Лакове за нокти - 156

• 40 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Reninel, този 523 на Перфект ми е един от най-любимите коледни лакове - страхотен е! Винаги предпразнично съм в дилема дали да съм с него или с Искрен Simple Smile
За Флормар - в ДМ в мола на Стамболийски миналата седмица си имаше доста лакове, можеш да видиш там.

# 481
Раче,за съжаление не съм от София Simple Smile .И аз си мисля,че тези ще стоят чудесно Simple Smile .

# 482
О, чудесно стоят! Особено зеленият ми е много любим 💚
Аз изпилих малко ноктите, че нещо ме притесняваше във формата ☺ Отгоре сложих един пласт СНБ Вероника, за да запечатам връхчетата след пиленето:

Скрит текст:

Със светкавица:

На живо е много бляскава Вероника, по-скоро е като на снимката със светкавица (но не съвсем)...но и фините частички се виждат. 🙂  

# 483
Ох, Долче, страхотно ти се е получило.
Чуден, чуден маникюр. Heart Eyes

# 484
Благодаря, Джаста 🤗  Но много труден за снимане 😃

# 485
Явно доста сме на червеникава вълна, аз сума време заобикалях тъмночервеното но снощи по никое време се наканих.

Лакът е един старичък ГР, като се прибера мога да допиша номера. Но тази серия мисля че не я срещам вече, от много време ми е.

# 486
Натка, да не е ГР Рич калър 30? 🙂 След като Георгиева постоянно му прави реклама, и аз се сдобих с него ☺

# 487
Долче, много са ти пораснали ноктите 😀 при мен не се получава при комбинацията гел+обикн.лак.

# 488
Амини,
Скрит текст:
изградени са (около половината от израсналата част)😄 И естествени успявам да ги пусна на такава дължина, но не ми се чакаше докато пораснат. С гела под обикновените лакове не ми се огъват на тази дължина и даже бих казала, че са ми по-удобни (в сравнение с естествени нокти на такава дължина). Но аз слагам по-плътен слой от базата.
При майка ми с обикновен лак и гел база+топ маникюрът издържа повече, отколкото когато е изцяло с гел лак- обикновеният лак беше Бел, а гел лакът някакъв китайски...

# 489
  • Австрия
DimS, много се радвам, че при теб няма поражения. При мен положението е: "Аз съм само цвят жълтав.." Joy Пп Може би, защото не сложих база отдолу. Stuck Out Tongue Winking Eye

O, още снощи, макар и леко 'след дъжд качулка' се разтърсих и открих в страницата нa ДМ коментари, конкретно за   тъмнозеления на s-he, че дори и с база под него оцветявал нокътната плочка. Има и отговор от ДМ, където се споменава, че именно заради определени и характерни за някои зелени, жълти и оранжеви цветове вещества, е възможно в различна, индивидуална степен, оцветяване на ноктите в жълтеникаво. И че лакът може да се върне във всеки ДМ-филиал, а парите за него възстановени. Аз няма да го връщам, забавен ми е в случая факта, че върху моите нокти нищо не се задържа, дори и оцветяване Grinning

пп. Наистина, Джаста, изключително празничен маникюр Heart Eyes

# 490
То всъщност май проблемът е с жълтия пигмент- защото го има и в оранжевите, и в зелените лакове...🙂
DimS, a защо не показваш снимки? 😉 И аз го имам зеленото и не смятам да го връщам. А в ДМ има ли срок за връщане?

# 491
  • Пеликания
Долче, Джаста прекрасни както винаги Heart Eyes
Аз си продължавам с късите нокти и естествено дойде време на червения и бляскавият цвят Joy

Лака е това китайче.
Скрит текст:

# 492
Мари, напомня на червена коледна играчка този лак ❤ А как е като консистенция? Втората снимка е от предишно лакиране, нали- забелязвам, че формата е различна? 🙂
Междудругото, забравих да кажа, че Вероника малко се разлива към кожичките (защото е желе) и трябва да се дозира добре количеството. Т. е. да се отцежда малко и от лака над четката (макар да изглежда, че там не е много, стича се сравнително бързо надолу към четката). Но напълно си заслужава вниманието, а и мисля, че е нормално за желетата да са по-течни.🥰

# 493
  • Австрия
Ами, да, точно заради пигмента. Ох, Долче.. защо не снимам? Ами, докато се наканя за снимка и лакът при мен вече е за махане Laughing Пък и ноктетата едни късички, не ползвам нито апликации, нито рисунки, всички нокти еднакво лакирани.. скука Wink

За връщането на лака: беше в отговор на коментар от недоволна клиентка, придружен със снимки (ноктите й с лак и на вече махнат). Можела да върне лака и без касов бон. Как биха реагирали в случаен ДМ-филиал, не знам.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 21:59 от DimS.

# 494
Натка, да не е ГР Рич калър 30? 🙂 След като Георгиева постоянно му прави реклама, и аз се сдобих с него ☺
Точно той е, не бях сигурна за номера като не беше пред мен. Хубав цвят е, но при мен не е особено траен и рядко го слагам. А пък е тъмничък и като се изтрият връхчетата си личи много, боде ми очите. Мислех че не се продават вече, от някоя от другите им серии май виждах такъв цвят или поне доста близък до него.
Декорации и на мен не ми се занимава да слагам, мажа там дюс да не съм с голи нокти просто. То и затова само гледам в тая тема и рядко се обаждам. Смених формата сравнително наскоро и още ми е странно да я гледам така, освен че все ми изглежда недоизкусурена и два еднакви сякаш няма Grinning Отвикнала съм да ги пиля така, много време мина. Сега с този тъмен лак съвсем си личи ама каквото - такова.
Много е хубава темичката и много се радвам на всички снимки, но принос от мен - трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт