Не знам безхарактерна ли е, хитра ли е, но засега добре си играе играта момичето.
Реакциите на Приключенците вчера не бяха от най-приятните, но дори те не могат да се мерят с поведението на Манка и Елизабет. Не мога да ги издържам и двете.

# 1 360
  • София

Планетата на маймуните  
 Игри на волята: България (18.11.2021)
Сезон 3 Епизод 56

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 13:53 от Mari_Mar

# 1 361
  • Germany
Да бе ще се потят довечера, нали Мани е там. Нещо по-лежерно ще. Та тя 5 часа се качва и слиза по стълбата, когато игра с Андрей.

# 1 362
  • Испания
Да бе ще се потят довечера, нали Мани е там. Нещо по-лежерно ще. Та тя 5 часа се качва и слиза по стълбата, когато игра с Андрей.

По-скоро докато Андрей играеше.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 13:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 363
  • London
Аз се чудя Мани откъде ги намира тези ръбати индивиди. Joy

# 1 364

Общи условия

Активация на акаунт