Лакове за нокти - 156

• 40 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Поморие
Нещо лъскаво

Скрит текст:

# 226
Джасте Nature Snowflake-събра ми погледа -супер е!

# 227
# 228
  • София
Джасте, супер маникюр!
Аз днес сложих Стефан, харесва ми, но май очаквах друго. За жалост, не изчаках да изсъхне добре и няколко връхчета не са това, което се очаква да са, но имам много нови лакове за проба, така че не е драма Simple Smile
Диди, много хубав Виктор!

# 229
Тъкмо се чудех някой дали не се е сдобил със Стефан и ето Simple Smile .На мен ми прилича на цвят слива,но сега като виждам,май не е това и сякаш е по-светъл отколкото мислех...Раче мерси за това,че го показа ,хубав е Simple Smile .

# 230
Джаста, страхотно е! Направо покани Зимата с тези снежинки ❤ Чудех се какъв е този лак "Mons"...😆
Диди, Раче, 😍
Моята поръчка от Старнейлз още не идва...🤪 При мен се сбъдна това за десетте дни...

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 14:35 от dolce miele

# 231
  • Поморие
Беше на ноктите ми само няколко часа, почна да се бели, оказа се, че ми е оцветил плочката, въпреки бейс и топ...Затова

💁

# 232
От мен Джесика. Едно към едно е пеления Флормар, чиито номер и име не помня 🤣 Плътен е и покрива дори на 1 пласт. Доволна съм, ама вече такъв цвят имам 😁

# 233
Георгиева, Le Rouge...? 😃 Коя е тази Джесика? Много е бляскаво, а брокатът на Бел ли е?
П. С. Някоя добра душа ще ми снима ли четката на Джесика, че моята поръчка се бави? 😁

# 234
Долче, да, точно с Ла руж е едно към едно. Джесиката е 711 some like it hot. Четката е много тънка, но се постига добър овал с нея, тъй като е гладка. И брокатът е на Бел на два слоя върху ГР експерт колор 61, май беше.

# 235
Джасте, много е готино! И аз тази вечер открих сезона на зимните маникюри. Идеята я взех от Инстаграм, ще снимам да покажа утре.

# 236
  • София
За изсушителя на Avоn - от години го ползвам, като преди да пръсна с него, слагам по един пласт бързосъхнещ топ, за всеки случай. След 15 минути правя всичко, което трябва, без поражения. Винаги имам една бутилчица в резерв.

# 237
  • София
Джасти, разкош!!! 😍
В Мейкъп са заредили нови цветове на Пастел - от 277 номер нагоре.
Уф, лошо момиче 😘 само три поръчах 😂

# 238
Джаста, без думи....
Диди, Раче, Георгиева ❤️❤️❤️
И мен ме сърбят ръцете за нов маникюр, но имам толкова работа, че просто не мога да стигна...

# 239
  • Варна
Born pretty color changing 04 и essence special effect topper 08 night in vegas:

Много приятен цвят, променя се от светлосиньо към лилаво. Ето го и преди топа:

Общи условия

Активация на акаунт