🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 419
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 065
Аз пак да питам, коя зодия е Теодора, някой знае ли

# 1 066
Ох, много напрегнат дуел . Въпреки, че видях спойлера до последно се притеснявах да не би Теодора да бие.
Пламен милия, отиде му любимата с кривите палчета. Ако беше останала обаче, съм сигурна, че тоя момък щеше още повече да се закопае.
Дано Ваня е следващият фермер.
Ивайло, ти си една мишка!
Кириле, ти па си злобна мишка!

# 1 067
Хайде да ни е честито избавлението! Grinning С най-голямо удоволствие гледах как групичката са като препикани мушката! Злобна съм, не го и крия, но тези ужасни хора точно това заслужават. Малка да им е тъпо на тях, да пореват, барем се усетят, че не са безсмъртни!

Теодора злобна до края, ем бъдете добри, ем „пръскай светлината навред”...

Настава сух режим във Фермата Grinning

Наздраве Beers

П.С. и Ваня реве, милата, не може да се зарадва. Надали щеше да е същото настроение, ако Сълзата беше останала...

# 1 068
В очите на Пламен има много тъга.
Нещо не е наред в живота на това момче.

# 1 069
  • София
Аз пак да питам, коя зодия е Теодора, някой знае ли

Лъв, има ги в първия пост от темата, Дяволчето си е направило труда да ги включи 🙂

# 1 070
Поздравления за Ваня, заслужи си финала.
П. П Не издържах, вдъхнових се. Много мразя такива лицемерни хора като Теодора.

# 1 071
Честито на Ваня! Браво и на двете! Смятам, че всяка игра достойно! Никоя не отстъпваше на другата!

И аз не съм фен на Ваня, но не мога да отрека борбения и дух, не съм фен и на Теди, въпреки че този път бях за нея, но и тя игра страхотно. Няма да страдам, че си тръгна, но сега нещата ще са още по-неприятни вътре.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 22:41 от Не се сърди, човече

# 1 072
  • Пловдив
Сега прочетох в сайта на фермата, че Дорето била и сертифициран инструктор по Канго джъмп. Сигурно затова постоянно подскача 🤣🤣🤣

# 1 073

За има няма 20 минути 10 000 харесвания??? Не знам друг участник да е събирал толкова много. Напълно заслужена победа на Ваня. 🇧🇬👏🍾

# 1 074
Браво Ваня! Достойна победа! Дано стане фермер!

# 1 075
  • Велико Търново
Тая Теодора ултра невротичка. През цялото време снове напред назад, клати се , обикаля в кръг. Явно правенето на бижута я успокоява в ежедневието.
Като въртеше оная торба как пък не се сети да си премести дърветата, дето й пречеха. Ама и тез от агитката ѝ уж са глямата работа, да ѝ бяха подвикнали наколко пъти да го направи. Оставиха я да се мъчи в един изключително малък периметър само. Голяма подкрепа, няма що!
Мен малко ме е яд, че за толкова кратко им показаха траурните физиономии, защото трябваше да гледаме последните сълзи и словоизлияния на Тедка. Надявам се, че в понеделник все пак ще им ги видим. Само ме притеснява, че ще станат още по-злобни и саркастични и ще омаловажат победата на Ваня.

Malko_Slance, страхотно ти се е получило мемето!

# 1 076
Поздравления за Ваня, заслужи си финала.
П. П Не издържах, вдъхнових се. Много мразя такива лицемерни хора като Теодора.

Аз предлагам тази снимка да е следващата корица 😂🤣
Няма такава самодоволна физиономия 😆

# 1 077
Знаех как свършва дуелът и затова реших да си трая, докато гледате.

Вече мога да поздравя всички, на които им писна от превземки, драми и рев.

От продукцията явно бяха решили добре да ни натрият носовете с нейните театрални прояви. Превърнаха я в център на внимание, каквото не заслужава. Това ми е единствената критика, иначе всичко добро и приятен полет на героинята.

# 1 078
От това, което Теодора изхлипа накрая за семейството, хората и бля бля, останах с усещането, че е някакъв фанатичен фен на "Фермата". Има много такива хора между другото и за мен са леко плашещи. Явно е гледала плътно от до и си се е представяла вътре. Само тази теория ми дава поне някакво логично обяснение на нелепото й, незряло и толкова напудрено поведение.

# 1 079
Ми другия всеобщ любимец Кирича: ОНАЯ си счупи врата, ТАЯ я удари талпата... върха на интелигенцията!

Общи условия

Активация на акаунт