💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 802
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 620
Полина се представя добре в играта, но все още има горчив вкус за мен, защото трябваше да отпадне още от Мартин.

# 1 621
Алилуя! Мани е аут!
Поли я съсипа и с думи и в дуела. Не гледах началото с пъзелите, но разбрах, че Вальо е отпаднал и много ме е яд. Но пък се радвам за Неделчо. Колкото и да ме дразни, си имам сантимент към него от началото. Много е колоритен.
Връщам се да ви чета.

# 1 622
  • София
Истината е, че Мани започна с провокациите с цел да разконцентрира Паулина преди битката. Да не забравяме откъде тръгна цялата излагация.

# 1 623
И двете се държат жалко днес. На Мани не ѝ прави чест да обижда на килограми, а Паулина не е спряла цял сезон да обяснява кой колко е жалък и 'не мога да повярвам просто леле не мога да повярвам ама как'. Момичета, страшно се изложихте, честно. При Мани си е излагация . Паолина ... чест и почитания .

# 1 624
Паулина можеше да си замълчи и да не се връзва на глупостите на Миглата. Но не - давай да мели. И двете са за гонене.
На Вальо не му трябва оценката на продукцията.

# 1 625
  • London
Най-накрая Мани се разкара!
Ужасно грозно беше това между Мани и Паулина. Дъно и двете в случая.

Ааааа, има си нюанси Wink  Паулина просто си изпусна нервите, докато при Мани беше тактика - знаеше, че физически не може да се мери с Паулина, и се опита да я извади от релси с провокация. Не успя, ама какво друго и оставаше? Поне опита. Много ми беше неприятна през цялото време Мани, но в случая не мога да не и призная, че се опита да се хване за сламка и не беше необмислено това и поведение.
Мачът бе свирен като се изсипа основната доза обиди от страна на Мани. Много гнусно същество.

# 1 626
  • Germany
Е Мани си е “простакеса” от класа, нещо по различно ли сте очаквали от нея. Когато не може да измисли нещо смислено и аргументирано да каже, започва да обижда на външен вид. Толкова ниска, ниска топка, че чак няма какво да се коментира.
А Паулина всички знаят, че е досадна и не може да си мълчи от ден първи, не знам какво и е прикритото😉

# 1 627
  • Испания

Неотразимо е тичането на Мигла - на подскоци.

# 1 628
Вальо горкия наистина е искал да се изяви в предаването, но може би не е осъзнавал достатъчно, че интригите са на почит.
Неделчо беше доста точен като каза, че Приключенците си изхвърлиха силен играч преди финалите.
Откакто племената са две, подкрепям Приключените (уга буга), но щях да се радвам Светата Троица да се разпърди, като отпадне Паулина.

# 1 629
  • София
Вместо да ги санкционират и двете за неуважително поведение, те им отделиха половината време, за да се насладим на низините, които могат да достигнат...

# 1 630
Поне Мани я няма вече в Игрите.
Това е хубавата новина днес.

Поли се знае, че има голяма уста и когато е нападната си отговаря и не успява да замълчи. Такава си е, характер. Добре, че не и повлия на концентрацията в играта, където се справи много добре, особено при отварянето на кофите с кубчетата. Но е вярно, че не беше подложена на натиск, защото Мани беше много некадърна по трасето и даже не успя да свърши с коването.

# 1 631
В анкетата гласувах, че нямам мнение, защото наистина не знам как може да се направи лесен или труден този пъзел. Може и да е редила нещо подобно Манка. Пъзелът е коварен, може всеки да отпадне на бързина, особено, ако не си редил такива пъзели.
Кеф ми стана, че Манка втори път я бият като маче у дирек. Ясно се видя, че победите й дотук са били случайни или нагласени. И аз си мисля, че Валентин може би загуби, за да се срещнат двете фурии и да внесат интрига в предаването.

# 1 632
Спойлерът беше наполовина верен. Чудех се как Неделчо ще отпадне на пъзел

А Мани колко време стоя на четвъртата дъска да я кове. Паулина свърши играта, тя още забиваше пирони

Много злоба в тая Мани, чак противно ми беше да я слушам

Други спойлери има ли? Laughing

# 1 633
  • София
Олекна ми от това, че Неделчо не отпадна от Мани. Той може и на териториална битка да отпадне, но от Мани няма да е. Не само спойлърите, но и сцените, които подбираха редакторите в епизодите, сочеха на там. Всеки, който имаше някаква лична вражда с Мани, биваше позорно отстранен от нея в елиминационен дуел. Затова и спойлърите ми се сториха верни, единственото, което ме разколеба, беше спойлърът, който Продукцията пусна днес във Фейсбук, а именно, че първата игра ще включва пъзел. Чудех се как може да направят така, че Неделчо да загуби от подобни противници точно на пъзел.

# 1 634
Валентин първи вдигна ръка и извика "Готов".
После се усети, че не е.
Това го разконцентрира и според мен му коства играта.

Общи условия

Активация на акаунт