💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 791
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 635
И все пак във Фейсбук днес няколко човека коментираха как Неделчо печели, а Мани пада от Поли. Имаше няколко спойлера.
Не можах да се насладя на отпадането на Миглата заради селския спор между двете. Тя Миглата се излага постоянно, но и на Паулина не й прави чест да се държи толкова просташки.

# 1 636
  • София
Полина се представя добре в играта, но все още има горчив вкус за мен, защото трябваше да отпадне още от Мартин.
А Мани при всеки от двубоите си дотук!  Всяка от победите и и беше подарена!

# 1 637
Според мен пък Поли добре и отвърна - преди дуела не съм гледала, но накрая какво толкова и каза - че няма образование, че нищо не е постигнала в живота и че няма няма други качества, освен да плете интриги. А - и че поне няма пластични корекции по себе си. Всичко си заслужаваше да се каже на Манка.

# 1 638
Аз го написах спойлъра. Честно казано слушах с половин ухо, докато гледах намаленията, дори се учудих, че Кремена го каза (както ми се счу). Съжалявам, че ви подведох. Явно ми се е искал такъв развой, доста ми е противен Неделчо, както и цялото му племе.

# 1 639
И Вальо отпадна, за да станем ние свидетели на тази селска свада. Ако ми се гледа подобно нещо ще си пусна някои от индийските сериали. Такова грозно изпълнение не бяхме виждали досега.
Паулина не ми е любимка, но ето едно красиво момиче, с не дотам добра физическа подготовка се представя доста добре и в битките, и в социалната част в отбора.  Тук падна с много нива и само защото, някои хора смятат, че ако не отвърнеш си слабак. Напротив понякога, за да замълчиш се изисква много повече сила.

# 1 640
Това дами и господа се очакваше да стане когато Мани отиде при приключенците, но поради не знайни причини не стана и за това се върна, явно  трябва Ралица да се намесва по отрано, да за има повече скандали другия път

# 1 641
Ако се разменят местата на две от плочките, този пъзел няма нареждане. Отделно трябваше всички да са еднакви в началото. Дали ги дадоха всички дъски?
Единственото хубаво нещо е че Мани я няма.
Успех на Вальо. Остават ми Боби и Миленка.

# 1 642
На такива като Миглата не трябва нито да се обръща внимание, нито да се отговаря. Но Паулина не спря да мели. Каза доста верни неща, но се получи страшно грозен спор. Не й прави чест.

# 1 643
Истина ли е това което се случи, не спя и сънувам ...Браво Поли , евала мацка . Отвратителна Мани , няма толкова долен човек, и най-хубавото е че си тръгна с шут по ...слабите и според нея части.
Даже забрави да куца ми се струва .
Истинска била,  манипулациите , коварството , предателството , си ги обяснява, като изкуство с което разобличава и сваля маските на хората. Психарка пълна , в която няма и един грам доброта . Кефи ме обаче как си вижда тялато като хубаво и има наглостта да говори за чуждите тела.

# 1 644
То си личи, че всичко е режисирано. Много тъпо предаване. Един симпатичен, честен и добър играч да имаше в това риалити и го изгониха. Валентин колкото и да е добър на пъзели, като пъзелите за всички са различни, не е fair play. И за какво? Да гледаме махленските свади на Паулина и Мани. Ами не мерси.

Супер тъпо предаване. Аз бях до тук.

# 1 645
  • Испания
Двете махленки предизвикаха взрив от коментари - т. е. това, за което са взети. Догодина да очакваме най-малко х  2 такива.

Е, не стана това, което искахме болшинството.

# 1 646
  • London
Абе то лесно се замлъква отстрани, но аз лично не съм сигурна,че на Мани....няма дори да й посегна, ако седне да ме реди на кила, гърди и други неща в ефир. Направо в пясъка я заравям като щраус без извинение.

# 1 647
Не й прави чест на Паулина, че участва в това, защото и да отвърнеш такива хора няма да спрат, само ще захраниш спора, който ги поддържа живи, интригата...
Почувствах се отново в училище, но всъщност жените винаги и след училище са много злобни една към друга.. ей така се създават комплекси. Чувствам се като все едно аз участвах... как можаха да го допуснат и да ги излъчат, как може тези думи да се разменят пред Ралица и Димо? Това нямаше нищо общо със спортна злоба и т.н. безумно грозно и гнусно. 
Мооже да не са верни думите, но самата грозотия, с която се изричат обиждат, да го слушаш и да нямаш общо също обижда, не знам как може това да се случи пред Ралица и Димо.

# 1 648
  • Варна
Хареса ми тази серия от сериала.

Успех на Валентин и Мани занапред, Simple Smile

Не и правят чест на Мани изказванията и трябваше да бъдат стопирани овреме от водещите, но сеирът продава. Догодина очаквам поне още 2 Мани-та и един Манчо за разкош. Grin

Предполагам другата седмица няма да има пъзели, т.к остана само 1 човек способен да ги решава.

# 1 649
Продължавам да се ядосвам заради Валентин.
Стискам палци на Милена и Морунов да стигнат по-напред. Всъщност донякъде и на Борис, защото като играч си го бива. За другите ми е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт