Лакове за нокти - 156

• 39 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Честити придобивки на всички! 😃
Катерина, чудни са цветовете, а и забелязах колко добре е оформен овалът! 😍 Твоят жълт лак с нормална консистенция ли е?
Момичета, писали сте преди време, но съм забравила...СНБ Марина стои най-добре без подложка, с черно или с червено отдолу? 🙂
Скрит текст:
Вижте какви са цените на Джесика и в емаг (на второ място ги виждам на такива супер завишени цени, сигурно са полудели😆):

# 136
Не са завишени цените на Джесика, а в Старнейлз са многократно намалени, защото чистят наличност.

# 137
Осмичка, възможно е...но аз предимно на по-ниски цени ги срещам лаковете от тази марка и няма шанс да купя такъв лак за 16-17 лв (особено както някои тук споделят за обелени връхчета и малка трайност)... 🙂

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 19:02 от dolce miele

# 138
Долче, Марина си стои чудно и без подложка. Винаги я слагам сама върху база на два слоя.

# 139
🙂

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 10:15 от Катрин Katrin

# 140
  • София
Долче, Марина и аз я ползвам самостоятелно, никога не ми е хрумвало да я сложа над друг лак, а като знам колко съм мързелива напоследък, едва ли ще ми се занимава Simple Smile

# 141
Долче, жълтият цвят е с нормална консистенция, средно покривен.
Аз Марина съм я слагала върху различни червену, както и самостоятелно. Разкошен лак.

# 142
  • София
Момичета, имам бърз въпрос за ексфолиращите чорапи- колко често е добре да се ползват? Отделно, ако човек е с гел лак, има ли някаква щета по лака? Аз ползвах за първи път такива преди 2 седмици и съм впечатлена, купих и на майка ми, но тя е с гел лак на краката и се чудех...

# 143
  • БГ
Здравейте, понеже изтървах намалението в старнайлс - лака на cnb Никол дали има дрогериен еквивалент 😄

# 144
  • Варна
Раче, по спомен на опаковката на чорапите пишеше 2 или 3 месеца интервал. На мен също ми харесаха, макар че пак ми загрубява леко кожата на петите около месец след употребата им. Смятам пак да си ги сложа януари месец, след това май, преди началото на лятото. Предполагам, че при редовна употреба ефектът ще е още по-добър.

# 145
Сложих Никол❤ Чуден е на светлина😍 Но не мога да го хвана 🤷‍♀️ Напомня на Флормар от глитър серията, като той е по - шарен, докато Никол е с по - дискретни холо частици.
Раче, минимум 2 месеца трябват между процедурата с чорапите. Аз много не вярвах, че действат и на шега ги сложих, но след 5 дни започна страшно белене и сега не мога да се нарадвам какви меки и гладки крака имам😁 Пролетта пак 😁

# 146
А от кои чорапи сте доволни и откъде ги купувате?

# 147
Осмичке, аз ползвах тези и съм доволна. Поръчах ги от Лили. Имам и на Виктория Бюти с екстракт от охлюви, но не съм ги ползвала още.

# 148
  • София
Осмичке, аз съм ползвала само чорапите на Балеа - купих ги от ДМ за около 5 лева.

Най-после си взех поръчката от Старнейлс - юху Simple Smile Ето малко снимки на всички придобивки от черния петък. Утре трябва да си купя още кутии за лаковете, защото настоящите вече не ми стигат Wink
По ред на номерата от ляво са Стефан,  Shall we dance, Детелина, Mystery, Rumor jazz it, Take it speakeasy,  Pure platinum, Биляна и Ангел

Базата и топ лака не съм ги снимала, защото не са интересни Wink

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 16:13 от Раче Oсмокраче

# 149
Леле,колко много съм изпуснала Sad...В SNB намаление ли е имало ? С това учене всичко изпускам:(

От мен  последните ми три маникюра Simple Smile
Днес ще се лакирам Simple Smile
Прекрасни сте момичета и мнооого ми липсвате !!!

Общи условия

Активация на акаунт