Лакове за нокти - 156

• 39 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Натуся, честито!
Тина, аз отварях снимките на всеки един лак, тогава се виждат малко по-добре детайлите, отколкото на общия преглед...Чак там забелязах, че Никол е с шарени брокатчета. Четох и описанията...едно по едно. И аз оставих нещо да има и за догодина 😆

# 106
Ее, Старнейлз са сложили най-циганското лилаво с моето име 😂 Разочаровах се.

# 107
И моята поръчка от Старнейлз дойде ❤
Единствено розовата Джесика не ми хареса и я дадох на мама. СНБ са Марина, Искрен, Никол, Деница и Зорница. Никол е супер - черна основа с много холограмни частици.

# 108
Георгиева, "моят" лак много ми харесва 😉 Розовата Джесика нещо като VIP Room ли е? На мен ми харесва, но предпочетох други нюанси.
Кристал, вярно, че е специфично лилаво, но чак циганско не е, според мен. 😃

# 109
Долче, май, точно този е, но го дадох на мама и не мога да погледна. Не е лош, но някак прозрачно перлен и нещо не ме грабна. Мама обича такива перли и ще видя как стои, току виж съм го прибрала 🤣

# 110
Може на 2 слоя да е покривен. 🙂

# 111
dolce,  Старнейлз са в Гранд, входът откъм П. Д. Петков

# 112
  • София
Нямах търпение да се прибера и да се лакирам, докато гледам дебата ❤️ Днес ми се обадиха и от Старнейлс, така че се надявам скоро да се похваля и с тази поръчка.

Ето малко нескопосани снимки от сега - извинявам се за светлината, но не се сдържах. Много благодаря на дамата, която показа тези Есита - на мен лаковете им ми харесват, но това, което бях пробвала до момента, ми се струваше прекалено скъпо за качеството. Мисля, че след тази красота ще започна повече да ги заглеждам.

Rumor jazz it

A ето и другия - take it speakeasy - надявам се скоро да ви го покажа и на нокти (с оправен гел Wink )

# 113
https://www.instagram.com/p/CWbauHVIrVW/?utm_medium=copy_link

Днес го смених даже, ама докато се наканя да покажа...

# 114
Pаче, уау! Холота ли са?🙂
Арабеск, много нежно! Но и някак познато ми се струва...откъде ли...🙂🤔
Ел, мерси!🙂
От Старнейлз задължително се обаждат за потвърждаване на поръчките, така ли?

# 115

Ето и моите придобивки от днес:
Вибо - 12, Пиер Карден - 055,ГР - 176, Астра - 42, Пастел 61, 142 и 239.
Пастел 61 ми е подарък, но аз го имам 😀

# 116
Фифи, ще чакам да покажеш Астра 42- Precious black! 🖤

# 117
  • София
Долче, не мисля, че са холота (не мисля, че приличат на холо  серията на ГР, например). Утре на хубава светлина пак ще ги огледам.
Не мисля че Старнейлс винаги се обаждат - на мен  май за първи път ми звънят и то основно, за да уточнят адреса за доставка.

# 118
Aз писах офис на Спиди като мой адрес😆...за да мога да отида да си взема нещата в удобно за мен време и да не се налага да чакам...

# 119
Раче, изпревари ме, аз даже не съм ги суочнала още, да не говорим за лакиране. Еси ги определя като сребърен и златен шимър в цветна jelly база.За разлика от една миналогодишна колекция, която директно пропуснах, не са грапави с груб шимър при лакиране, а са гладки като финиш.
Мисля си сега дали ми трябва и лилавия от тази колекция 😂
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт