Лакове за нокти - 156

• 40 329
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Дайсче, прелест. Толкова е нежен и ефирен. Мисля, че не му трябва подложка. Супер си е така.

Тина, аууу, че ярък. Много хубаво ти стои.

Рени, чуден маникюр.

# 181
Ренинел, междудругото, кожата ти също изглежда много добре 🙂 С какво мажеш?

# 182
Много благодаря момичета/чак чудесна не е / Simple Smile .Аз от години ползвам само Глизолид,но този който е в червена кутия метална/има разлика с пластмасовата/.С глицерин е и на някои им идва много тежък и мазен,но на мен ми е добре и мажа често .Само с него не ми се опъват ръцете особено сега като ги пръскам със спирт доста.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 19:51 от reninel

# 183
  • София
Днес беше време да оправям и гела и нямаше такова пилене и прахоляк 😀
Също доста несъобразено от моя страна, но реших да сложа една от новите придобивки, в която несъвършенствата по гела ще се виждат най-много. Накрая мацнах и един глитър на ГР и се получи много коледно Simple Smile Чак се изкушавам дали да не сложа елхата 😀
Лаковете са Jessica -Shall we dance (само на един слой - впечатлена съм от покривността му) и Golden Rose glitter shine в номер 210.

Тук има повече снимки

# 184
Мъчих се да ми станат като на Джастето формата на плочката. До някъде успях. Адски мн ме дразнят ръбчетата. Лакирах се с 104 Аура, изнервих се. Отрязах до дъно ноктите и изтрих лака, та такива ми ти работи сътворих днес.....

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 20:07 от Реа

# 185
Аз бих искала да ми кажете тайната на кожичките-как не ги цапате в началото на нокътя .Те и моите се оправят като измия мноооого чинии един ден/хахаххах/,но вашите са идеални просто явно още при лакирането Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 19:56 от reninel

# 186
  • София
Ренинел, и малко почистване понякога Joy
Тина, супер е така.
От мен антиесенно Grinning ГР Ice chic 80

# 187
Джулс ,как почиствате-тук само идеални овали виждам Simple Smile само с тампон и лакочистител,аз не мога да ги направя.Перфектни сте всички Simple Smile .

# 188
https://www.instagram.com/p/CWbauHVIrVW/?utm_medium=copy_link
Днес го смених даже, ама докато се наканя да покажа...

Арабескче, може ли да обясниш как направи акцента? Ако не е ваденка Simple Smile Много ми харесва този небрежен арт дизайн, отдавна му се каня, ама все не стигам до него, беше доста популярен по едно време в Instagram, но все не стигам да питам как се прави. Подозирам че се правят няколко щриха с четката на контрастен лак и отгоре се правят фини точици, но ако има още нещо, което изпускам, или някой трик, моля някой запознат да ме просветли Simple Smile

# 189
  • София
Джулс ,как почиствате-тук само идеални овали виждам Simple Smile само с тампон и лакочистител,аз не мога да ги направя.Перфектни сте всички Simple Smile .
Почиствам с клечка за зъби и малко памуче на нея, защото не винаги ми се получава овала Heart Eyes

# 190
Кристал, "трикът" в случая мисля, че е Перфект S115. Бял полупрозрачен лак с тъмни точици, може да се нанася върху различни цветове. 🙂
Ренинел, аз се старая да не се цапам при лакирането. Много важна за мен е консистенцията и четката на лаковете; техника на нанасяне си имам, но при лоша консистенция или четка дори с нея не успявам...🙂
Скрит текст:
 Най-общо, капвам капка лак, но не съвсем до кожичките. После избутвам с четката към кожичките и издърпвам четката към върховете на ноктите. Накрая бързо с лек наклон нанасям и отляво и отдясно (там където няма лак). Може и първо отляво и отдясно и накрая в средната зона, но аз съм свикнала с другия начин.
За почистването- още докато лакирам минавам с клечка за зъби до кожичките, ако има малко изцапано. Ако не се маха така, тогава с клечки за грим (като тези за уши са, но имат и заострено) и лакочистител или с "писалка" (маркер) за почистване на кожички.

Джулс, "антиесенно" ми харесва 😃
Раче, съвсем коледно е. 🙂

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 21:20 от dolce miele

# 191
Неуловим, но прекрасен синьо-лилав цвят с шимър-Catherine Arley 426.

# 192

Аз ако не се нашарая,няма да съм аз Simple Smile

# 193
Мерси за подробните обяснения Долче и Джулс и аЗ така се опитвам,ама нещо не се получава..ще продължавам с опитите Blue Heart

# 194
И аз го имам този красив Катрин Арли, много е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт