Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 54 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Sharpy, страхотен резултат. При кого са правени?

# 106
Sharpy, страхотен резултат. При кого са правени?
Благодаря!
При Христи Русенова от Пловдив.
https://www.facebook.com/microbladingrusenova

# 107
Момичета, дали има връзка между микроблейдинг и кърменето. Че искам да си направя вече...

sharpy, много са хубави. Браво! Аз така си ги представям моите бъдещи вежди. 😊 Скоро ли са правени?

# 108
Момичета, дали има връзка между микроблейдинг и кърменето. Че искам да си направя вече...
Повечето специалисти се въздържат да работят върху кърмачки.

# 109

sharpy, много са хубави. Браво! Аз така си ги представям моите бъдещи вежди. 😊 Скоро ли са правени?
Да, скоро. Ретуша ми беше на 29 декември. От 3 дни вече съм без мазила, заздравели и обелени. Съжалявам, че по-рано не съм го направила, но по-добре късно, отколкото никога, нали? Важно е и разбира се кой ти ги прави. Аз си набелязах 2 момичета, като Христи взе голям превес като и гледах снимките. Моя колежка също се прави при нея, след като видя моите.

# 110
Sharpy, със здраве да си ги носиш. 😀
Толкова ми харесаха, че щом спра да кърмя, ще посетя Пловдив. ☺
Благодаря, Crystal Noir.

# 111
Здравейте момичета, пиша тук да изкажа възмущението си от https://www.instagram.com/joanna.varbanova/. Отидох по препоръка при нея за подновяване на микроблейдинг, но тя ме убеди как заради остатъци и белези от стария няма как да стане и се навих на микропигментация, която в момента се боря да премахна с Phi removal (за момента съм направила 2 процедури и се надявам след 3тата да има задоволителен резултат). Какво получих в крайна сметка осезаемо различни вежди, тъй като тя обръсна моите по време на процедурата и нямаше как да забележа, че рисува едната 3-4мм над моята естествена и това стана ясно след като почна да пониква, но това е само при едната, съответно другата съвпада с моята вежда... Когато е писах, тя подходи изключително нагло и каза, че не вижда проблем, а и изпратих нагледни снимки. Надявам се поста му тук да спести моите разправии на други момичета, защото процедурата по премахване освен скъпа е и болезнена Sad

# 112
MaRin4et0      
Това е ужасно минах процедура по премахване и знам какво е. На мен 22.01 ми предстои нова микропигментация при Даниела Стоянова дано този път всичко е както трябва. Някой има ли впечатления от нея?
https://www.facebook.com/MicrobladingDanielaStoqnova

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 22:53 от poliii1990

# 113
Здравейте,бях на ретуш преди един час. Жената,която ми ги прави каза този път да не ги мажа,защото кожата ми има достатъчно себум. След първата процедура почти нищо нямах останало,с мазна кожа съм. Въпроса ми е да я послушам ли ? Няма да ги мокря първите 24 часа ,след това обмислям с бебешки сапун да ги измивам леко без натискане,но за мазането се чудя

# 114
Здравейте,бях на ретуш преди един час. Жената,която ми ги прави каза този път да не ги мажа,защото кожата ми има достатъчно себум. След първата процедура почти нищо нямах останало,с мазна кожа съм. Въпроса ми е да я послушам ли ? Няма да ги мокря първите 24 часа ,след това обмислям с бебешки сапун да ги измивам леко без натискане,но за мазането се чудя
Аз също съм с мазна кожа. Моя оператор каза първата вечер измиване с бебешки сапун лекичко, без натиск, намазване с мехлемчето, което дава и после мазане докато се обелят заздравеят. И двата пъти си го спазих стриктно, и първия път ми падна съвсем малко пигмент.

# 115
MaRin4et0      
Това е ужасно минах процедура по премахване и знам какво е. На мен 22.01 ми предстои нова микропигментация при Даниела Стоянова дано този път всичко е както трябва. Някой има ли впечатления от нея?

А можеш ли да споделиш дали видя ефект от процедурата за премахване и колко направи. Аз след втората още не мога да кажа, че има задоволителен ефект, а дори не бях правила ретуш и отидох още на втората седмица след процедурата..

# 116
MaRin4et0      

А можеш ли да споделиш дали видя ефект от процедурата за премахване и колко направи. Аз след втората още не мога да кажа, че има задоволителен ефект, а дори не бях правила ретуш и отидох още на втората седмица след процедурата..
Ами при мен беше доста зле положението като цяло. Имах микропигментация, под нея стар и не както трябва направен микроблейдинг,  жената която ми прави премахването каза че е натискано много и ще е трудно. Два пъти имах phiremoval като от нея падна доста бързо микропигментацията защото беше скоро направена. След това имах три или четири процедури с phi laser. От лазера определено имаше по-бърз и видим ефект има още видими следи, но се надявам да не са проблем за новата пигментация. Като цяло жената при която си правих премахването доста се постара и съм доволна от нея и крайния резултат.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 14:29 от poliii1990

# 117
Точно за това говоря!Не трябва да има какво да се обелва!
Ами има!

И аз имам два пъти микроблейдинг с ретуш и винаги има корички- не знам как трябва да са направени, че да няма нищо???

# 118
  • Plovdiv, Bulgaria
След оздравителния период може да си се използват измивни продукти вече, нали? (за микропигментация става въпрос) Забравих да питам.

# 119
  • Бургас
След оздравителния период може да си се използват измивни продукти вече, нали? (за микропигментация става въпрос) Забравих да питам.
Разбира се. Като паднат коричките продължавате с обичайната си грижа за лицето.

Общи условия

Активация на акаунт