💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 812
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 605
И двете се държат жалко днес. На Мани не ѝ прави чест да обижда на килограми, а Паулина не е спряла цял сезон да обяснява кой колко е жалък и 'не мога да повярвам просто леле не мога да повярвам ама как'. Момичета, страшно се изложихте, честно.

# 1 606
  • София
Мани може да е всякаква,но си казва истината.

Напротив. Само долни лъжи и интриги от нейна страна. Една истина не съм чул/видял от дъното.

# 1 607
Не мога да повярвам, че Манка отпадна. Истинска и без маска, ауууу
Плашещо е това, че е такава по принцип......и пусна една сълза за повече драма.
Какъв е извода днес според водещите. Интригата е много хубаво качество, с интрига се стига напред.
Ей това е жалко и страшно. Тези качества да се ценят, лошото е че много хора вярват в тези ценности извън ИВ, ама маскирани с гръмки думи *честност*,*справедливост* и * да бъдеш себе си, без маска*

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 22:36 от щастлива мама

# 1 608
И двете се изложиха страшно много. Гнусна история.

# 1 609
  • София
Много грозни нападки от Мани относно гърдите и килограмите на Поли.
Че и заплахи. Абсолютна излагация.

Грозни, но верни😂 Поли е толкова отпусната и увиснала, че след 10 години ще й се изсипват телесата от всяка пролука на дрехите😂 На чалга концертите, като почне да хвърля гюбеци, ще й хвърчат сланините наляво-надясно 😂😂😂

Дори да е така, нужни ли са такива грозни нападки? Те говорят много повече за изричащия ги.

# 1 610
Тази серия заслужава да бъде затворена с двубой Елизабет - Паулина!
Дали Тъпарев го и намислил така?

# 1 611
  • София
Много грозни нападки от Мани относно гърдите и килограмите на Поли.
Че и заплахи. Абсолютна излагация.

Грозни, но верни😂 Поли е толкова отпусната и увиснала, че след 10 години ще й се изсипват телесата от всяка пролука на дрехите😂 На чалга концертите, като почне да хвърля гюбеци, ще й хвърчат сланините наляво-надясно 😂😂😂
Чак пък увиснала... пък и сланини...
Май има личен момент тука...

# 1 612
  • Варна
Айде разтуриха седянката, но трябваше и двете да си ходят по къщите.

# 1 613
  • London
Мани цял сезон бе ниска топка, но днес тия обиди за на Поли гърдите, килата....повдигна ми се. Тя се е направила Мани на Квазимодо, има някаква очевидно извратена представа за красиво....и така обиди грозно естествен човек чисто физически, че ми опротивя тотално. Искрено се надявам Поли да не тръгне към хирурзи, силиконов бюст и тъпотии.....

# 1 614
Честно казано не ми пука нито за Мани нито за Паулина.И двете са еднакво противни.Мен още ме е яд за Валентин и за това как продукцията на Тъпарев и Фродо го порязаха.За пореден път показахме  че тук се цени простотията и сеира, а не качествените млади  хора с бъдеще и акъл .Жалко .

# 1 615
Никой не може да ме убеди, че дъската на Вальо не е била компрометирана. Просто тъпанарев не можа да устои да не изправи Манка и Паулина една срещу друга.

Toзи пъзел не може да се компрометира. Не е като Рубик кубче, където едно врътнато блокче ( или две за по-трудно схващане)  го прави невъзможно за подреждане.
Сякаш не може да се разменят две от цифрите.

Как? Те  може да са в произволна конфигурация. Ако беше с картинки можеше да се завърти някоя картинка и да не пасва, но с цифри не може нищо да се размести.
Ами представи си, че не са цифри, а е картинка. Сега размени две от квадратчетата, когато е напълно нареден, разбъркай го и се опитай да го наредиш наново.

# 1 616
Махленската свада показва нивото на сценаристите. Или продуцентите - все тая. Тъжното е, че явно това задоволява зрителският интерес.
И Мани верно ли си тръгна? Joy Още не мога да повярвам на очите си.

# 1 617
Най-накрая Мани се разкара!
Ужасно грозно беше това между Мани и Паулина. Дъно и двете в случая.

Ааааа, има си нюанси Wink  Паулина просто си изпусна нервите, докато при Мани беше тактика - знаеше, че физически не може да се мери с Паулина, и се опита да я извади от релси с провокация. Не успя, ама какво друго и оставаше? Поне опита. Много ми беше неприятна през цялото време Мани, но в случая не мога да не и призная, че се опита да се хване за сламка и не беше необмислено това и поведение.

# 1 618
И всичко това само за да видим кални борби? Жалко за Вальо!

# 1 619
Следващата такава свада я чакам между Елизабетка и Поли 🤣🤣🤣.
Дано е скоро,че рейтинГЪТ отидЕ 🤣

Общи условия

Активация на акаунт