Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 134
  • 737
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Мен лично една приятелка ме предупреди да не позволявам да изсъхват, мазала съм нон стоп, почнат ли да сърбят мажа пак обилно, нощем спях с кухненско фолио и обилно намазани. Мазах с бепантен маз, веждите ми изобщо не са се белили, но избледняха постепенно и сега са супер естествени, почти не личи че са правени.

# 451
  • Terra incognita
Аз все пак се водих по препоръките на фирмата, първите часове след процедурата- почистване и мазане на всеки час, след това от 2 до 4 пъти дневно с кремчето на Phi. Вечерта след процедурата спах със специални лепенки. Изрично беше написано да не се ползват други козмегични продукти.
Газела, защо си се съгласила да ти правят веждите без измерване? Това е трябвало да ти бъде сигнална лампа, че нещо не е както трябва.

# 452
Някой има ли идея веждите на Златка какво са правени -микроблейдинг ли е или ? Много ми харесаха. Моите са хубава форма,дълги, но пък тънки. Бих искала да им придам по -дебел и плътен вид,но не съм на ти с процедурите.

# 453
И фотошоп има, така че../

# 454
Не мога да преценя, ама като гледам не са много различни от моите... просто са по-тъмни. Моите са микропигментация.
Скрит текст:

# 455
  • Terra incognita
На микропигментация изглеждат.
Ама то, сполучливата процедура, зависи от много неща.
Качество на материалите, професионализъм и умения, вид кожа...
А е и вярно, че снимката е доста обработена, така че- какви са всъщност, само гаджето й знае

# 456
Златка си е правила микропигментация на устни при Силвия Въжарова, може и веждите да са нейно дело. Пиши й в инстаграм на Силвия, аз онзи ден й писах с въпрос да прати снимки на устни с микропигментация на 1-2 г. и съдейства.

# 457

VickyTaylor - Права си, името на специалиста бе споменато в тази тема и затова реших да и се доверя. За съжаление вече съм ден 9 и веждите ми са си все черни, не виждам никакво избледняване и светъл пигмент, както ми обеща, че ще стане, а аз съм руса...Но за ретуша ке опитам при някой друг, определено.

# 458
  • Варна
Няма начин да са ви правили със светъл пигмент и да останат черни веждите, просто няма. Но вие казахте, че не е имало и измерване при вас, на кого сте се доверила не знаем.. Дайте снимка.

# 459
  • Неизживени спомени
Здравейте момичета!
Извинявам се, че така се намесвам в темата, но се интересувам има ли някой, който да е карал курсове Микропигментация в салони Angel face

# 460
Здравейте,

Почти съм се навила на пудра вежди. Имам следните питания:

- чертаят ли ви предварително с молив или нещо, което се трие, за да знаете колко дебели / тъмни ще станат?

- доколкото чета обяснения от специалисти, има различни степени на пудра веждите, права ли съм? Тоест, може да са по-естествени и незабележими, а може и да се направят като силно гримирани, така ли е?

# 461
  • София
Здравейте,

Почти съм се навила на пудра вежди. Имам следните питания:

- чертаят ли ви предварително с молив или нещо, което се трие, за да знаете колко дебели / тъмни ще станат?

- доколкото чета обяснения от специалисти, има различни степени на пудра веждите, права ли съм? Тоест, може да са по-естествени и незабележими, а може и да се направят като силно гримирани, така ли е?

Аз си направих преди 3 седмици при Деси Евтимова, първо очерта с конец, после с молив и едва след като ги одобрих започна да работи. Минах през 2 серии олющване - тя казва да не се спира лющенето с кремове. В края на Октомври ми предстои ретуш. Много съм доволна, аз съм светла, направи ми ги светло кафяви, цялото ми лице се откри.
https://desislavabb.com/

# 462
А как е най-добре да се направят - като цвета на косата или ... ?
Аз съм с естествен цвят тъмно кестеняво, но пък със светла кожа.

# 463
  • София
А как е най-добре да се направят - като цвета на косата или ... ?
Аз съм с естествен цвят тъмно кестеняво, но пък със светла кожа.

Аз така си го представях. Тя сама прецени да ги направи близки до ест. цвят. Можете да си запишете час при нея само за консултация. Аз самата много се колебаех, преди да видя 2 нейни клиентки направени...

# 464
Съботни вежди:

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 09:35 от sigma

Общи условия

Активация на акаунт