Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 52 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Супер, а към днешна дата?

# 586
Някой да каже ориентировъчна цена за микроблейдинг при Ана, може и на лично съобщение. Благодаря.

# 587
  • София
Някой да каже ориентировъчна цена за микроблейдинг при Ана, може и на лично съобщение. Благодаря.

Тя ги е написала на страницата си: микроблейдинг - 250 лв.
Ретушът е 150 лв., при нужда от микрошейдинг се доплащат 50 лв.

# 588
sigma, това веднага след процедурата ли е и би ли показала и актуална?
Хора, скривайте си очите, ама оставете веждите, наистина е от помощ на който чете стари теми.
Yan, покажи с какво разполагаш😁 и ще получиш по-полезни мнения.

# 589
  • София
Ана прави и шейдинг и микс от блейдинг и шейдинг. Аз съм така и съм безкрайно доволна. След 3 неуспешни опита при Даниела Стоянова сега се родих! Дотук за 6м не са мръднали.

# 590
  • София
Да, така е, потвърждавам. При мен беше микроблейдинг + шейдинг.
Аз съм вече две седмици след процедурата, харесва ми как се
развиват нещата. На 09.01. съм си записала час за ретуш.

# 591
.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 21:33 от sigma

# 592
Ее, дай пак, моля.

# 593
Харесват ми веждите,които виждам в нейната страница просто,затова се реших . Но четох,че микропигментацията е по -безболезнена и издържлива . Имам доста татуси,така че едва ли ще има проблем с пигмента. От друга страна веждите с микропигментация ,които виждам по фб страници,не ми допадат. Много напудрени и нагримирани ми се струват . С микроблейдинга косъмчетата личат повече и ми допада повече,макар че моите си ги рисувам с молив . Та не знам всъщност наистина съм объркана от всички реклами ,които виждам, с коя техника какъв ефект се постига . Може ли да ми обясните накратко разликите (не че не чета в Интернет,но само се обърквам).
Ана прави само микроблейдинг ,мислех че това е по-дълбокият метод, защото възстановяването е доста по -дълго.
Сега ѝ отворих профила в Инстаграм, сама си е написала в биографията, че прави микроблейдинг и микропигментация, откъде дойде това, че прави само микроблейдинг? Микроблейдингът се прави с резец тип фин скалпел, правят се разрези, наподобяващи косъмчета. Микропигментацията се прави с друг накрайник, правят се фини точици, затова се води "пудра" ефект. Има и микрошейдинг (аз съм с такива вежди), при който първо се прави микроблейдинг, после се опушва с микропигментация. Моят приятелски съвет е наистина да осмислиш какво искаш, после да си записваш час и да се подлагаш на такава процедура - ако не се харесаш, то махането на пигмент е скъп и постепенен процес. Разглеждай снимки, докато някоя отговаря на 100% на това, което търсиш, съобрази процедурата и с типа си кожа, обсъди желания резултат и със специалистката, при която ще ходиш, за да те насочи дали си подбрала най-доброто за теб.

# 594
Да,моя грешка за Ана. Аз ходя от десет години сигурно с молив или сенки, винаги са ми запълнени веждите така че съм свикнала с вида им. Имам си косми, хубава форма,даже много пъти са ме питали с каква процедура съм. Просто не искам всеки ден да се занимавам. Ще си ползвам часа,а тя на място ще ме посъветва с кой метод да е.

# 595
И аз не успях да видя снимките на Сигма Simple Smile , макар че й ги знам малко след процедурата. Към днешна дата предполагам са още по-хубави. 😍

# 596
=

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 11:11 от sigma

# 597
Отдалеч изглеждат като натурални вежди.Не знам колко време е минало.

# 598
От 25 септември. Нямам ретуш още. Да, много се доближават до естественият ми цвят.

# 599
А имаш ли свои косъмчета, отдалеч не мога да преценя.
Ретушът не е ли необходимо условие за по-сигурна продължителност?

Общи условия

Активация на акаунт