Професионални серии за коса- тема 152

• 48 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Ако въпросът е към мен
Скрит текст:

# 511
  • Varna
Ако въпросът е към мен
Скрит текст:
Благодаря Simple Smile

# 512
Момичета препоръчайте ми нещо за обем в корена. Попринцип косата ми като я изсуша е залепена за скалпа, искам по-въздушен корен

# 513
Скрит текст:
И на мен ми възникна въпрос относно серума на ГГ. Аз също го нанасям само на влажна коса, за да не се получава споменатия ефект, но съм свикнала попринцип всеки ден да използвам продукт за скалп. Удачно ли е да се използват някакви ампули или други спрейове на сух скалп в дните, когато не измиваме косата.

Скрит текст:
Днес бях на фризьор и съм силно разочарована за пореден път. Фризьорките, на които попат последно време имат познания колкото консултантките от ЗР.
Освен това днес беше такова скубане и дърпане, че ми беше адски неприятно. Вече ходя с нежелание.
От както се помня посещавам само Stephan, но фризьорката, с която бях свикнала е в майчинство и последната година се лутам при други фризьори от франчайза. Ако няма да е спам бих се радвала на препоръки ( може и на ЛС ). Търся си фризьор само за подстригване и сешори.
О дааа, аз си ползвам всеки ден нещо, особено когато тръгне сезонния косопад. Стига да не ти натоварва скалпа - супер. Има си продукти, на които са им точно такива инструкциите за употреба като Аминексил на ЛП и Сериоксил. Аз и гела на Давинес успешно клепам всеки ден без никой от трите да ми омазнява излишно. Виж с ампулите Денсифик не се разбрахме... ГГ интенз също идва тежък, а Нуминокс направо ми съсипва скалпа, още се чудя какво да го правя...

Харесвам всичко изброено от теб, не съм опитвала единствено гела на Давинес. Много си харесвам и Денсифик ампулите. И всичко изброено ползвам всеки ден, някои и сутрин и вечер. Но след измиване като започна да нанасям например Нуминокс до следващото измиване ползвам само това. Идеята ми е да не наслагват върху скалпа различни активни съставки и хипотетично някоя да реагира с друга и това да предизвика свръхчувствителност и раздразнение на скалпа.

В случая със серума на ГГ, ако го нанасям не слагам друг продукт следващите дни поради теорията ми с наслагването на различни активни съставки. Може би бих пробвала с някакъв продукт с натурален произход. Например Вълшебството, извлеци от коприва, репей и тн.

# 514
  • Варна
Това последното и аз го спазвам макар и да е несъзнателно. След измиване нанасям Нуминокс,а в следващите вечери си карам с вълшебството. Интенз серумът ми е много любим. Заредих 2 от намалението в ЛФ.

# 515
Съгласна съм и аз за наслагването. След ГГ наистина не поема друго, корена се втвърдява и става кофти. Горе-долу в тая връзка, някой ползвал ли е серума п/в косопад на Oway? Бая цена са му сложили и се чудя дали си заслужава. Иначе ползвам шампоана отскоро иии не знам още какво да кажа - че не лекува косопада като с магия е ясно, косата става много лека и бляскава, добре почистена и със спокоен скалп, охладена от ментата, ма липсва му протеина. Една ми хвърчи навсякъде и седи мека и отпусната.

# 516
Толкова му се чудих на серума на ГГ и сега като чета колко доволни има чак ме е яд, че не го взех, когато беше на хубава цена. Същото е и с Аминексил на Лореал. В Нотино голямата опаковка беше със страшно намаление и от чудене промоцията мина. Ще ги дебна и ще заредя да видим как ще е при мен.

# 517
Толкова му се чудих на серума на ГГ и сега като чета колко доволни има чак ме е яд, че не го взех, когато беше на хубава цена. Същото е и с Аминексил на Лореал. В Нотино голямата опаковка беше със страшно намаление и от чудене промоцията мина. Ще ги дебна и ще заредя да видим как ще е при мен.

