Лакове за нокти - 156

• 40 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Заредих с малко холохрамни ГР 01 по 1,49 лв и тези дни ги пробвах върху различни цветове лакове. 😄
Скрит текст:
До 04.2023 г им е срокът на годност, ще си направя и холо топ лак. На единия блистер се виждат и двата металически лака на ТwentyOne (84, 85), както и сиво-зеленият (много интересен цвят). До тях са синьото с шимър от ДМ, розово злато от ГР Гел шайн и един розов Лумс с частички.

Със светкавица:
Натка, но пък е много красив. Вероятно можеш да го ремонтираш по метода на Фифи и така да издържа повече дни. 🙂

# 496
Долче,кой е втория на първи ред?Цветовете на мониторите са различни,но ей почти това зелено издирвам на Флормар.Като няма да го намеря Sad мога да погледна в кр.случай това...
това е най-близо до издирвания Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:05 от reninel

# 497
Може и да пробвам, ще видим как ще се държи. И аз го харесвам много. Те и ноктите ми пораснаха малко, а аз цял ден драпам с тях по клавиатурата, та и това си е фактор при мен. Връхчетата издържат по-дълго при предишната ми форма на ноктите, затъпена както беше. Тогава някакси не посягам по същия начин и не се изтриват толкова, абе не знам как да го обясня ама различно е.

# 498
Изпуснала съм 34 страници, връщам се да чета. При мен е скука, все едни и същи лакове слагам, май ме е обхванала апатия.
Това от тази вечер:

# 499
Reninel, ето този е 💚
Скрит текст:

A кой номер е Флормарът който издирваш?  Tози ли?
Тути, много празнична комбинация (в синьо, зелено и червено+ злато са ми най-коледните маникюри)! 🙂
П. С. Явно този месец в Лили са намалени лаковете Флормар и Бел (Бел ги видях в коледното им специално издание).🙃

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:11 от dolce miele

# 500
Мерси Долче,това вече така снимано изглежда сиво/не знам дали е от монитора/а за Флормара-не знам...ползвах го и се сгъсти много ..преди да открия тази тема и да се осветля,че има разредители и го изхвърлих.Но понеже винаги е имало много голям избор на тези лакове не ми е минавало през ум ,че ще зачезне когато ми потрябва Simple Smile по Коледа....

# 501
Reninel, сиво-зелено си е на TwentyOne. 🙂 Редактирах по-горната публикация, такова зелено ли търсиш? Имаше иначе и едно друго подобно...455 беше...Желе е:

При вас Гугъл излиза ли с изображение като пица днес? 😃

# 502
Да като пица е Simple Smile .По-светло и гористо е това ,което търся ,но мерси за номерата Green Heart..ще ги загледам и тях,не беше желе ,но другото дано го намеря наживо може и да стане Simple Smile .При нас в Лили днес  имаше всичко на всичко 7 цвята на Флормар -много осакатен избор ,аз за това реших ,че ги спират.Почти целия щендер беше празен.

# 503
Khaki green 453?
Скрит текст:

454 е Army glam. Това са ми предположенията за зелени нюанси от този тип на Флормар. 🙂

# 504
Имаме победител=453 Simple Smile Мерсиииии Simple Smile извинявам се ако е станало досадно на останалите момичета Simple Smile
 Аз го купих мин.година по Коледа от Лили..сигурно тогава е бил с изтичащ срок за да се сгъсти толкова  за  1 год.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:53 от reninel

# 505
За твое успокоение- 453 не съм го виждала във физически магазин изобщо...😉 454 го видях преди около 2 години, 455 се открива трудно, а понастоящем може би би открила най-лесно 491.

# 506
  • на последния етаж
Днес Avon Red Bombshell:

# 507
  • Sofia
снб Виктор и bel 76

Скрит текст:

# 508
  • Бургас
Натка, страхотен цвят.

# 509
Здравейте, момичета! Възхищавам се на красивите маникюри в темата. Много коледно настроение носят.

Аз никога не съм имала хубави нокти, но напоследък имам вертикални линии по тях, които се чупят в краищата. Опитах ОPI Nail Envy, както и някакъв Maximum Growth на Sally Hansen без успех.

Какви съставки в заздравители бихте препоръчали?

Чета за IBX системата, която би трябвало да влияе не на повърхността, а да поправя самата плочка. Имал ли е някой опит с IBX?

Благодаря предварително за мненията!

П.П. Моето коледно желание за лак е този от празничната колекция на ОПИ:
https://www.opi.com/shop-products/nail-polish-powders/natural-or … raisin-your-voice

Общи условия

Активация на акаунт