💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 820
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Испания
Скрит текст:
Не й прави чест на Паулина, че участва в това, защото и да отвърнеш такива хора няма да спрат, само ще захраниш спора, който ги поддържа живи, интригата...
Почувствах се отново в училище, но всъщност жените винаги и след училище са много злобни една към друга.. ей така се създават комплекси. Чувствам се като все едно аз участвах... как можаха да го допуснат и да ги излъчат, как може тези думи да се разменят пред Ралица и Димо? Това нямаше нищо общо със спортна злоба и т.н. безумно грозно и гнусно. 
Мооже да не са верни думите, но самата грозотия, с която се изричат обиждат, да го слушаш и да нямаш общо също обижда,
не знам как може това да се случи пред Ралица и Димо.

Те не са повярвали на късмета, който им се случва. Сигурно Фродо е викал от бусчето в ушите на операторите "Снимай, снимай, не спирай! Дай близък план!"

Продукцията за такива моменти живее.

# 1 651
Почти съм сигурна, че в оставащите три племенни битки няма да има нито един пъзел. Simple Smile

# 1 652
Ако се разменят местата на две от плочките, този пъзел няма нареждане. Отделно трябваше всички да са еднакви в началото.
За еднаквите дъски го написах още в началото на играта.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 07:57 от Bengun

# 1 653
  • Далечният изток
И аз съм за Морунов и Миленка.
Борис ми е следващият противняк след Паулина.
А следващият, който незабавно трябва да си ходи, е Рабухчиев. Това е най-слабият играч в предаването. Никакво място няма там.

# 1 654
Гнусната простотия накрая почти ми развали кефа от отпадането на Мани, но не би! Няма я вече! От друга страна, благодарение на този подскачащ абсурд съм се смял на корем няколко пъти тоя сезон. Нещо хубаво, с което да я запомня, макар и тя да не го е целяла. А представяте ли си в понеделник водещите да ги съберат за битка и да им изтипосат хилеща се Мани със спасителния тотем на SDI подръка Laughing

# 1 655
Случи се очакваното - Мани отпадна,  Паулина остава. Минавам на трейлъра - Морунов сън не го хваща,  очаква Мани да изскочи от някъде 😂

# 1 656
И Вальо отпадна, за да станем ние свидетели на тази селска свада. Ако ми се гледа подобно нещо ще си пусна някои от индийските сериали. Такова грозно изпълнение не бяхме виждали досега.
Паулина не ми е любимка, но ето едно красиво момиче, с не дотам добра физическа подготовка се представя доста добре и в битките, и в социалната част в отбора.  Тук падна с много нива и само защото, някои хора смятат, че ако не отвърнеш си слабак. Напротив понякога, за да замълчиш се изисква много повече сила.

Не си изобщо права в случая. Замисли се и ще разбереш , че хората вярват на ушите а не на очите си. Една лъжа иазречена 200 пъти и гръмогласно , може да убеди доста народ , дори да е видял истината . Гледката се забравя , думите осават .
Утре половината ще си спомнят каква дебела и увиснала и изрУд е Полина
Истинска била Манка , смех, като е толкова истинска , защо не си слага истински снимки в социалните сайтове

# 1 657
Човек трябва да знае кои битки да води. Не е нормално да се изтъпанчиш пред камерите, да те снимат и толкова народ да те гледа, а ти да се държиш все едно си на пазара. И то да спориш с човек, който няма нито акъл, нито умения, нито реална преценка за себе си, но пък е винаги прав в своите очи. Паулина много се изложи. Много добро представяне в играта и много лошо преди и особено след играта. Падна на Манкиното ниво.

# 1 658
Много грозни нападки от Мани относно гърдите и килограмите на Поли.
Че и заплахи. Абсолютна излагация.

Грозни, но верни😂 Поли е толкова отпусната и увиснала, че след 10 години ще й се изсипват телесата от всяка пролука на дрехите😂 На чалга концертите, като почне да хвърля гюбеци, ще й хвърчат сланините наляво-надясно 😂😂😂

Ееее не, тя не мята гюбеци в кръчмите, а се гологъзи в рап клипове, моля, моля

# 1 659
  • София
Гнусната простотия накрая почти ми развали кефа от отпадането на Мани, но не би! Няма я вече! От друга страна, благодарение на този подскачащ абсурд съм се смял на корем няколко пъти тоя сезон. Нещо хубаво, с което да я запомня, макар и тя да не го е целяла. А представяте ли си в понеделник водещите да ги съберат за битка и да им изтипосат хилеща се Мани със спасителния тотем на SDI подръка Laughing
Пу-пу... пепел ти на устата... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 660
  • Асеновград
Чета и не вярвам на ушите си,, Мани е вън...Най после.  Бях чела спойлер но докато не загуби тази мигла,  все си мислех че ще е върнат отново.

# 1 661
Аз друго се чудя Rolling Eyes..... дали Мани още ги кове тия дъски, ние тук докато си пишеме......Trollface

# 1 662
Сега като гледа Паулина дали се радва на победата над "големия" играч Мани?
Как да не се радва! Сега е по-добра от теб, и теб, и теб, и от мен , а даже ще проглуши ушите на Симеончо ,че е "Екзекуторката на Мани"! С този голяям житейски опит , още една титла завоюва - По-махленка от махленката!

# 1 663
  • Бургас
като чели щеше да е по интересно да върнат Мани при сините и Паулина да беше там и Мани да има грошове за имунитет

# 1 664
  • Испания
Коментар от Валентин. Нищо неочаквано.

Общи условия

Активация на акаунт