🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 450
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sofia
Много лошо пада Ваня на главата си,дано в добре..

# 1 006
Някой знае ли резултата? Да казва. Не мога да гледам!

# 1 007
за момента е 11:10 за Ваня,

# 1 008
Мале каква отвратителна физиономия изкара Теодора. И по-добре. Ванчето ще й маха за довиждане защото съм сигурна че ще вземе и последната битка. Аз ако съм на Ваня с кърпички ще й дам да си махне сълзите от лицето. 😁

# 1 009
Дали ще победи след това падане което дадоха...

# 1 010
Тоя Андрей колко очевадно е против Ванчето,  не може да прикрие пристрастията си. Жалко,  че падна Ваня,  но отново показа борбеност.

# 1 011
Тетка пак струи любов и доброта от нея  😂😂😂😂

# 1 012
  • Пловдив
За Теодора е по-добре да си ходи, защото ако остане, ще падне в плен на чаровния Пацо.

Преди рекламите показаха, че Ванчето пада лошо на главата си, дано да не е нещо сериозно.

# 1 013
Ееех, Теди, Теди....Няма кой да ти вика ,,дишай,дишай,, и взе да си изпускаш нервите....А Иван и Андрей не се научиха да си преценяват, изпипват и обезопасяват игрите си да Не си взеха поука от ,, Къртицата .Дано не е паднала лошо Ванчето

# 1 014
Леле, дано е добре Ванчето, че направо се преби в промото. Настръхнаха косите.

Добринка от Чикаго изравни бабуните на арената от яд, ще се пръсне от злоба тази възвишена, светла душа, тц-тц. Чак и продуцентите не смеят нищо да и рекнат.

Надявам се Ивайло да е доволен, Теодора няколко пъти му сбъдна желанието и падна от кубчетата.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 11:36 от Дидичка

# 1 015
  • Стара Загора
Ееее, не може да се отрече, че добре им се получи шоуто на И@А.
Искам Ваня да спечели, за разлика от И/А, за които ще е голяма загуба "златната кокошка" да не подсмърча и ръкомаха в интервютата.

# 1 016
Отровното Трио няма какво да ги коментираме. Те ще се изядат един друг накрая.

Само да добавя, нали от шоуто четат тук.

Толкова слаб подбор на играчи е нямало досега.
И търтеи, и безлични, и слабаци, и за капак изключително негативни.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 16:47 от Tahiti

# 1 017
Ваня е борбено момиче. Няма нищо в Преподобната, което да ми допада, освен комичните ситуации, в които обича да изпада. Неведнъж е правила смешки, но не съм я виждала радостна. Дори и да победи, тя не е способна на радост. Ей така ще реве, ще слушаме за добрата й тъжна душа. Затова искам Ваня да победи. Това момиче ще изпита щастие от победата.

# 1 018
  • Другата България
На Теодора физиономията след загубата - безценна.
Отново лъсна истинското ѝ лице.

# 1 019
Сигурно някъде е коментирано, но знаете ли коя зодия е Теодора?

Общи условия

Активация на акаунт