🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 444
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 020
Хубаво си мислеше Ванчето да избере Лора, но се подведе и дано не е фатално.
Две икони има във Фермата - Коцето и Лора, нека да ги пазят, да ги крепят и така до финал.
Пък читавите хора да си ходят заради криворазбрана чест.

# 1 021
  • Велико Търново
babet69, след няма 15-20 минути всички ще го знаем и ще го прочетеш тук. Grinning

Силно се надявам Ваня да се е разминала с малко при това падане, което показват и в промото. Отстрани изглежда доста лошо.
Ох... тук Живка и Георги ѝ помогнаха, браво!

Спаси я, че успя да се подпре на ръката си. Слава Богу!

Някой писа, че това било сефтето на седемте битки. Не е така само че. Имаше още един дуел със седем, просто в момента не се сещам между кои участници беше. Май между Чавдар и Ивайло.

# 1 022
Ееех, Теди, Теди....Няма кой да ти вика ,,дишай,дишай,, и взе да си изпускаш нервите....А Иван и Андрей не се научиха да си преценяват, изпипват и обезопасяват игрите си да Не си взеха поука от ,, Къртицата .Дано не е паднала лошо Ванчето
Имат застраховка и без това, защо да се грижат за участниците да не се наранят..

# 1 023
Браво на Георги , Живка и Ралица. Така се подкрепя човек. Жоро днес е доста емоционален. Браво и на него .

# 1 024
  • София
Ваня падна жестоко на глава!!! Много силна е да се съвзема толкова бързо, евала, заслужава да спечели.

Прави ми впечатление, че агитката на Ваня пляскана двете май, докато за Ваня другите не пляскат. Живка и Георги продължават с подкрепата, кефят ме.

# 1 025
  • гр.София
Само Лора видях да ръкопляска на Ваня след последната игра

# 1 026
  • Велико Търново
Не само че пляскат, а Георги дори подкрепяше Теодора, когато хвърляше торбичките на предната игра. Определено показват на другите какво трябва да бъде отношението. Не че онези възприемат, де.

# 1 027
Айде, Тедо, go home! До Чикаго и назад. Ама без “назад” 😁

# 1 028
Хаха голямо въртене му удари Теодора.

# 1 029
  • София
Трагедия 😀 Иван яко ѝ подсказва обаче да отпуска въжето..

# 1 030
  • на село
Теодора се омота с чувала и въжето, чак на мен ми е мъка да я гледам и Лора вика- дишай.

# 1 031
Кажете че Ваня бие дори след падането! Немога да гледам.

# 1 032

Ужас! Момината сълза не е разбрала техниката на играта.Изобщо.....Опетла се като пиле в калчища....Как не я удари този тежък чувал ....Късмет..

# 1 033
Хаххаххаа, май се о*ка Теди!

# 1 034
  • на село
Кажете че Ваня бие дори след падането! Немога да гледам.
Още малко, не остана.

Общи условия

Активация на акаунт