🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 428
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 050
  • I want it all and I want it now.
Браво,  най-накрая ще си трьгне ревлата.

# 1 051
JoyJoyСпасете ушите си, изключете звука:joy:

# 1 052
Ура!
Време е да видим Ваня като фермер, а Ивайло като следващ след Теодора!

# 1 053
Само на мен ли ми се стори, че Теодора беше саркастична като каза на Ваня, че светлината й пръска повече? Някак доста злобна интонация.

И с това минорно настроение, карат Ваня да не може да се зарадва на успеха си. Ще кажеш е победила дъщерята на Исус, а не член на групичката, която се гаври с нея непрекъснато.

# 1 054
  • София
Пламен да не реве? Никой от другите не пляска на Ваня, долни същества.

Кой ли ще предложи Теодора - Любо, Пламен?

# 1 055
Ваня се преби жестоко и двата пъти, а те целуват кривите палци на Ревлата - добре ли си, заболя ли те? И тия са едни п***расти.

# 1 056
Само на мен ли ми се стори, че Теодора беше саркастична като каза на Ваня, че светлината й пръска повече? Някак доста злобна интонация.

И с това минорно настроение, карат Ваня да не може да се зарадва на успеха си. Ще кажеш е победила дъщерята на Исус, а не член на групичката, която се гаври с нея непрекъснато.

Абсолютно!

# 1 057
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йееее, няма такъв кеф. И накрая пак за добрината, сакън да не си помислим, че е злобна.

# 1 058
Браво на Ваня. Може да подобри рекорда на Хепи Ванче ако пак я викнат. Дано събере мислите си и да стане най-накрая фермер.

# 1 059
Тая Теодора ултра невротичка. През цялото време снове напред назад, клати се , обикаля в кръг. Явно правенето на бижута я успокоява в ежедневието.

# 1 060
Теодора си показа истинското лице с тази загуба. Надменност, сарказъм и лицемерие, прикрити зад циврене, високопарни премислени фалшиви думи, фалшива добродетелност, фалшива смиреност. Цялата е фалшива.

# 1 061
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ех, разгеле, дочакахме! Юхууу! Grinning Много инфарктен дуел беше, направо ми спря сърцето като падна Ваня, можеше да си счупи врата. Добре че й няма нищо и спечели, че по едно време /не чета спойлерите/ сериозно се притесних, че Теда ще е по-бърза.
Ванчето горката пък и се натъжи.
Теодора вчера и днес си показа истинското лице. Явно е бяла и добра само като печели, иначе злобата и агресията избиват яко. Днес за малко да го отнесе Андрей, както вчера Ванчето.
Сега си мечтая на видя гърба на Ивайло.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 22:27 от Reinа

# 1 062
Пламен да не реве? Никой от другите не пляска на Ваня, долни същества.

Кой ли ще предложи Теодора - Любо, Пламен?

И на Ивайло грозните коментари през цялото време...

# 1 063
  • Пловдив
Иска и се на жената да е добра, но очевидно не е. Злобен коментар си беше това, казан с ирония.
Довиждане, Теодора! А ние да благодарим на Ваня. Браво!!!
Сега ревла ще избере Любо за фермер.

# 1 064
Трябва да има имунитет за ратайство и дуели. Няма да е честно, ако онези лунгури пак пратят Ваня ратай. Ама все още са мнозинство. Макар, че не се знае Пламен, сега като я няма Преподобната, каква песен ще запее.

Общи условия

Активация на акаунт