🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 461
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 960
Кирил, Коце , Любо и Ивайло са на дъното от към омраза и лицемерие. Стефан и Георги са обратния полюс. Ако искам някой от мъжете на финал ще стискам за Стефан или Георги. Другите не ги ща. 😡

# 961
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат на: Oliboo link=topic=1386456.msg43840028#msg43840028  date=1637434074
Единственото, което ме изненадва в трите брака на лилавия венец е, че е имало три жени, които са се навили да стигнат до олтара с него.
Е, то циганите лесно се женят и развеждат, знаеш как е. Той може и да е излязъл от махалата и да е стигнал чак до ОК, но тя от него не е излязла и няма и да излезе като го гледам.

# 962
  • Велико Търново
Най-лошото е, че Ивайло няма да изпита на свой гръб това, което прави той. Просто от другата група няма такъв противен дразнител като него, за да му го "върне".
Снощи Иван и Андрей казаха, че дуелът ще е много напрегнат и с много обрати. И понеже много искам Ваня да е победител, съм сигурна, че тези маймуняци там ще ги заболи много по-силно, ако Тедка отпадне с драматични обрати, отколкото ако е на нула. Защото едно е да виждаш обречеността на някого, друго е до последно да се надяваш и вярваш, че ще победи, пък той вземе, че загуби. Точно като в снощната втора битка.

Колкото и да ми е непоносим Ивайло, при положение, че няма никакви други индикации освен цвета на кожата му, не бих била толкова категорична за произхода му.

# 963
Теодора като погледне с този надменно злобен поглед и сложи мазната усмивчица , ако бях там сигурно щях да й забърша някой... супер лицемерно същество!
Точно такава мазна усмивка пусна когато Ваня падна.Отвратителна жена.

# 964
Ивайло да се радва още малко. И неговия ред ще дойде. Дано Жоро което си е зарекъл стане факт и да го елиминира.

# 965
За Ивайло просто съм без думи, а Кирил баща на дъщеря, как може да се отнася така не мога да разбера. А жена му писма му праща , имат самочувствие, че са културни хора, а то липса на тотално възпитание , аз бих се срамувала това да е мъжът ми . Трябва да си голям кон с капаци да търпиш това чудо  в дома си..... дано Ваня да спечели , че иначе тези просто няма да мога да им гледам самодоволните физиономии

# 966
  • Другата България
Мазната усмивка на Дора и аз я забелязах.
Тя вече се видя победител.Беше очеизвадно, че тази игра е нейна заради килограмите.
Изключително тъпа подредба на игрите, на тези, на които е най-добра, даде най-малко точки заради кого - заради агитката си. Ами - до-виж-да-не......
Нина, имах предвид формати от типа на "Фермата", "Игри на волята", "Сървайвър"и т.н.
Аз ББ не съм гледала, не е моето.

# 967
  • София
... а Кирил баща на дъщеря, как може да се отнася така не мога да разбера. А жена му писма му праща , имат самочувствие, че са културни хора, а то липса на тотално възпитание , аз бих се срамувала това да е мъжът ми . Трябва да си голям кон с капаци да търпиш това чудо  в дома си.....

Точно!

# 968
  • Наоколо
Защо им позволяват да се обаждат?!? Големи отрепки са Ивайло,Кирчо и Люпчо… е и красливата лора и тя.
Скрит текст:
Дано Ваня спечели да им посърнат лицата! А другата седмица поне един от тия тримката да иде на дуел!
Отровното трио!
А Лора, "барабар Петка с мъжете"!

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 23:07 от chocolate.queen

# 969
КирЕ Интелекта и Сиганинът с трите брака са не само прости, но и злобни. Тарзан засега мисля, че е само прост. Коцко Шута е нагаждач, но и злобничък, когато го настъпят. Пламен Личният ерген се опитва да се прави на загадъчен, но го беше докарал само до невидим. Откакто взе да говори, достойно се нареди в редиците на злобните простаци.

# 970
Киро пожела на Ваня да не се контузва,на мен му прозвуча точно обратното.Този човек е потресаващо злобен и яко е в някакъв филм

# 971
  • Стара Загора
Браво за Ваня. Обаче по малко от 4 мин. ???? Ако успее ще я призная за "топа на топа".
  Да, ама не. Толкова са доволни Ива н и Андрей.
  А тази Т(е)одора като започне да нарежда с този " секси"  , гърлен глас, едва успявам да докопам дистанционното.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 21:13 от wanconboy

# 972
  • Другата България
Киро пожела на Ваня да не се контузва,на мен му прозвуча точно обратното.Този човек е потресаващо злобен и яко е в някакъв филм
Точно така ми прозвуча на мен.

# 973
Може ли спойлер

# 974
Дано Ваня спечели, дано!
Още колко пъти ще повторят падането ѝ?!?!

Общи условия

Активация на акаунт