Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да попитам как пазите веждите?
Слънцезащита ежедневно е ясно. Чувала съм и че мицеларната вода не е добра за пигмента. А иначе кремове, серуми тн минавате през тях или ги избягвате?

# 421
  • Terra incognita
Аз нищо не ползвам и не ги пазя от ежедневна козметика. Пазих ги от слънце, вода и т.н. само докато не се обелиха. Момичето ме предупреди само за този период.

# 422
  • Бургас
Нищо не пазя - нито вежди, нито очна линия, нито устни, нито татуировки. Нямам намерение да им робувам. Като се изтрият ще ги подновя.

# 423
After care препоръките на моя phi артист са да се слага винаги слънцезащита върху веждите, да не се мажат с кремове, серуми, киселини и т.н и като цяло да се избягва излагане директно на слънце. Аз ги спазвам стриктно ☺

# 424
Crystal Noir ти скоро беше писала, че се чудиш къде да отидеш? Избра ли някой артист.

Аз тази седмица съм на микропигментация при Силвия Въжарова.

# 425
Нищо не пазя - нито вежди, нито очна линия, нито устни, нито татуировки. Нямам намерение да им робувам. Като се изтрият ще ги подновя.
Абсолютно добре казано. Hands Thumbsup

Треперя над всичко, ама това да не мазна, онова дали не го забърсах... ужасно е и сега виждам колко ми вреди. А трябва като теб. Blush

# 426
  • Бургас
aDream,възхищавам се на тези, които успяват да се пазят. Но за така или иначе не мога да нанеса слънцезащита на очната линия. Ако ползвам балсам за устни с фактор ще трябва да изляза извън контура и заприличвам на мазна баничка. А татуировката ми е на ръката и продължава до пръстите т.е. място, което се мие често.

# 427
Crystal Noir ти скоро беше писала, че се чудиш къде да отидеш? Избра ли някой артист.

Аз тази седмица съм на микропигментация при Силвия Въжарова.
Даа, направих си микрошейдинг през юли при Симона Семчева, мислех да пиша като ми мине ретуша (съвсем скоро) с пълни впечатления☺Много съм доволна от първата процедура, снимки мога да постна утре, ако някой иска да види резултата преди ретуш.

# 428
  • Terra incognita
На мен като ми се обелиха веждите, изглеждаха бледи. След това имам чувството, че пигментът се активира с времето. Или е просто въпрос на възприятие. Скоро съм на ретуш и нямам търпение.

# 429
Момичета, накоя правила ли си е микроблейдинг след ринопластика? Според вас колко време е добре да се изчака след операцията предвид отоци,упойки и пазене на носа?

# 430
Момичета, накоя правила ли си е микроблейдинг след ринопластика? Според вас колко време е добре да се изчака след операцията предвид отоци,упойки и пазене на носа?

Поне 6 месеца.

# 431
  • Варна
Vicky, да, така е, много са бледи след обелването веждите и пигмента избива до ретуша, но пак не в цялост, а много частично. След ретуша е коренно различно, като пак след като паднат корички трябва време за да се прояви пигмента в пълнотата си, но после става приказка.

# 432
  • Бургас
Здравейте момичета, ще ме насочите ли за Бургас, къде мога да си направя веждите?

# 433
Моят микроблейдинг датира от далечната 2013-ра година.
Едната ми вежда стана определено по-учудена от другата. Козметичката го забеляза още при първоначалното рисуване с молив, но така и не можа да го оправи. Според нея си било въпрос на изражение и напрягане на мускули. Интересно, че без нарисувани вежди нямам такава разлика. Както и да е.
Разполагаше само с 2 пигмента. Избрах уж по-светлия, но цветът стана доста тъмен на фона на русата ми тогава коса. Сега като се гледам на снимките преди падането на коричките, приличам на фараон. Ужасни вежди гайтани. Нарисувани с молив изглеждаха далеч по-добре. Имаха някакъв обем, а иначе - едни съвсем като нарисувани. Като паднаха коричките, в основата на едната вежда остана дупка. И така още от тогава си я запълвам с молив. Изобщо не съм имала изчезване на пигмент, просто той не се е задържал на това място и повече никога не се появи.
Като си гледам снимките от преди 7-8 години, веждите ми силно чернеят. Чак като поизбеляха хубаво, започнаха да изглеждат по-нормално, но аз все пак имам растеж на косми. За жалост в основата ми веждите са по-изядени, дали заради самата процедура или заради дълги години скубане, тъй като на това място растяха под прав ъгъл. Сега ги запълвам с молив и като съм с по-тъмна коса, цветът е ОК. Смея да твърдя, че макар и с мазна кожа, и досега имам някакви остатъци от микроблейдинга. Така и не отидох на ретуш тогава, защото се притеснявах, че пак ще ме направят на фараон. Но тогава поне в нашия град малко хора се занимаваха с това. Сега има далеч повече възможности. Лично на мен микропигментацията никак не ми допада за много тънки оригинални вежди -много си личи къде са истинските косъмчета, и къде е пигмента.
Перманентна очна линия видях направена на позната. Не ми хареса - изобщо не се бяха постарали да направят нещо повече от една права чертичка.

# 434
Може ли мнения за процедурата перманентна очна линия?

Обмислям го като вариант, тъй като с малко бебе ми е много трудно да поддържам редовно очите си гримирани, а обичам очна линия.

Търся и отзиви за добри студиа в Пловдив, които могат да ми направят процедурата.

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт