Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 26 654
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ММ ме успокоява, че руснаците един цял Тръмп им избраха на американците, нас ли няма да ни "оправят"?  Кирчо и Кокорчо са точно  Тръмп: не ме гледай какво правя, слушай ме как омайно ти говоря.

За единия срам, допреди април т.г. аз имах добро мнение на КирЕ, преди 5 години го гледах на един TEDx в Колежа и ми направи много добро впечатление. Като (при)стана на Зелените Чорапки и назначи в Надзора на ББР откровено руски "разведки" и всичко си дойде на мястото.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 21:44 от Sharky*

# 61
  • София
Зелените чорапки?

# 62
  • София
Тръмп говори омайно? Joy

# 63
  • София
Я да питам от 5 клас нагоре - ОК ли сте да се върнете на училище с платени тестове?

# 64
  • София
Да.

# 65
мен пък КП и АВ ми допадат, предпочитам такова говорене в сравнение с малограмотните селяци, които се изредиха в последните години... е, на Кирил трябва да му кажат да не слага -е на глаголите в множествено число (разбереме, подготвиме), ама го броя за малък кусур

признавам си, че ме спечели, когато видях по детски наивния му потрес как ги нямало някакви язовири с платена реновация Smiley докато в същото време не можеш да се разминеш от джипове по улицата и затворени комплекси и имения, населени с хора с два пръста чело, ама им стигнал акъла да вземат 5% за къща и кола, а остатъка към баш когото трябва, пък язовири и магистрали - йок; така че има голяма логика в това да се спре бездънното изтичане, пък като нищо ще се окаже, че има пари за всичко

но да, животът ни направи цинични и разбирам защо хората не искат да се осмелят и да повярват някому; знам, че по-зле нямаше накъде да става, така че имам умерена надежда за поне лек пробив напред, пък ако ще и с "американски клишета"

# 66
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, но моята е ваксинирана, така че...

# 67
Аш обидИх се! Аз съм самоосигуряваща и един лев не съм скрила, нито пък мога и д искам. Всъщност ако можеш мноооого щях да се замисля, поболявам се като дойде ГДД и си видим вкупом с половинката данъците. И то проблемът ми е, че ги давам на място където потъват. По добре в акции да ги инвестирам рисково, пак има шанс да получа нещо насреща.

# 68
  • София
Ами, Аш, то да се радваме, че има такъв избор. Тоест, добре е, че поне в ЧУ може да се реализира. Иначе аз не виждам централно скоро да стигнат до големите с поръчки на тестове и т.н.

# 69
Хората си гласуват все или за новото, или за по- малкото зло.

# 70
  • София
Според мен частните ще се организират и ще пуснат децата още другия понеделник.

Аш обидИх се! Аз съм самоосигуряваща и един лев не съм скрила, нито пък мога и д искам. Всъщност ако можеш мноооого щях да се замисля, поболявам се като дойде ГДД и си видим вкупом с половинката данъците. И то проблемът ми е, че ги давам на място където потъват. По добре в акции да ги инвестирам рисково, пак има шанс да получа нещо насреща.
Е то и аз съм самоосигуряваща се, но не съм майстор водопроводчик, кофражист и т.н. Тях имах предвид. Толкова тромаво и тъпо е направено всичко на НАП, че не си представям човек с такава професия да хване да се занимава да подава декларации, а и да плаща осигуровки и данъци после.

# 71
  • софия
На Кирил много му личи "американската захранка"- все едно прави показно как човек трябва да говори пред аудитория, за да ги омае. И задължително трябва да вмъкне, че всички сме "отбор"- любимото ми американско клише.
Добре де, а “всички сме един гьол” повече ли ти харесва?
Клише клише ама истина.

# 72
  • Отвъд алеята зад шкафа
За мен говори клиширано и не му вярвам. Дано да не съм права.

А ПП като партия на Радев, заедно с Рашков и кой знае още кой дърт десеец в тъмното - ами все същият гьол. Просто избраха 2 нови маски за главните актьори..

# 73
  • София
На КП американската захранка му е най-малкият проблем. 100 пъти по-добре от на Бойко зевзеченското остроумничане.

# 74
Кукловодите са все същите.

Общи условия

Активация на акаунт