Лакове за нокти - 156

• 39 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Имам слабост към Еси ❤
Приятно изненадана съм от Пастел. По принцип не обичам по-бюджетните лакове,а по-качествени марки, но след добрите отзиви поръчах. Много е траен на моите нокти и приятна консистенция и четка.
Няма да ви го показвам, защото не съм от най-прецизните.

# 121
Марголота, красив е. 🙂
Два от лаковете които си донесох от Италия, зелен и лилав, ми изглеждат доста подобни на съответните Есита. Не съвсем същите, но близки.

# 122
Долче, Цветелина няма никакъв шимър, пастел е. Аделина отдавна не го виждам в сайта, а е просто страхотен лак. Аз също се чудех за Аделайн и за някои , но прецених, че започвам да прекалявам...
Момичета, страхотни покупки ❤️

# 123
Значи от снимката така изглежда...🙂 Аз прекалих сега 😄, но пък миналата година не поръчах нищо на СНБ, а и догодина се очертава да съм скромна...ако изобщо поръчвам нещо тогава от тях. Посъбрах доста хубави лакове за пробване и мисля, че е разумно за известно време да огранича покупките. Освен ако нещо не ми хареса наистина много. 🙂

# 124
Подкрепям горния пост за Пастела ,не бях купувала досега нищо от марката, обаче съм приятно изненадана. Четка и консистенция перфектни .Дано да се задържи някой друг ден, ще снимам и ще покажа.

# 125
  • Измир
Честито на всички за покупките! Очаквам с нетърпение да ги видя на нокти.
Много се радвам, че Пастел се харесаха и на вас момичета. Забелязвам, че когато реша да се лакирам посягам все към тях.
Удобни четки и добра трайност.
Фифи, на 239 първият пласт ще изглежда много прозрачен, но втория покрива изцяло.

# 126
Моите лакове от Старнейлз ще пристигнат в понеделник или вторник...Казаха, че имат много заявки и затова отнема повече време (аз не бързам всъщност). 🙂

# 127
  • София
И аз подкрепям мнението за Пастел - имам вече 3 или 4 лака и от всички съм страшно доволна - плътни цветове, дори и на 1 слой покриват добре. За трайност не мога да говоря, но бих казала, че за цената си (аз съм ги купувала от квартални магазини за козметика за около 2 лева) са супер.

П.С. Аз получих смс, че пратката ми от Старнейлс е в офиса на Спиди, чак ме е яд, че днес съм в офиса и ще трябва утре да я взема Simple Smile

# 128
  • на последния етаж
Днес Flormar 128:

# 129
Аз пробвах от новите лакове Ваня и Десислава, сложих и Марина върху Ваня. Доволна съм 🙂 Снимах, снимах, но ме мижах да уловя хубаво цветовете...
Лита, за пореден път да кажа - страхотна плочка и страхотен маникюр ❤️

# 130
Новите:

Сивото е с розов подтон, много интересен цвят. Съхнат за секунди.

# 131

С любимото червено - Opi Unrepentantly red!

# 132
Хубави плътни цветове покривни на един слой

# 133
21 cosmetics 58

# 134
  • Измир
И аз да покажа новите придобивки

Общи условия

Активация на акаунт