🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 451
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 990
Не съм гледала другите сезони ( освен 6 частично ) и питам - имало ли е  други толкова неспортменско отношение и психологически атаки по време на битка. Ивайло и Киро имат толково низко и долно поведение, което преминава всякакви граници. Зй Ивайло ми е ясно, че е пълен коплексар, изпитващ удоволствие да се подиграва с други хора ( чрез общ познат ми беше попаднал профила му във фейса и тъпакът имаше  пост от ваканцията си в Дубай с жена си  , който изцяло беше посветен на непозната пълна жена на съседен шезлонг , която иронизираше и обиждаше ,че е тюлен ) Но тоя Киро как не е попил нищо от общуване с хора на изкуството - зъл  ехиден, ниско интелгентен . Ужааасссс....

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 21:31 от gerido

# 991
Гледах битките без звук и не чух нищо от гнусните подвиквания на агитката на Теодора, но мога да си ги представя  вече като знам кои са хората.
Това, обаче ми даде възможност да наблюдавам без да ми  пречи нещо и смятам, че Теди се справи много добре. Ако ги бях слушала щях да съм за Ваня и да омаловажа битката на Теодора.
Изтръпнах, когато Ваня падна, направо ми спря сърцето...
Сега гледам, че гнусаря Ивайло прави втори опит да я разконцентрира. Ей, не мога да го нарека човек това човекоподобно.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 21:43 от wiwala75

# 992
Тази игра е на Ваня.

# 993
  • У Диспансера ...♥♥♥
Киро е разочарован, че не репликирали агитката на Ваня. Ми Киро, нарича се елементарно възпитание ама ти тия неща от къде да ги знаеш.
Теодора е загубила на тая игра, голям кеф ми е 😄
Нещо взеха се спичат отворковците.

# 994
Искам на отбор Теодора да им видя висналите мандибули след последната победа на Ваня... дано не е само мечта...

# 995
Лора с нищо съществено не помага, а само крещи...

# 996
  • Велико Търново
Наистина не си оправдават твърденията, че подкрепат този, който губи в момента. И не само сега се забелязва това. Но те въпреки всичко си държат, че е така. Явно нещо ни се разминават разбиранията.

gerido, аз не съм пропускалла сезон, но не си спомням да е имало други такива екземпляри като Ивайло и Кирил. И то не само по време на битки.

Нарцисчева, и аз това "дойдох" да пиша, ама се загледах Тедка как на два пъти се връща при първото преминаване с кубчетата. Кирил беше разочарован, че не им се получават провокациите. Разбира се, че няма смисъл да им слизат на нивото, много правилно поведение на Живка, Жоро и Ралица.

# 997
  • на село
Ще има и 7- ма битка, голям кеф.

Ох, Теодора като вирне глава, мани...

# 998
Аз не съм по-конспиративните теории за поведението на Иван и Андрей, но наистина е прекалено очеизбодно как изкарват Ваня, че прави най-фаталните и нелепи грешки на света, след всяка малка неточност, а Теодора вече повече от очевидно е, че губи тази игра и се представя ужасно и Иван продължава да говори колко професионално се представяла Grinning

# 999
  • София
Е, това е, защото подкрепят губещите, как. 😀

# 1 000
И Ванчо ѝ каза на ревливата, че "агресира". Откъде се появи тази дума?
Браво, Ванче, желЕзна си!

# 1 001
Малееее, колко е елементарна тая жена. Как се озъби на Андрей 🤣😅🤣😅🤣😅
А той толкова я подкрепяше. Между другото сетих се, че на първата битка в сезона при определяне на къщите Теодора май се озъби жестоко на водещите. Ще се заровя да издиря.

# 1 002
Ох, Ваня горката пак ще се търкулне и то лошо по глава. Дано победи!

# 1 003
  • на село
В този сезон играли ли са 7 битки, мисля че сега ще е сефтето.

# 1 004
  • София
Теди побърза и леко да обвини агитката си, че я карали да бърза. Ехх бяла и добра, вече нон стоп ѝ лъсва същинското лице 😀

Общи условия

Активация на акаунт