Stensfild,
В сайта на Grow gorgeous има 20 процента намаление и отделно код GGNEW25 смъква още 25 процента, + ако направиш £55 имаш и два подаръка по избор.
Аз съм изключително доволна от
INTENSE THICKENING HAIR & SCALP MASK, уникална е.
В коледния комплект на уплътняващата серия има и интензивният серум.
Това е в английският сайт.

# 518
Вдъхнових се от поста на Lorinda и хукнах да поръчвам серум, ама нещо GG хич не ги бива в сметките, май. Първо, хем кода GGNEW25 го рекламират като 25% off sitewide, хем единия продукт в кошницата не ми го намалява. Второ, другия продукт го намалява от 64 на 60, което не знам по коя математика е 25%, по тая дето аз я знам е малко над 6%. Да не би да пропускам нещо?

# 519
С маска се запасих миналия път доволно 🤣, но и на мен ми пише, че не ми приема кода. Утре ще го мъча пак на спокойствие или в краен случай ще чакам нещо покрай Коледа да ми се усмихне късмета. Обикновено след баня имам отвратителен фриз, като кошница съм в главата, а само с ГГ и Алтерна My canvas косата ми става супер подредена. Страхотни са.

# 520
И аз се заредих с Grow Gorgeous покрай черния петък. Поръчах почти всички серии, заваляха едни кашони, мъжът ми си взе акъла. Засега всичко,  което пробвах, много ми харесва. Пробвах серума за обем, серума back into the roots,   маската за баланс и кафявата Thickening masque. Освен това слагам и обикновения серум, който не знам дали върши нещо, но не ми утежнява като Нуминокс и мирише приятно. Във всичките серии ми допада,че след това поне два дни косата ми ухае прекрасно и не е необходимо  да я мия всеки втори ден. Остават ми да пробвам и останалите им продукти и ще докладвам.  Преди бях влюбена в Керастаз,  но определено вече мисля, че са за силно изтощени коси и омазняват бързо и на този етап съм ги оставила в шкафа.
Да добавя само, че и аз страдам от страхотен фриз, но със ГГ нямам този проблем.
Единствено за серума-преуош ще кажа, че си забърквам от време на време мой, като ефектът е същия, даже и мириса. Вземам маска, която не харесвам, добавям няколко капки люта мента и розмарин, безсмъртниче, понякога слагам и капки течна коприна и мутард (горчица), но може и без последните, мажа в корените и стоя минимум 2-3 часа и ефектът е даже по-добър.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 09:22 от lora_1

# 521
# 522
Момичета, иска ми се и аз да се възползвам от намалението в GG, но никак не познавам техните продукти. Какво бихте ми препоръчали за коса, която предпочита протеин, фина и лесно омазняваща се? Иска ми се взема някаква грижа за скалпа и нещо против следродилен косопад, ако имат. Има  техен продукт, от който масово сте доволни и бихте ги препоръчали категорично?

# 523
Аз съм с подобна на вашата коса и съм взела серията Intense. Маската е страхотна, гъста, ухае прекрасно и остава косата една лъскава и мека. Имам и серията Balance, но все още не съм я отворила. Предполагам, че ще е както с всеки друг техен продукт, любов от пръв поглед. Сега ще дебна и за серума за косопад.

# 524
Момичета, иска ми се и аз да се възползвам от намалението в GG, но никак не познавам техните продукти. Какво бихте ми препоръчали за коса, която предпочита протеин, фина и лесно омазняваща се? Иска ми се взема някаква грижа за скалпа и нещо против следродилен косопад, ако имат. Има  техен продукт, от който масово сте доволни и бихте ги препоръчали категорично?

Със сигурност прекрасна грижа за тънка и финна коса е Grow gorgeous thickening hair and scalp mask, великолепна е. Радва ме че е за скалп и дължини едновременно.
Back into the roots е другият продукт който подновявам за пореден път.

В момента има комплект който включва и интензивния серум против косопад.INTENSE SERUM CHRISTMAS GIFT SET (WORTH £75.00)
£49.00 тази цена с допълнителния код пада още и е много изгодно за да пробваш по вече продукти.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 13:37 от Lorinda

Общи условия

Активация на акаунт