💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 909
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 365
Ахахаха Мари
"Планетата на маймуните" ... много удачно заглавие за гифчето Simple Smile
С глас се разсмях, благодаря!

# 1 366
  • London
Кремена е била много симпатична. На втората снимка ми харесва доста.

# 1 367
Като гледам този пъзел се сещам само как в един от последните епизоди Неделчо каза как не би изключил и той да се издъни на пъзел, но досега не се е случвало и не ми е спокойно нито за него, нито за Вальо. Особено на фона на хвалбите на Димо за Мани и пъзелите.
Това май е Тошковия пъзел - шак шак шак?

# 1 368
  • Испания
Продукцията  може да изкара всеки глупак успешен пъзелист.

# 1 369
  • София
Като гледам този пъзел се сещам само как в един от последните епизоди Неделчо каза как не би изключил и той да се издъни на пъзел, но досега не се е случвало и не ми е спокойно нито за него, нито за Вальо. Особено на фона на хвалбите на Димо за Мани и пъзелите.
Това май е Тошковия пъзел - шак шак шак?

Ох, не ми пропомняй... Докато му слушах изказванията си мислех, тоя човек добре ли е? Нали точно Манка се мъчи един час с един пъзел, докато Неделчо й подсказваше и се беше хванал за главата? Накрая не успя, разбира се. Трябва да извади супер късмет да го нареди дори, камо ли да бие някого. Или някой да е дори по-зле от нея, ама това Вальо и Неделчо трябва да са в безсъзнание за да го постигнат.

# 1 370
И обратното.

# 1 371
  • Испания
И обратното.

Напълно вярно.

# 1 372
Оф, Кремена и Мани с кенефно селфи, бляк! Как пък не се научиха тези хора къде да се снимат, не мога да разбера!!! Triumph

Сетих се тези дни- стана ли ясно на Мани кои органИ точно са й извадени? Помня, че бяха няколко, ама кои??? Thinking

# 1 373
Изгледах сега епизода и по повод кой как реагирал на победата снощи, аз чух  от сините възгласи от рода на: "Йес!" "Аре, бе!", горилските звуци и  песен, предназначена спецално за Мани. А от Бойците чух това:
Морунов: "Той за мене е някакъв абориген, нещо му има на това момче. Як си като бик, ама и толкова умен".
Елизабет: "Бягай бе, бягай с твоите тъпи изкази. Държат се като варвари".
Милена: "Бий го тоя!" "Тия колко са гнусни".

Кой кого е обиждал в случая?

# 1 374
  • София
Искам довечера Мани да си тръгне. Аз това го искам още като ѝ видях визитката.
Паулина много не ми хареса на визитка, но я обикнах от 1ва игра и не съм преставала да я харесвам до сега. За мен тя си е машинка и въпреки, че много се превъзнася и лигави, тя е човек с когото бих могла да меля брашно. Не е змия като другите жени (и мъже) тая година. И не се предава в битките. Кефи ме.
Неделчо ми е интересен да го гледам и слушам, обаче обективно погледнато мисля, че Валентин е по-добрият играч, та квот такова.
Искам ми се и двамата да продължат, но няма как уви.

Та гласувах в анкетата само за Поли.

# 1 375
  • София
Кремена доста добре изглежда на снимките "преди", естествена усмивка, има чар.

# 1 376
  • Испания
Била говорила с лекар да ѝ оправи устата. Трабвало да я оперират, каза в интервюто днес.

# 1 377
И обратното!

# 1 378
Как работата на Милена и Рабухчиев имат връзка с представянето им в игрите? Играят ли? Играят. Всеки според възможностите си.

# 1 379
  • София
Изгледах сега епизода и по повод кой как реагирал на победата снощи, аз чух  от сините възгласи от рода на:
Скрит текст:
"Йес!" "Аре, бе!", горилските звуци и  песен, предназначена спецално за Мани. А от Бойците чух това:
Морунов: "Той за мене е някакъв абориген, нещо му има на това момче. Як си като бик, ама и толкова умен".
Елизабет: "Бягай бе, бягай с твоите тъпи изкази. Държат се като варвари".
Милена: "Бий го тоя!" "Тия колко са гнусни".
Кой кого е обиждал в случая?
"Йес!" "Аре, бе!" това, обида към някого ли е!? НЕ е!

Видеото, как го гледа - отзад напред ли?
 Защото другите КОМЕНТАРИ по адрес на сините, са по повод дивашката радост и наглото им поведение,
 изцяло насочено към червените, с цел да им се подиграват и унижат.
Ако беше обратното, да каже човек, че са били предизвикани. А дори и тогава, от възпитанието на човека зависи, как ще реагира.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 21:03 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт