Лакове за нокти - 156

• 40 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Джулс ,как почиствате-тук само идеални овали виждам Simple Smile само с тампон и лакочистител,аз не мога да ги направя.Перфектни сте всички Simple Smile .
Аз рядко се цапам, освен ако лакът не е много течен и разливащ се Simple Smile В началото се омазвах до ушите.
Когато не ми се получи овалът, тогава почиствам със скосена четка за вежди/очна линия, ето такава:

Потапям я в разредител за лак (не лакочистител), защото разредителят е по-силен и не ми разтваря лака, а директно го трие. Ето така оформям овала, ако не ми се е получил, вкл. при тъмни и червени лакове, защото те са (по правило) по цапащи. Такива скосени четки си купувам от Jumbo, 1-2 лв. е бройката, няма смисъл да са хубава марка, защото от разредителя се разпердушинват, изсъхват и леко губят форма.

# 196
  • Берлин
Маме, творенията ти са радост за очите ❤

# 197
На мен ми е много трудно да почиствам с четка - нито имам подходяща, нито ми се получава с лакочистителя (само размазва, не трие), затова просто не се цапам Simple Smile Гъстичките лакове много помагат за това.

# 198
Това със скосената четка е хитро, трябва да пробвам и аз. Преди време бях гледала клипчета как почистват с плоска четка за рисуване и лакочистител, но аз нещо не се справих така колкото пъти пробвах. Със скосената може и по-лесно да е или поне така си го представям.
Гледам да коригирам с върха на клечка за зъби още докато лакирам. Тегля една "черта" която да отдели овала от това което е отишло по кожичката отстрани, че иначе ако остане за после, по-лесно се надига от там целият лак. После вече това дето е само по кожичките минавам лекичко с клечка за уши с малко лакочистител. Или ако не е много изцапаното, се правя че не го виждам за известно време... мия си ръцете по толкова пъти на ден, че е паднало в рамките на часове Grinning

# 199
  • София
И аз ползвам такава скосена четка от някакъв стар комплект  с четки за грим. Честно казано, аз рядко се чистя (то и личи, де), трябва доста да съм се омазала. Но винаги, когато се лакирам,  държа под ръка избутвачката  за колички и ако видя, че лака се разтича,  изчистват с избутвачката

# 200
И аз не мога да постигна такъв овал. Уж е добре на пръв поглед, но като снимам виждам, че не е...
Не е много равномерно, тук там стана на черти, но нямам време и нерви за трети слой. Топ Vinylux gel-like effect.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 23:42 от amini

# 201
Арабескче, може ли да обясниш как направи акцента? Ако не е ваденка Simple Smile Много ми харесва този небрежен арт дизайн, отдавна му се каня, ама все не стигам до него, беше доста популярен по едно време в Instagram, но все не стигам да питам как се прави. Подозирам че се правят няколко щриха с четката на контрастен лак и отгоре се правят фини точици, но ако има още нещо, което изпускам, или някой трик, моля някой запознат да ме просветли Simple Smile

Тайната е точно в Перфект s 115 Grinning Първо правя чисто белите петна, после с този Перфект отгоре. Той е полупрозрачно бяло със ситни черни точици, както Долче е споменала. После лепя на мокрия лак произволно златисти люспички и така 🙃 Много е лесно, опитай. Започни с малко бяло и малко златно в различните етапи, после добавя още, ако прецениш, че има нужда.

# 202
Другата тайна трябва да е в небрежността на "петната" 😃 И аз отдавна се каня да си направя такъв арт маникюр, но като си знам чувството за симетрия...накрая ще го докарам със симетрично небрежни петна 😆

# 203
  • Варна
Отзиви за този спрей-изсушител на Avon?

# 204
# 205
  • София
Много ми харесва сивият ефект. Как е постигнат?

# 206
Със стикер, Dice.

# 207
  • Перник
Лаковете са 21, номерата 50 и 20

# 208
21 cosmetics 07 + BEL 79

Аз почиствам с такава четчица, по-удобна ми е от скосената.

# 209
Преслава, ще споделиш ли откъде ти е четчицата? Много ми харесва и мисля, че и на мен би ми била по-удобна от скосена.🙂

Общи условия

Активация на акаунт