🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 452
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 975
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Колкото и да ми е непоносим Ивайло, при положение, че няма никакви други индикации освен цвета на кожата му, не бих била толкова категорична за произхода му.
Аз лично нямам представа какъв е и не ме интересува. За мен, и не го казвам за първи път, е циганин по душа, ако не по произход. Което е още по-страшно даже.
Правилно ли чух, че Кирил пожела на Ваня да се контузи или нещо съм недочула?

# 976
Уау, не мога да повярвам, че големи мъже, вече станали бащи, все още не са надживели гимназиалните отношения.
Какво ли си мислят жените им, когато ги гледат? Сега ясно е, че има противоборство между две враждуващи групи, че не може да харесваш всички и да сте на една вълна, че както едните злословят за другите, то и другите не остават по назад, но в такъв момент е много низко мъже да се отнасят така към една жена, която дори не е злобна или вулгарна, а просто особена и може би дразнеща. Визирам Киро и Ивайло, та дори и Пламен, който се носи в общия хор.

В предишни сезони поне съм имала някакви симпатии към участници, та дори и чисто визуални, тук нищо - една Живка само и то, защото е силна жена и не им се дава.

Искам да отбележа, че в този сезон са и най-мързеливи, редовно някои спи на обяд, или по никое време са на седянка, къде ти това в други сезони - то строене, коване. Но в случая това е по вина на продукцията, която този сезон представя повече Биг Брадър, но в по-битова обстановка.
Като положително нещо определям викторините, те са ми много интересни.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 21:12 от валия

# 977
  • Другата България
Ванко и Андрейко спечелиха битката на Дора.
Това  е моето мнение.

# 978
  • на село
Ще има ли 7 битки тази вечер, или при този резултат няма как.
За 6т. Ли ще играят, ако ги вземе Ваня ще бие 11 на 10, тъкмо Теодора ще я заболи повече.

# 979
Киро пожела на Ваня да не се контузи,тя взе ,че падна.Баси гнилото отвътре същество е Киро .Да пожелаеш на човек такива неща.Този не е нормален

# 980
Лелее, ТеТка вземе па да спечели - ако не браво на ЛюПчо и сие за "помощта" за подредбата.

# 981
  • Вестерос
Ивайло е ужасен! 😡 Трябва да бъде наказан.

# 982
Теодора е лабилна. Това с видеото ще я разконцентрира много. Ваня има сили да обърне и да вземе и останалите две битки. Дано стане така. Така победата ще и е още по сладка.

# 983
  • Велико Търново
shokomen, нИдей тъй! Ако спечели, тогава къде са им обратите? Аааа, не, искам си ги, бяха ни обещани. Пък и понеже ми е много трудно да си представя физиономиите на агитката на Тедка, много бих желала да ги видя.

# 984
казаха вчера обрат, обрат на обрата и обрат на обрата на обрата - дано не е така, щото излиза, че Тета побеждава

Иначе спрях да гледам, то не се издържа от тия,

# 985
  • У Диспансера ...♥♥♥
Толкова много искам да бие Ваня, заради тия утрепки там. Дано са му направили забележка на Ивайло, че гледам мълчи сега .

# 986
Стискам палци на Ваня да обърне дуела, но имам много лошо предчувствие за нея. Дано да бъркам, че повече потоци не'аме нерви да издържим.

Ивайло е ужасен, гнусен, отвратителен човек. С каква наслада мачка психиката на противника.

# 987
Хубав и оспорван дуел. Между другото се бях нагласила за убедителна победа от страна на Ваня.
Въх, може ли Теди да бие..ужас. Не съм толкова за Ваня или толкова против Теди, аз съм против агитката и'.

# 988
  • Пловдив
Цитат на: валия link=topic=1р386456.msg43840270#msg43840270 date=1637436084
Хубав и оспорван дуел. Между другото се бях нагласила за убедителна победа от страна на Ваня.
Въх, може ли Теди да бие..ужас. Не съм толкова за Ваня или толкова против Теди, аз съм против агитката и'.
И аз като теб съм против агитката й.

# 989
Оф топик.
Нали уж водещите помагаха на този, който пада? В момента Ваня пада, а от тях чувам само "проблем има тук Ваня", "голяям проблем", "това беше чист късмет", "плаха е", "на тази греда пада". Блякс.

Общи условия

Активация на акаунт