Лакове за нокти - 156

• 39 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз съм много доволна от капките на есенс. За мен е най-важно да изчакам всеки пласт лак да е сравнително изсъхнал, когато слагам следващия. Затова и не ми се получава добре лака, когато бързам много и слагам пласт след пласт без да изчакам. Наскоро си купих един нюд от DM -Hypoallergenic или нещо подобно - страшен ужас, на 3 слоя едва се виждаше, затова продължих да слагам още пластове и накрая резултата беше плачевен. Моят съвет към дамата, която е имала проблеми с лака е да потърси лаковете на Пастел - много покривни дори на един слой, няма да е проблем да изсъхне лака сравнително бързо.

# 166
  • Варна
С топа между слоеве ще видя дали ще ми се увеличи трайността, най-вече на връхчетата. И аз съм много доволна от капките на Есънс, слагам и между слоевете и мия преди следващия.
Донесоха ми поръчката от мейкъп, лаковете са страхотни и ще поръчам и други. После ще ги покажа. Очаквах ги от 23 до 26, изненадаха ме приятно, браво на тях!
А от старнейлз още нищо.

# 167
  • Измир
Повечето от вас знаят Кристин от Simply nailogical. Тя има лак в холо серия на Holo Taco с името Unicorn skin. Много се надявах да ми се получи подобен ефект. Е не точно същия, но съм близо 😀.
Ревлона е 440 Wild card.

# 168
Еха Олгарита близо си и още как❤❤❤ получило ти се е перфектно.

# 169
Не знам коя е Кристин, обаче маникюрът е страхотен! 🤩

# 170
  • София
Страхотно, Олгарита! И аз съм голям фен на Кристин от много години и много искам да си поръчам някои от лаковете и, но не ми се и мисли колко ще струва шипинга от Канада

# 171
  • Измир
Благодаря ви момичета!
Раче, тя ги произвежда в Америка, но пак ще е безбожно скъпо.

# 172
  • Варна
Показвам новите Simple Smile Констанс Карол 79 (мини), Евелин 01, Miyo 07 (този е само с лек ефект, очаквах да е по-млечен). Тук КК е на 3 слоя, малко прозира, а Евелин на 2.

Тук са съответно на 4 и 3 слоя.

Оказа се, че Евелин е с флейкс частички, както и с брокат. На снимките ми изглеждаше чист брокат.
Осмичка, твоят Констанс Карол 79 има ли бяла основа на снимките, и на колко слоя е там?

# 173
Лаковете са flormar pearly pl431 tropic blue, catherine arley silky touch G76

Скрит текст:

# 174
Долче, би ли ми напомнила лака на HM с разноцветните частици кой номер е? Пуснали са и коледни комплекти с по два лака, но се въздържах.

# 175
Амини, този който имам е с име Shapeshifter, от бързосъхнещата серия. Предполагам, че за него питаш. 🙂 Препоръчвам го с 2 ръце!

# 176
  • София

Скрит текст:

Много нежен, но се чудя на бяла основа дали няма да стои по-добре.

# 177
  • Варна
По-оранжевата версия на China glaze pool party, два слоя, върху бяла основа. Определено е много по-добре така, предния път го пробвах сам на 4 слоя, и пак не ми изглеждаше особено ярък.

# 178
Тина, сега направо вади очи...😃🧡
Dice, на мен ми се вижда достатъчно покривен. 🙂

# 179

Скрит текст:

Wet n Wild Burgundy Frost/В шишето трябва да е със златист отенък,но върху нокът го няма/,черен Голден роуз и в-у него Revers VIP 203/като червен ситен брокат/ наживо е стои супер,но нещо не мога да го хвана със снимка Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 15:49 от reninel

Общи условия

Активация на акаунт