💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 826
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Мале, става страшно, Мани с прашка!!! Операторите трябва да са с каски...

# 1 546
  • Испания
Тази игра, като я гледам, е за цяла седмица да я играят.

# 1 547
Мани ... още кове...

# 1 548
По-хубава игра щеше да е бой в кал Sweat Smile
манката да не има три по-дълго трасе за коване или са и дали да подготви арената и за понеделник Simple Smile

# 1 549
тъпанарев сигурно не се е и надявал на такъв сеир, какъвто правят тези двете. Head Band

# 1 550
Не съм вярвала,че ще стискам палци за Мани 🤣

# 1 551
Изпотиха я този път Мани, като за последно и нейното здравенце ще вземат

# 1 552
Толкова да ми е все едно коя ще бие, никак не се напрягам 🙂 Паулина наистина изглежда пухкава и отпусната, и бяга тромаво, да се чуди човек как се справя толкоз добре.

# 1 553
  • Испания
След рекламите: две циганки на женския пазар.

# 1 554
Аз пък ще съжалявам , ако Мани отпадне , като отпадне де … за пръв път мисля така за нея 😄 …

Паулина е много по-добра , но на мен ми идва в повече … толкова високомерие , нахалство , самочувствие , на едно място скоро не съм виждала 🤷♀ Сори , ама има нужда да се сниши .

# 1 555
  • Брюксел / София
Ужасно поведение от двете махленки: дано да е по сценарий, че иначе кофти - мн се излагат, ако има още накъде де, но явно има!

# 1 556
  • София
Принцесата се докачи на килограми и се превърна в селянка.
Мани си е Мани, тя в разправии е добра.

# 1 557
Толкова да ми е все едно коя ще бие, никак не се напрягам 🙂 Паулина наистина изглежда пухкава и отпусната, и бяга тромаво, да се чуди човек как се справя толкоз добре.
И двете имат много смешни и нетренирани тела, както и движенията им и бягането им е смешно.

# 1 558
Толкова са трагични и двете в тази битка, че ако мога да отпаднат и двете ще е успех за формата.

# 1 559
Трагедия е Мани. Съсипа им целия сезон. Как може да вкарат толкова рядко некадърен човек, но най-скандалното е, че стигна толкова далеч и трябваше толкова читави хора да си тръгнат.
Просто нямам думи.
Ей го 5 дъски има да скове с по 2 пирона и се мотае цяла вечност. Това същество няма никаква двигателна култура. Освен това е проста, нагла и с липсващи първите седем и следващите седем години.
чучело

+100

Общи условия

Активация на акаунт