Лакове за нокти - 156

• 40 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
И моята последна четка е по форма като на Преслава, на Есенс, smudging brush или нещо подобно беше, а преди това пак тяхната за очна линия.

# 211
Долче, от алито е. Беше в комплект с други четки, но са поръчвани преди 5-6 години.

# 212
  • В полите на Пирин планина
Аз имам такава на Есенс - води се за сенки. Съвсем бюджетна е, като цена. Нещо до 5 лева беше.

# 213
Преслава, много красиво Heart Eyes
Аз вече не ползвам нищо за почистване. След много упражнения ми стана рутина и мога да се похваля, че вече почти не разливам.
Аз се опитах да направя малко по-разчупен маникюр, защото все едноцветни ги правя и не можах да сложа пеперудките където искам, но здраве да е. На живо са холо и много красиви. Имам и фолио, лентички, метални фигурки и какво ли не, но все ме мързи Joy

# 214
Аз се опитах да направя малко по-разчупен маникюр, защото все едноцветни ги правя и не можах да сложа пеперудките където искам, но здраве да е. На живо са холо и много красиви. Имам и фолио, лентички, метални фигурки и какво ли не, но все ме мързи Joy

Много готини пеперудки, откъде са? Мисля, че видях подобни при китайците, даже ги бях сложила в кошницата, но ми се сториха дребни за моята плочка и ги махнах, а при теб си стоят съвсем добре като размер Simple Smile

# 215
  • София
Отзиви за този спрей-изсушител на Avon?

Някои от момичетата тук не са очаровани от него, но аз съм изразходила n-броя. Даже сега шишето ми е накрая, а няма от кой да поръчам...Confused

# 216
Това с пеперудките е станало много интересно... само ми е чудно не се ли закачват в дрехи и прочие ръбчетата им, като не са плътно по нокътя? Бях си взела едни такива сребристи ромбоидчета, с голям ентусиазъм ги пробвах обаче те са твърди и не лягат върху плочката, хем са мънички. Съответно ме изнервиха за нула време и от тогава не съм ги пипвала, а ми харесват много.

# 217
С по 2 слоя топ не се закачат. Естествено, стои релефно (мисля, че и аз имам пеперудки или цветенца такива) върху нокътя, но зависи и върху коя част от нокътя са и колко са извити плочките също...

# 218
  • София
Потапям я в разредител за лак (не лакочистител), защото разредителят е по-силен и не ми разтваря лака, а директно го трие. Ето така оформям овала, ако не ми се е получил, вкл. при тъмни и червени лакове, защото те са (по правило) по цапащи. Такива скосени четки си купувам от Jumbo, 1-2 лв. е бройката, няма смисъл да са хубава марка, защото от разредителя се разпердушинват, изсъхват и леко губят форма.
Благодаря и от мен! Flowers Hibiscus Много полезно мнение. Ето защо не ми се получава с четка и лакочистител.
Грийни, тази Импала е разкош! Heart Eyes И другите момичета също са с красиви маникюри! Heart Eyes
В Парфимо са заредили много Еси-та от различни колекции, намалени са. Портмонето ми ще плаче отново ...

# 219
Кристал, от Наилс бг са.

https://nailsbg.com/produkt/konfeti-srebarni-peperudi/

Сравнително меки са иначе, но както каза Долче трябват два пласта топ. На снимката съм с един и се виждат ръбчета.

# 220
Аз започнах пробите за зимно-празничните маникюри. Ми тъй, де, Нова годино, Нова годино, добре си дошла:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 221
  • София
Джасти, разкош!!! 😍
В Мейкъп са заредили нови цветове на Пастел - от 277 номер нагоре.

# 222
  • Варна
Джаста, страхотни снимки и маникюр!

# 223
  • Пеликания
Ох, че прекрасно Джасте Heart Eyes
Накара ме да искам сняг, а мразя зимата Grinning

# 224
Много ви благодаря, мили момичета.
Веси, Scalestone, Мари. Hug
Пп На Импалата съм снимала номерчето наобратно. Номера е Snow 9. Grinning
Скрит текст: