🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 443
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 035
Не само че пляскат, а Георги дори подкрепяше Теодора, когато хвърляше торбичките на предната игра. Определено показват на другите какво трябва да бъде отношението. Не че онези възприемат, де.
Да, забравих да отлича и Жоро към по-симпатичните. Много адекватно подкрепя на дуелите и се отнася с уважение и към другия играч.

До въжето Теди пеечелеше, но доста се забави тук. Едно, че няма сила, друго че не го усети. Не се подигравам мен този чувал ще ме размята по арената, не аз него.

# 1 036
  • София
Ако Ваня въртеше толкова некадърно чувала, Ивайло и Киро щяха да се скъсат да я подиграват.
Ох, Теодора се удари, горката. Ванчето си падна на главата, ама какво толкова.

Не само че пляскат, а Георги дори подкрепяше Теодора, когато хвърляше торбичките на предната игра. Определено показват на другите какво трябва да бъде отношението. Не че онези възприемат, де.

Даже не им прави впечатление, според мен, толкова са зле.

# 1 037
Леле, мале. Иван за падането на Ваня казва, че Андрей успял да му се наслади в целия му блясък, въпреки че момичето щеше да си счупи врата, но иначе Теодора си одраскала ръката и тоя ходи да проверява дали била добре.

# 1 038
  • Велико Търново
Ееееее, разгеле! Мислех, че ще се замотае с пъзела, ама тя такова въртене му дръпна, че няма нужда да се бави с думите.
Оле мале! Ваня си падна на главата, на Тедка за пръстчето са големите тревоги!...
Хахха, Oliboo, с много малко си ме изпреварила.

# 1 039
Кирил отново с грозно изказване. Някой беше написал, че го харесва. Какво може да се харесва в такъв човек? Да се убия нищо хубаво не мога да видя в този човек.
Уф, Преподобната пак за добротата. Не й ли омръзна.

# 1 040
Урааааа! Браво, Ваняяя!

# 1 041
Йессссссссссссс беееее, майка им

# 1 042
Мммм, кефффф 😈 ред на сълзите и сополите

# 1 043
Урааааа!
Да ходи да си реве !

# 1 044
Браво Ваня. Така се прави. Ревлата Теодора си тръгна. А агитката да трепери.  Великолепната четворка идва за вас.

# 1 045
  • на село
Истинско удоволствие, макар, че знаех кой печели, отново игрите ми доставиха удоволствие.
И Теодора пак реве, аман.

# 1 046
Айде драмата си тръгва 😃

# 1 047
и нека да помрънкаме още 2 минути и Довиждане, довиждане

# 1 048
  • София
Оххх разгеле, безсмислените речетативи приключват!!

# 1 049
  • София
Каква драма, какво чудо.

Като трябва да са добри, защо не поздравиха Ваня?!

Общи условия

Активация на акаунт