Професионални серии за коса- тема 152

• 48 619
  • 739
  •   2
Отговори
# 525
Аз съм с подобна на вашата коса и съм взела серията Intense. Маската е страхотна, гъста, ухае прекрасно и остава косата една лъскава и мека. Имам и серията Balance, но все още не съм я отворила. Предполагам, че ще е както с всеки друг техен продукт, любов от пръв поглед. Сега ще дебна и за серума за косопад.
Серумът за косопад не е ли намален? Може ли линк към него?

# 526
И аз съм много запалена по ГГ, но намаленията сега не ми се струват толкова добри. В look fantastic за мен пускат доста по-изгодни предложения.
Миналата седмица поръчах пълноразмерна thickening серията Ш+Б+М + класическия серум за около 60/65 евро след всички кодове.
Много ме е яд, че не поръчах още неща да пробвам.
Дано скоро има отново такива оферти, за да се заредя. Ще дебна.

В английския сайт тези проценти по никакъв начин не ми излизат. Намаляват с 4-5 паунда крайната сума. Не знам аз ли правя нещо грешно.

# 527
И аз съм много запалена по ГГ, но намаленията сега не ми се струват толкова добри. В look fantastic за мен пускат доста по-изгодни предложения.
Миналата седмица поръчах пълноразмерна thickening серията Ш+Б+М + класическия серум за около 60/65 евро след всички кодове.
Много ме е яд, че не поръчах още неща да пробвам.
Дано скоро има отново такива оферти, за да се заредя. Ще дебна, дано има скоро.

В английския сайт тези проценти по никакъв начин не ми излизат. Намаляват с 4-5 паунда крайната сума. Не знам аз ли правя нещо грешно.

Аз поръчвам от американския сайт и имам нюзлетър абонамент и около ЧП Интенз бяха на 45% намаление. Което е Уау, 2 големи серума бяха май около 100 лв., ма не се загледах много. Цените в долари са по-изгодни и доставката е винаги безплатна. Но през годината няма толкова добри оферти, жънат на Black Friday.
И аз много ги харесвам ГГ, но ароматите им ме убиват...ужааас. Някой знае ли трик за неутрализация на парфюми в козметиката за коса?

# 528
#Arlina# А как стои въпроса с мита и допълнителни такси ?
Аз избягвам да пазарувам от американски сайтове, защото само мисълта, че ще трябва да се занимавам с митница ме отказва веднага.

# 529
Няма такси, няма мита - всичко се праща по DHL и после Спиди директно до домашен адрес от UK. Поръчвала съм и за 15 долара - винаги е било безплатно и с тракинг номер. Уточнявам, че последно поръчах януари тази година. От тогава не съм, може да има промени.

# 530
https://www.growgorgeous.com/density-serum-intense-60ml/11927426.html
Ето го серума, но не излиза изгоден в момента. Аз също моите поръчах от американския сайт и дойдоха за седмица без никакви такси. От LF също съм поръчвала, пускат хубави намаления.

# 531
  • София
Момичета, по-рано коментирахте дали е добре да се смесват различните продукти. Аз заради косопада , който ме нападна, си взех нуминокс, ампули на керастас, направих вълшебството, както и една билкова отвара. След къпане слагам ампула, на другия ден билки, на третия друго и и идва ред за миене отново.
Така ползвани , всеки ден по едно нещо, дали  си пречат според вас?

# 532
  • Бургас/Пз
Благодаря, че ме подсетихте за този серум на GG. Преди време го ползвах срещу косопад в комбинация с витамините на Макси Хеър и не знам точно от кое от двете, но резултатът беше страхотен при мен.

Доста време ползвах за протеинова серия Инфорсър на Лореал - шампоанът и маската. Толкова много, че напарво се радвам, че най-после свършва. Въпреки че съм много доволна искам да я сменя. Какво бихте ми препоръчали, с което да я заместя. Моля само да не е нещо на Керастаз. Ако може и да е по възможност в ценовия диапазон на Лореал.

# 533
Аз  ГГ поръчах и от американския,  и от официалния сайт, и от lookfantastic  и всичките дойдоха от Холандия, от thе Hut group- собственика на марката.  Мита не съм плащала.

# 534
Момичета, по-рано коментирахте дали е добре да се смесват различните продукти. Аз заради косопада , който ме нападна, си взех нуминокс, ампули на керастас, направих вълшебството, както и една билкова отвара. След къпане слагам ампула, на другия ден билки, на третия друго и и идва ред за миене отново.
Така ползвани , всеки ден по едно нещо, дали  си пречат според вас?

Никога не смесвам марки.
Мисля, че това което правите идва множко като терапия. Керастас ампулите до колкото знам се ползват всеки ден в продължение на 3 месеца. И аз имах момент, в който мислех да ги взема, но се спрях на други по-бюджетни.
Според мен качествен лечебен шампоан, лосион или ампули са напълно достатъчни.
След като изкарах вирус (на всички ни познат, да не го споменавам) и аз бях с обилен и направо стресиращ косопад. Падаше ми косата на кичури. Гледах видеа на Теа за билкова отвара с корен от Репей и какво ли не, нищо не помогна. Накрая си взех цяла серия против косопад и за 3 седмици нещата се нормализираха.

# 535
  • София
Здравейте,
някой ползвал ли е маската К18?
Дават я по-добрия вариант на Олаплекс.
Косата ми има нужда от спешни мерки (заплита се ужасно, къса се, има цъфтежи, въпреки че последното подстригване беше преди по-малко от месец, постоянно суха по дължините) и на първо четене тази маска обещава, че ще ми помогне да се справя с повечето от моите проблеми (ест. без цъфтежа, там е ясно какво помага Simple Smile )
Моля ако някой има отзиви за нея от първа ръка да сподели, ще ми помогне в дилемата да я поръчвам или не Simple Smile

# 536
Доста време ползвах за протеинова серия Инфорсър на Лореал - шампоанът и маската. Толкова много, че напарво се радвам, че най-после свършва. Въпреки че съм много доволна искам да я сменя. Какво бихте ми препоръчали, с което да я заместя. Моля само да не е нещо на Керастаз. Ако може и да е по възможност в ценовия диапазон на Лореал.
Препоръчвам ти Редкен, ако ги издебнеш на намаление ще са ти доста изгодни. Аромата много ми харесва, на моята руса коса са тествани Ш,Б, маска и термо (+капки oway) - косата ми е гладка, мека, ами страхотна.
https://www.zlatnaribka.com/redken/extreme-hair-strengthening-za … lno-uvredena-kosa
В сравнение с Архитект на Керастаз - не намирам разлика. Тествала съм по едно миене с двете серии + термото  им накрая и усещам косата по един и същ начин.

# 537
  • София
Препоръчайте серум за бързо омазняващ се скалп моля...

# 538
Thickening серията на GG дава ли блясък?

# 539
Thickening серията на GG дава ли блясък?

Да ,блясък, плътност и усещане за подредена коса без фриз.
Единствен минус за мен е твърде силната и трайна миризмата, не е неприятна,но е много силна.
Доста е икономична също. Говоря за маската.
Поръчах и чакам цялата серия като в комплекта има и интензивен серум.

Общи условия

Активация на акаунт