💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 872
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 485
Валентин когато извика готов, а не беше излезе от ритъм и започна да пренарежда, което беше грешката му.

# 1 486
В първи клас съм редила този пъзел. Е, никога не съм стигала до висше майсторство с директно редене, но помня, че с последното блокче има капан. Тоест до там всичко се реди по един и същи начин, но формулата не работи в края. И ако не си подготвен от преди, а до самия край караш по инерция, се забиваш. Не помня вече как точно, само помня, че е така. Иначе си го редях свободно тогава, не е ракетно инженерство, но ако си под стрес и си се забилa е трудно да излезеш от ситуацията.

# 1 487
Жалко за Вальо, единствения който ми беше приятен от Приключенците. Тия двете както не се траят, ще вземат да направят супер битка.

# 1 488
  • Испания
Андрей като се облещи с един безумен поглед, тръпки ме побиват.

# 1 489
Аз съм редила такива пъзели с картинки, доста са коварни. Мислиш, че е решен и някъде остава квадратче. Номерът е да ги наредиш последователно в редица и да местиш.

# 1 490
Има ли някаква формула, по която се реди пъзел 15?

Ох Мани тръгнала да говори за формите на Паулина...

# 1 491
Ахахах елемент от игра на "Фермата" в Игри на Волята Simple Smile
Забиване на пирони ахахаха Simple Smile

# 1 492
Неделчо какво се радва, те другата седмица може въобще да не дадат пъзел на племенните..

# 1 493
  • София
О боже, какъв мил разговор между двете фурии!! Joy

# 1 494
Пъзелът с числа е по-лесен от този с картинки.
Пф още ме е яд за Вальо. Заслужаваше да стигне по-напред.

# 1 495
Много грозно взе да става. Само остана по сценарий да се хванат и за косите.Weary

# 1 496
  • Брюксел / София
Всеки може да отпадне на всичко: гаранция - Франция. Когато трябва да се съобразяваш с фактори като време, стрес, адреналин - трябва да имаш нерви, за да се справиш. Неделчо също се беше стресирал.
Миглата ги работи с психически тормоз. Паулина е истеричка, защо й се връзва на миглата, тя я дразни нарочно.

# 1 497
  • Където морето целува небето...
Ами по-добре горилските звуци от вчера, отколкото грозното злобеене на Елизабет, при новината за отпадането на Вальо. Много грозно, много!
Мани обижда Поли на килограми.... Дано Поли я размаже с огромна преднина и я прати да си ходи в Меден рудник!

# 1 498
На тия пътя до битката отнема повече време, отколкото самата битка Smiley
И мен ме е яд за Вальо, сега би трябвало да се каже, че играта е нагласена за Неделчо и Вальо, а то...манка спечели.
Дано Паолина наистан я размаже, че е крайно време.

# 1 499
Много добре я затапи Поли Мани когато тръгна да я атакува за формите и, браво !

Общи условия

Активация на акаунт