Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 164
  • 737
  •   2
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте, прочетохте ли поне 10-на страници назад? Има десетки мнения.

# 436
Simple Smile тя е с бебе и предполагам не й остава време да чете назад Simple Smile

Yst_89,
Всичко е въпрос на късмет - дали ще попаднеш на добра, която да направя "твоята"очна линия.
Винаги има риск да не ти допадне формата, дебелината, да изкриви нещо.
Тоест трябва да си прецениш дали би рискувала.
Аз все още не посмях, но пък има много доволни в темата.
И отделно си е голямо удобство. Казвам го от личен опит за вежди обаче Simple Smile

# 437
Аз много обмислям перманентен грим на устни. Но ме е страх от болката и дали е траен резултатът.

# 438
  • Пловдив
Може ли мнения за процедурата перманентна очна линия?

Обмислям го като вариант, тъй като с малко бебе ми е много трудно да поддържам редовно очите си гримирани, а обичам очна линия.

Търся и отзиви за добри студиа в Пловдив, които могат да ми направят процедурата.

Благодаря предварително

Много ми харесва работата на Моника Стоева

# 439
Здравейте, за пръв път пиша тук. Давах смело и си направих микропигментация на вежди. Исках по- тънички, но специалиста ми изрисува доста големи. В момента съм като Red с големите вежди от Angry birds, с огромни, дебели вежди, които са и къси и извити нагоре. Не завършват с естествената си извивка и са доста по- къси от нея. Не мога да се възприема. Също, казаха ми да ги почиствам само с вода, докато паднат коричките, тъй като съм с мазна кожа. Моля Ви, кажете ми, че няма да си останат такива. Срам ме е да излизам навън и утре ще си търся очила и шапка.

# 440
При мен след като ги направиха доста изсветляха като паднаха коричките а и пигмента доста се свива така че и дебелината няма да остане такава.
На мен ми казаха да ги почиствам с дестилирана вода през първия ден от процедурата.

# 441
Благодаря за отговора DzhuliB, а след колко време се промениха веждите при теб? Вече се чудя дали да не си пусна болничен, че не искам да отида така на работа. Също, след като не ми харесват дали трябва да правя ретуш?

# 442
  • Terra incognita
Нормално е да не се възприемеш веднага след процедурата. Докато не се обелят, веждите изглеждат неестествено тъмни, дебели и плътни. При мен започват да се белят около 4тия ден до 7-8 дни след процедурата вече изглеждат нормално. Формата няма да бъде толкова остра.
Ретушът е именно за това, да се поправи, ако нещо не е наред.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 23:44 от VickyTaylor

# 443
Подкрепям мнението на момичетата, че иска време и че много се свиват и изветляват.

# 444
  • Sunshine state
Чак много не бих разчитала на това. Да, свиват се и изсветляват, но не очаквай чудеса и не го пиша, за да те стряскам, а за да си подготвена. Аз лично моите вече ги намирам за прекалено дебели и не ги харесвам и сега ибмислям премахване въореки първоначалния ентусиазъм.

# 445
  • Варна
Веждите са най - дебели и тъмни на следващият ден след процедурата, на ден 4 няма да изглеждат чак така и после започва белене. Моите се белеха много и почти не остана пигмент и много се свиха, затова не се тревожѝ. След ретуша дори исках една идея по - дебели, след оздравителбият процес пигмента се задържа и всичко си дойде на мястото.

# 446
Здравейте, моето питане е относно премахване на перманентен грим (писах в друга, конкретно за това,но там няма раздвижване,а времето м е притиска). Та.... всъщност се чудя как точно да процедирам и ако някой има опит ще съм благодарна да сподели. Има доста видове лазер и не знам към кой точно да се насоча. Също така някои твърдят за премахване с ремувър, че е ефективно, други не. Някои съветват за комбинирана техника от ремувър и лазер....Еми обърках се вече много.

# 447
# 448
Момичета, благодаря Ви горещо за разясненията Flowers Hibiscus. В момента се белят и много се надявам поне малко да се харесам след това.

Всъщност се стресирах от факта, че нямаше измерване с молив, както съм гледала по клипчета за начало и край на веждите, а само рисуване с молив, на око. И освен, че са много дебели, извивките в краищата на веждите са някак-си нагоре и неестествено къси, т. е веждите не стоят никак естествено. Следващият път, когато ми кажат, че дебелите вежди били модерни, просто ще си държа да са тънки. Също така, може би зависи при кого се ходи за микропигментация. Вероятно има специалисти, които правят по-тънки вежди.
А трябва ли да ги мажа с нещо, след като започнаха да се белят? Казаха ми само да ги изплаквам с вода.

# 449
Оф, всяка фръцла вече е решила, че може да прави вежди, ама не знаят какво да кажат на хората за поддръжката! Първият ден изобщо не се мокрят и се мажат с вазелин, или Гентамицин маз, или Хомеоплазмин... 7 дни се мажат по три пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт